Za sada samo US podrska.Da li je moguće dodati srpski jezik u tastaturu na AW7. Na telefonu su mi još dva jezika pored srpskom i u watch-u je podešeno da kopira podešavanja sa telefona ali opet ga ne vidim
Devojka ima AW6, ja AW7. Nisam primetio da postoje velike i bitne razlike u svakodnevnoj upotrebi.Zdravo svima. Sta mislite kakva je kupovina danas apple watch 6 za 16.000din. Ispravan,ima malu ogrebotinicu sa strane kucista,drzi baterija oko 2 dana. Ne daje mi se previse novca a imam Samsung Gear S3. Pa posto sam prodao samsung tel i kupio ip13,gledam da uzmem apple watch.
Da li je serija 6 dosta osakacenija sa nekim bitnim funkcijama u odnosu na SE i seriju 7 ili je ok kupovina?
obaveštenja izlaze, apple pay radi savršeno (jednako dobro kao i preko telefona)Pošto dosta radim u rukavicama, da li obaveštenja i poruke sami izlaze na satu kada stignu ili dobiem samo obaveštenje da je nešto stiglo pa onda moram da otključam, idem u menije i slično? Da li je navigacija upotrebljiva? Da kad hodam negde ili vozim da ne držim fon u ruci nego bacim pogled na sat povremeno?
Pitam za apple watch 7.
Da li neko ima iskustva sa apple pay, kako to radi preko sata?
Koristim sve te aplikacije i za svaku može da se odgvori na poruku kada stigne. Ako hoćeš preko sata da uđeš u aplikaciju i da nekom pošalješ poruku prvi (a ne da odgvoriš na obaveštenje), mislim da ne može za sve aplikacije, znam da FB mesindzer ima aplikacuju.Hvala druže. A kakva je situacija sa pojedinim aplikacijama? Viber, facebook mesenger, instaram, whatsup. Sad gledam na yt i kao za sve to mora da se instaliraju neke leve aplikacije da bi radilo. Valjda za svaku aplikaciju koja pokazuje poruku na zakljucanom ekranu mogu da vidim i odgovorim na istu preko sata... Ili nije tako?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari