Šta je novo?

Apple Watch

Aw 7 pretpostavljam da vise nema smisla gledati jer mu podrska nece trajati jos dugo. 8 ili juriti 9? Ima li bilo sta osim onig gestures kod 9 u odnosu na 8?

Aw 7 pretpostavljam da vise nema smisla gledati jer mu podrska nece trajati jos dugo. 8 ili juriti 9? Ima li bilo sta osim onig gestures kod 9 u odnosu na 8?
po meni nema neke ekstra razlike. ali kod nas u HRV skoro u pola trgovina je AW8 skuplji za 20-30€ od AW9. tako da ili cekati BF i nadati se da bude AW8 puno jeftiniji ili definitivno uzeti AW9 i uštediti 20€.

• Like
Reagovanja: Ape
Sa poslednjim updateom, 10.1.1 baterija za sada deluje bolja (pu pu da ne ureknem). SE je drzao oko 24h malo jace ponekad. Posle update-a, juce u 11:00 napunjen, trenutno na 57%.

Meni su upropastili aw6 sa desetkom. Vuce se kao prebijen macak. Baterija isto losija i to solidno,da nekazem osettno.

Da li još neko ima problema sa instalacijom aplikacija?

Kliknem u “Watch”-u Install, malo se vrti pa se ponovo pojavi “Install”. Takođe me i izloguje iz app store u aplikaciji.

Meni je baterija kao na WatchOS 9
Dan se završi sa 50+%
Jedino preko noći vuče koji procenat više ali dobro, svakako se ujutru dopuni do 100 za kratko vreme
S7

Jos malo. Kazu NLB od 2024. uvodi Apple Pay…

Prvi su uveli Google Pay. Koliko vidim, ostale banke to ne zanima.

Jos malo. Kazu NLB od 2024. uvodi Apple Pay…

Prvi su uveli Google Pay. Koliko vidim, ostale banke to ne zanima.
Odgovor NLB Banke u BiH.
Ostale banke navodno nemaju trenutno u planu.

Poštovani,

NLB Banka aktivno radi na osposobljavanju usluge beskontaktnoga plaćanja putem iOS mobilnih uređaja, a kako bi navedena usluga bila omogućena već početkom 2024. godine sukladno datumima dogovorenim između Banke i Applea.

Srdačno.

Zašto mi diktat na iMessage prepoznaje kao da pričam na engleskom, a u postavkama je podešen na hrvatski jezik?

Drži na mikrofon malo duže i prebaci na Hrvatski

Radi li kome ova nova Siri komanda što je stigla na 10.2 za Health app na S9 ili U2? Meni na S9 ne funkcioniše pri čemu sam odobrio istu i na telefonu i na satu. Izgleda da je trenutno samo za američko tržište dostupno.

ima li neko info kad ce u Srbiji da bude dostupna Cellular konekcija?
Idem za USA i zelim da kupim W9 Stainless steel GPS+cellular model , al me nervira sto kod nas ne moze da se koristi Cell.

Samo u SAD je stopiranje. Edit: Stopiranje prodaje se samo odnosi na direktnu Apple prodaju. Znači BestBuy, Amazon, Walmart, itd će nastaviti sa prodajom satova. Takođe po navodima ova pauza u prodaji ne bi trebala dugo trajati.

Napisah i u grupi za baterije, je l ima negde u Beogradu da neko menja bateriju za AW 5? Drži mi doduše ceo dan normalnog korišćenja do uveče, al 72% :O

Ovlašćeni se ne isplati.

Dobio od supruge AW 9 45mm kao poklon pre 4 dana (otvorio ga ko novogodisnji pre vremena). Generalno instalacija laka, povezao i oprobao apple pay. Baterija bez problema drzi 24h, punim ga ujutro do 100% (ne treba mu dugo). Sve ukljuceno (i AOD), nocu aktiviram sleep pracenje, tokom dana jednom setnja/trcanje, ujutru ostane oko 25%. Nije losa fora sa double tapom. Promenio da umesto pause/play, preskace pesmu, primetio da to funkcionise i kad sam bezicno povezan na apple car play. Vidim i da ce kao uredjaj biti zgodan da drzim telefon na silent-u, pa da ne propustam pozive. Jedino ne znam koliko vremena cu ga praktikovati, posto godinama nosim mehanicki sat i ne nameravam da se odvojim od istog.

Ja malo manje volim sebe otkako sam sat zamenio sa AW ali šta da se radi, život su kompromisi😁

Kakav je apple watch ultra 2? Ako je neko koristio da kaže prednosti i mane sata? Zainteresovan sam pa bih direktno od kolega sa foruma da čujem utiske.

Ja ga imam nekih mjesec dana. Prije njega nosio AW7. Nisam imao vremena da ga nesto posebno testiram sa funkcijma, ali ono sto upada u oci je vrhunska baterija za jedan AW. Kod mene hladno gura 72 sata, sa svim popaljenim cudima, treninzima itd..Nakon dosadasnjih AW-ova ovo je TOP. Sto se mene tice Ultra 2 nema nekih mana. Ako te zanima nesto konkretno, pitaj.

@rida pošto sam uzeo sat danas i zadovoljan sam, uglavnom sam sve namestio osim kad hoću da odgovorim na poruku stalno mi je engleski. Na koji način mogu da namestim srpsku tastaturu.

Koji telefon je najjpovoljniji a da podrzava aw 7-8-9?

Jeste. Ali neće da prenese i na sat

probaj otici u watch aplikaciju na telefonu,tamo imas,za sva podesavanja, mirror my iphone pa probaj tako. Ne znam jel ima opcija i za tastaturu jer imam aw6 a tamo nema tastature.

^ ne može. Stalno je engleski sa njihovom pre dikcijom. Ne mogu ni na netu da nađem.

Nazad
Vrh Dno