Koliko vidim na oficijalnom sajtu da, i Ultra 2 dobija to. Dakle modeli koji imaju manje vise isti chipset(s9,s10) i senzor trece generacije.Hoce li ultra 2 isto dobiti ovaj feature?
Koliko vidim na oficijalnom sajtu da, i Ultra 2 dobija to. Dakle modeli koji imaju manje vise isti chipset(s9,s10) i senzor trece generacije.Hoce li ultra 2 isto dobiti ovaj feature?
Nema ga viseGledam Ultra 3 kod gigatrona 107.990 RSD. Jos nema da je sok / top cena.
Bukvalno da imam izgrebano popust 20% na yettel bi otisao i uzeo odmah ispalo bi oko 819e
Pogledajte prilog 505010
Mada kapiram da ce ovo ispraviti ubrzo.
Update: Vratili novac, kao greska u sistemu, i nakon podnosenja zalbe citirajuci zakon nista od porudzbine 😏 “Mafija gospodjo, mafija” 🤣Ako neko zivi u Italiji, trenutno u Comet prodavnici je greska u ceni na sajtu. Ja sam porucio jedan na adresu mojih roditelja tamo, videcemo sta ce biti 🤣
Pogledajte prilog 505115
Edit: Se 3, 44mm LTE
Premalo vremena za detaljno poredjenje Ali onako ultra je u svemu bolja. Brzina, baterija, koristenje. Ma sve. Meni je i SE2 radio posao, ovo sam kupio vise onako sto sam Ultru odavno zelio pa hajde.Uti
utisci?
Razmišljam da isto predjem.
Imas hrvatsku glasovnu, sto bi kuckao?.A moze i dodati. Svajpni na gore space a tadtaturi pa ce ti tu ponuditi drugu tastaturuVerujem da je pitanje bilo, pretrazivao sam ali verovatno pogresan termin pretrage...
Elem, presao sam na Ultru 2 i na vecem ekranu bi mi ponekad i znacilo da mogu da otkucam poruku ili jos bolje izgovorim poruku pa zelim da pitam da li je moguce dodati srpsku lat ili hrvatsku tastaturu na sat. Iako imam sve tastature na telefonu ne preslikavaju mi se na sat.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari