znam. nasao sam na guglu fotku 😛To je kopija sa slike.
Razbio je predhodni sat, zato ga tovarim. 😁uh al je ruzan case, hbt ko da ciglu nosis na zglobu 🙄
Apple Watch 3 ultra i Spigen, poklon za kolegu. Baš se lepo obradovao.
to je top eh da sam ja za te pare mogao da uzemem 😀AC+ sam mu odmah uzeo na 4 god za 39e, akcija uz sat u Harvey Norman.
Nema razloga niti razlike. Jedino ako si sahranio bateriju na trenutnom satu.Ima li neko da je prešao sa Ultra 2 na Ultra 3? Ima li neke razlike? Tražim sebi razlog za zamenu. Da li je vibracija jača ili ista
Rekao bi bolji cip da je najbitnija stvar.
Pozdrav,
Nosim vec par godina apple watch 8, uzeo bi sada ultra 3. Uzeo bih crni, razmisljam kako ce da se ponasa sa ogrebotinama u odnosu na silver. Takodje, razlika u ceni kod uvoznika i ovako na kp je 30k, jedino sto je kod uvoznika garancija 2 god, da li se isplati?
Pozdrav, godinama sam koristio Samsung satove, a ove god presao na iPhone, pa se mora promeniti i sat.
Za pocetak sam zainteresovan za Watch Seriju 10/11 46mm, (vidim da su satovi skoro pa identicni, a 10-ka se nalazi vec za 300e, sto je opet jeftinije nego li Ultra prve generacije), planiram da preskocim Ultra3, pa mozda nesto i promene sledece god sa novom 4-kom, ovako su mi svi isti, pa i u velicini ekrana minimalane razlike 0,04-0,06”.
E sad, ja sam koristio robusne Samsung satove, 6 Classic 47mm, Ultra itd… plasi me da nije Watch 10/11 mali u odnosu na pomenute modele koje sam koristio, a opet vidim da Apple 46mm ima dosta veci ekran od bilo kog Samsunga… jedino oko te velicina samog sata… da ne napravim gresku, ili da idem direktno na Ultra model neki.. (mada po YT snimcima su mi 46mm lepsi od Ultre, nekako izgleda kao da je ekran preko celog sata, sa mnogo malim ivicama)
Dajte neki predlog 🙂
Zbog brzine
i potrosnje i za to mu bas treba novi procesor.😉
Here’s what Apple says:
- Series 11 (24h test): 300 time checks, 90 notifications, 15 min of app use, a 60-min workout with music playback, plus 6 hours of sleep tracking.
- Series 10 (18h test): 300 time checks, 90 notifications, 15 min of app use, a 60-min workout with music playback. No sleep tracking included.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari