Šta je novo?

Apple Watch

48h punjenje 50% baterije AW Ultra 2. Nosio sam 2x preko noci da vidim koliko crpi bateriju i bukvalno nista ne ode preko noci. Ovo je 72h do 20-25% sigurno.

To je savrseno. Ja sam uzela seriju 9 (41mm) i baterija jedva izdrzi dan - ujutro sam ga dopunila (oko 8,i sad ima 25%) pri tome nisam ga nosila ceo dan. Uvece,na nocnom stocicu je skinuo 10% (sto mi je suludo).
Ok znam da Ultra ima dosta bolju bateriju,ali ova je kriticna.

Zato se sat uvek stavi na punjac kad udjes u kucu, nebitno koliko ima % i to je to, uvek ga imas punog. Nosim ga svaki dan na poslu plus trening posle, ni ne opterecujem se.

To je savrseno. Ja sam uzela seriju 9 (41mm) i baterija jedva izdrzi dan - ujutro sam ga dopunila (oko 8,i sad ima 25%) pri tome nisam ga nosila ceo dan. Uvece,na nocnom stocicu je skinuo 10% (sto mi je suludo).
Ok znam da Ultra ima dosta bolju bateriju,ali ova je kriticna.
Ovo nema logike. Ili jos uvek nije zavrsio indeksiranje jer samo sto je aktiviran ili je limun primerak zreo za reklamaciju...

Up to 18h AW 9.

Trebalo bi joj izgurati 24h sa svim ukljucenim osim gps.

Ja sam uzela seriju 9 (41mm) i baterija jedva izdrzi dan - ujutro sam ga dopunila (oko 8,i sad ima 25%) pri tome nisam ga nosila ceo dan.
Možda stvarno treba proveriti ispravnost konkretnog primerka. Ja imam AW 3 kojem je BH na 85% i baterija mi bez ikakvih problema gura dan i po (istina, nema AOD i ne koristim one funkcije za spavanje), a ne skidam ga sa ruke (ni noću).

Meni S7 na kraju dana ima 50 ili nekada 40% baterije, sa AOD, doduše 45mm
Uveče pre spavanja napunim sat do 100% i uz sleep tracking bude ujutru 93-86% a ujutru ga dopunim do 100% dok se spremam

Moj SE 1st Gen punim otprilike na dan, evo napunjen juce oko 15:00, sad je na 32%.
Sve ukljuceno, BH 88%.

Ekran na AW U2 je prebrutalan. Na direktnom svjetlu sve se vidi i na najmanjem osvjetljenju. Nema vise flickeringa kao kod starijih verzija i kao sto sam imao na AW5. Kad je sat usmjeren ka suncu non stop je treperio ekran. Pri normalnom koristenju takodje prolazi na prvom nivou osvjetljenja.

Ne znam,praticu situaciju,pa cu ga mozda i reklamirati,jer ovo mi je prvi Apple Watch,pa realno ne umem ni da ga uporedim,niti procenim da li je sve ok.

Probaj da istovremeno stisneš i držiš digital crown i side button, dakle oba dugmeta, dok se ne pojavi Apple logo, onda pustiš
Meni je ovo nekada pomagalo 😀
Sat se samo resetuje

Evo moj slučaj sa 7-om, juče oko 13h napunio na 100%… odradio jedan trening sinoc od sat vremena, sleep tracking ide i upravo je na 45%. S tim da napomenem da mi je ugašen AOD.

Resetovala sam ga,pa cemo videti.
Skinula sam ga sa punjaca pre sat vremena i ostavila na policu,dakle za sat vremena nekoriscenja,u stanju mirovanja skinuo je 4%,ugasen AOD.

Ne znam zašto mi se silent mode aktivira sam od sebe. To se nije desavalo do watchOS10. Čak i kad ga isključim ponovo se u nekom trenutku sam aktivira.

Prilozi

• incoming-55C59FF8-7ECB-48B2-8BAF-70B8FC9A2383.png
    incoming-55C59FF8-7ECB-48B2-8BAF-70B8FC9A2383.png
    404.5 KB · Pregleda: 118
A na telefonu nista?

Da, na telefonu normalan mode, ali od ios17 primetio sam da neki pozivi samo na trenutak akiviraju zvono i onda se utisaju. Na satu su mi inače akviitirane samo vibracije za notifikacije i pozive, ali se i sat ponaša kao i telefon - kod dolaznog poziva samo kratko zavibrira
Pisao sam o tome na temi ios17, ali ovaj silent mode na satu sam tek skoro primetio

Od desetke nemam komplikaciju za temperaturu.

Mislim, ima komplikacija ali ne pokazuje temperaturu, kao ni što ne pokazuje ni onaj novi weather widget! Sve živo sam pokušao, posle na netu nađem da masa ljudi ima taj problem.

Pored toga, ima par sitnih bubica, ali najgore je sa baterijom, baš pada brzo sada.

Watch 7.

Negde sam pročitao na Redditu da su ljudi provalili da weather widget u smart stacku troši bateriju

I meni ponekad kad napravim/izmenim watchface, treba dosta vremena da se temperatura prikaze.
Bas cu da probam da iskljucim widgete jel ih ne koristim.

Vazi li Apple Care za Apple Watch u Srbiji? Pretpostavljam da je isto i kod nas u BiH.

Ima li načina da se ECG aktivira kod nas? Dobijam poruku da nije dostupno u mom regionu. Apple watch 8 je u pitanju a account mi je srpski

Vazi li Apple Care za Apple Watch u Srbiji? Pretpostavljam da je isto i kod nas u BiH.
Ja upravo čekam da mi stigne novi sat, reklamiran preko AC u Srb 😀
Ima li načina da se ECG aktivira kod nas? Dobijam poruku da nije dostupno u mom regionu. Apple watch 8 je u pitanju a account mi je srpski
Kod nas može da se aktivira jedino ako si blizu granice pa se povežeš na mrežu zemlje u kojoj je podržano, drugačije ne
Ja sam recimo u Somboru bio i povežem se na Yettel HU i aktivirao sam, ne treba net(ECG i Irregular Heart Rythm)

I ja sam juce testirala watch se, prvo restartovala kako ste napisali i drzala van punjaca. Posle sat vremena pisalo je 98%, a posle jos nekih 6 sati pisalo je 93%.

25.09 kurir odneo stari, jutros(09.10) vratio novi
Piše da je stigao 06.10, što znači da ko bi nosio lično, bar 3 dana bi trajalo manje
Preko AC+ i ProMobija

Prilozi

• IMG_4037.jpeg
    IMG_4037.jpeg
    114.7 KB · Pregleda: 109
  • IMG_3833.jpeg
    IMG_3833.jpeg
    184.2 KB · Pregleda: 109
Je l ovo tebi puklo zadnje staklo na starom ili je ovo neki odsjaj?

Nazad
Vrh Dno