po meni nema neke ekstra razlike. ali kod nas u HRV skoro u pola trgovina je AW8 skuplji za 20-30€ od AW9. tako da ili cekati BF i nadati se da bude AW8 puno jeftiniji ili definitivno uzeti AW9 i uštediti 20€.Aw 7 pretpostavljam da vise nema smisla gledati jer mu podrska nece trajati jos dugo. 8 ili juriti 9? Ima li bilo sta osim onig gestures kod 9 u odnosu na 8?
Ajde vi ste makar dobili ApplePay, kod nas u BIH to nece za par godina. A tek ECG i ostali Apple servisi. Ja cekam da otvore granice, skoknuti do HR i namjestiti sat ispocetka i ECG je tu.evo
skoro 2024. i jos ga nemamo. Tek ljetos pusten Google Pay a Apple daj boze da ga dobijemo u 2025.
Odgovor NLB Banke u BiH.Jos malo. Kazu NLB od 2024. uvodi Apple Pay…
Prvi su uveli Google Pay. Koliko vidim, ostale banke to ne zanima.
ima li neko info kad ce u Srbiji da bude dostupna Cellular konekcija?
Idem za USA i zelim da kupim W9 Stainless steel GPS+cellular model , al me nervira sto kod nas ne moze da se koristi Cell.
uf, a ja planirao pocetkom Januara. mora da je velika stvar na sudu ako su stopirali prodaju.![]()
Apple Halts U.S. Sales Of Apple Watch Series 9 And Ultra 2 In Hours
With days left of holiday shopping, Apple suddenly announces pause in U.S. watch sales due to losing an intellectual property dispute over its blood oxygen sensor.www.forbes.com
XSKoji telefon je najjpovoljniji a da podrzava aw 7-8-9?
Jel ti tastatura na telefonu na srpskom? Probaj se tu igrati sa mijenjanjem@rida pošto sam uzeo sat danas i zadovoljan sam, uglavnom sam sve namestio osim kad hoću da odgovorim na poruku stalno mi je engleski. Na koji način mogu da namestim srpsku tastaturu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari