Šta je novo?

Apple Watch

Solar analog je stvarno lep ali mora da se nadje neki dobra narukvica za njega ;)
Odličan je solar i to bas ovakav na slici. Moj AW je silver, tamno plava narukvica i solar watch face…bombonica

Prilozi

• IMG_8449.jpeg
    IMG_8449.jpeg
    139.4 KB · Pregleda: 128
Slazem se, i ja promenih na ovaj watch face, bas je elegantan.

Kad je bilo upaljeni nije radilo. Kad sam ugasio evo radi kad me neko zove, ili kad prekidam i obaveštenje mi stalno stoji tokom pozima Pinch to answer...

Kakvi su ovi kinezi mamlazi, majko moja mila....

Proveren neki shop na Aliju, stotine ocena, nije ni mala cena (7-8$ po narukvici). I onda ti pošalju ovako nekakav fail od narukvice (siva boja).
1.jpg

Šta je ovo, za bika, konja, ili šta? Ova crno bela je ok, doduše baš knap veličina.

2.jpg

Pre par meseci, kupio Spigen Alpine Loop od prodavca Universal-Shop 021 na KP-u. Narukvica se raspala bukvalno kroz par sati, samo je spala šnala sa kaiša to je to. Prodavac iskulirao poruku i tako ja bacio 3000din (2500din + 500din dostava).

Levo original, desno navodni Spigen koji se raspao posle dva sata:

3.jpeg

Samo vani uzimaj od Spigen-a. Kod nas u BiH ima toliko kopija maski, narukvica da je to strašno. Identično originalu. Ja skoro 10 godina uzimam sve od Spigena, ali vani iz njihove prodavnice i nikad nisam imao problema.

Trebaš ganjati dok prodavca, ako nije fizičko lice. Malo inspekcija, ovo ono.

Ajoj, sad vidim ovu prvu sa alija, hahahahha. Skontaj ovo oko ruke staviti. Najjači su braća kinezi :D

Ljudi, to se ne vidi lepo na slici. Oko butine lagano može da se obuhvati ceo sat sa tom narukvicom :oops:

Ja kasnije idem do poste da preuzmem najzad svoje narukvice, porucene pocetkom aprila... valjda ce sve biti kao sto su na sajtu. 😅

Ljudi, to se ne vidi lepo na slici. Oko butine lagano može da se obuhvati ceo sat sa tom narukvicom :oops:

Možda je ovaj fazon (potraži Hermes Double Tour)

Apple-Watch-Bands-high-copy-998-2-700x700.jpg

Pa ok, hvala... ali to nije bilo na slici na sajtu niti naznačeno, i od istog proizvođača sam naručio onu drugu koja je normalna.

Kako pustiti muziku na satu npr neku offline listu sa youtube music aplikacije kada telefon nije u blizini ? I da li može da se ubace pesme direktno u sat kao što sam to mogao na Huawei gt2 pro ?

To može, ali to ja radim na Spotify aplikaciji… ne znam kako funkcioniše sa drugim tj dal uopšte funkcioniše.

Jer probao sam da pustim pesmu ali tražio mi da se povežem na telefon . Izgleda da nisam lepo skinuo pesme u jutubu aplikaciji

Kad pokusam da aktiviram apple pay na watch SE2 kao opciju verifikacije mi jedino nudi poziv ka Banci Intesi. Na telefonu kad sam akrivirao secam se da je sve automatski proslo bez nekih poziva. Jel ovo mora ovako, da zovem banku pa da se objasnjavam i ubedjujem sa sluzbenicama ili negde ja gresim u koracima?

Imao sam i ja tkvu situaciju,nazovi banku,resava se za 2 min. Vec im je stiglo obavestenje da pokusavas da aktiviras,lagano se zavrsava.

Mi reci im da ti ubace broj telefona kako bi mogao sledeći put da aktiviras preko SMS-a da ne moraš njih da zoveš.

Identično je bilo kod drugara za Intesu kad je ubacivao prvo je prošlo sa kodom iz poruke, a posle nekoliko dana, nakon promene Apple Store naloga i Apple ID, ubacivanju osnovnog, morao je da zove banku. Posle Aple Watch takodje morao da ih pozove.
Ovo je očigledno do njihove banke.

Jeste, promenjena su pravila. Kazu, zbog nase bezbednosti. Na telefonu je normalno ali za sat mora tako.

Kod njega je to islo i za telefon porukom i posle da pozove 😃 Mislim da su ovo njihove izmisljotine koje su nerealne kao i blokiranje OTP banke transakcija ka Apple sajtu zbog sigurnosti korisnika, a podrzavaju Apple Pay sistem i najnormalnije se dodaju kartice 😁

Jako brzo rešeno kao sto ste i rekli. Ali u suštini jeste mlacenje da mora da se zove telefonom.

Da li neko zna da li u iStyle može da se zameni staklo na satu I koliko košta?

Nazad
Vrh Dno