Stiven
Čuven
- Učlanjen(a)
- 13.05.2005
- Poena
- 715
Ovo nema logike. Ili jos uvek nije zavrsio indeksiranje jer samo sto je aktiviran ili je limun primerak zreo za reklamaciju...To je savrseno. Ja sam uzela seriju 9 (41mm) i baterija jedva izdrzi dan - ujutro sam ga dopunila (oko 8,i sad ima 25%) pri tome nisam ga nosila ceo dan. Uvece,na nocnom stocicu je skinuo 10% (sto mi je suludo).
Ok znam da Ultra ima dosta bolju bateriju,ali ova je kriticna.
Možda stvarno treba proveriti ispravnost konkretnog primerka. Ja imam AW 3 kojem je BH na 85% i baterija mi bez ikakvih problema gura dan i po (istina, nema AOD i ne koristim one funkcije za spavanje), a ne skidam ga sa ruke (ni noću).Ja sam uzela seriju 9 (41mm) i baterija jedva izdrzi dan - ujutro sam ga dopunila (oko 8,i sad ima 25%) pri tome nisam ga nosila ceo dan.
Ja upravo čekam da mi stigne novi sat, reklamiran preko AC u Srb 😀Vazi li Apple Care za Apple Watch u Srbiji? Pretpostavljam da je isto i kod nas u BiH.
Kod nas može da se aktivira jedino ako si blizu granice pa se povežeš na mrežu zemlje u kojoj je podržano, drugačije neIma li načina da se ECG aktivira kod nas? Dobijam poruku da nije dostupno u mom regionu. Apple watch 8 je u pitanju a account mi je srpski
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari