Šta je novo?

Apple Watch

super sto su to uradili. Samo sto mi moramo verovatno na ekskurziju da aktiviramo to (kao i za sve ostalo sto je bilo).

Pa nije jos objavljeno, ili ja nisam bas ispratio koje tacno zemlje dobijaju tu funkciju. Receno je SAD i zemlje EU, koje tacno to nisu rekli. A takodje to jos treba da odobri FDA, ali kao nadaju se do kraja ovog meseca. Tako da i kada oficijalno WatchOS 26 izadje u ponedeljak funkcija nece biti dostupna odmah.

Već je prisutno u watchOS 26 RC, nećemo morati na ekskurziju.

iStyle izbacio cene satova, cene niže nego sto sam očekivao

Prilozi

• IMG_0268.jpeg
    IMG_0268.jpeg
    101.5 KB · Pregleda: 126
iStyle:
Ovaj proizvod možeš da rezervišeš odmah, a dostupan će biti od 19.09. Požuri, količine su ograničene.

Cenim da je ta cena samo za odredjenu kolicinu posle toga vrv ce cena biti veca za 20-30%..

To bukvalno nikad do sada nije bio slučaj, cena koja se inicijelno objavi ostaje aktuelna najmanje do proleća a uglavnom se snižava samo za određene modele tokom specijalnih promocija i pred najavu sledeće generacije uređaja

Iskren da budem, nisam upoznat kako iStyle radi.
Mozda je samo marketinski trik da se sto pre proda prva porudzbina.
Na isti fazon rade prodavnice gigatron, tehnomanija itd. Jedna cena 2 nedelje npr. a posle toga je dignu.

Nesto mi to mnogo, kod Iraca na oglasima nov Ultra 2 je 680e.

Klincu se svidja 3 SE, samo ne znam koji da mu uzmem, 40 ili 44mm.

Gledam Ultra 3 kod gigatrona 107.990 RSD. Jos nema da je sok / top cena.
Bukvalno da imam izgrebano popust 20% na yettel bi otisao i uzeo odmah ispalo bi oko 819e

1757683885485.png

Mada kapiram da ce ovo ispraviti ubrzo.

Je l provalio neko kao se rezerviše sat preko istyle? Samo ga ubaci u korpu i to je to.

Odradili su update cena za ultru 3
  • nova cena veca za 12000
  • cena sa milanese loop veca za 16000

nisam ispratio za ostale satove

Za sve uredjaje su podigli za koju crvenu.

Nazad
Vrh Dno