Šta je novo?

Apple Watch

Da li je moguće dodati srpski jezik u tastaturu na AW7. Na telefonu su mi još dva jezika pored srpskom i u watch-u je podešeno da kopira podešavanja sa telefona ali opet ga ne vidim

Polovna sedmica bi bila moja preporuka, ima ih na oglasima za 300e, nema nikakve razlike, senzori su isti. Ja licno sat koristim zbog koraka, sna i pracenja pulsa kada treniram a tu su ta dva sata ista...

Isto preporuka za sedmicu ništa ne dobijaš preterano sa osmicom, ima taj senzor za merenje temperature ali njega ne mozes ni da koristiš da meris temperaturu kad želiš.

+ za aw7 i ja kupio polivni, koriscen dve tri nedelje. Super zadovoljan

Da li je moguće dodati srpski jezik u tastaturu na AW7. Na telefonu su mi još dva jezika pored srpskom i u watch-u je podešeno da kopira podešavanja sa telefona ali opet ga ne vidim
Za sada samo US podrska.

U bosni vec tesko da se moze naci za te pare. Ono sto meni treba tipa notifikacije, nekad planinarenje, trening i slicno radio bi posao i aw5, se al znam covjeka ovog sto prodaje aw6 za 250e pa zato kontam.

Okej je to, ako ne možeš da skoknes do Srbije sad za praznike.

Nismo preko sveta ;)

Ma da, znam ali ovo sam trazio kod sebe u okruzenju. 😁 Kupio sam aw 6 od druga za 220e.
Nekad sam imao aw3, ovo je vec ozbiljnija prica.
Za vikend cu u Austriju i taman podesiti EKG itd.

Ne moras u Austriju,prisljamci se na granicu sa Hr i resis.

Zdravo svima. Sta mislite kakva je kupovina danas apple watch 6 za 16.000din. Ispravan,ima malu ogrebotinicu sa strane kucista,drzi baterija oko 2 dana. Ne daje mi se previse novca a imam Samsung Gear S3. Pa posto sam prodao samsung tel i kupio ip13,gledam da uzmem apple watch.
Da li je serija 6 dosta osakacenija sa nekim bitnim funkcijama u odnosu na SE i seriju 7 ili je ok kupovina?

Zdravo svima. Sta mislite kakva je kupovina danas apple watch 6 za 16.000din. Ispravan,ima malu ogrebotinicu sa strane kucista,drzi baterija oko 2 dana. Ne daje mi se previse novca a imam Samsung Gear S3. Pa posto sam prodao samsung tel i kupio ip13,gledam da uzmem apple watch.
Da li je serija 6 dosta osakacenija sa nekim bitnim funkcijama u odnosu na SE i seriju 7 ili je ok kupovina?
Devojka ima AW6, ja AW7. Nisam primetio da postoje velike i bitne razlike u svakodnevnoj upotrebi.

Koliko sam ja ispratio, od serije 6 pa do dana danasnjeg, svi modeli koriste isti cipset. Tako da sto se performansa tiče ne bi trebalo da ima nekih problema.

Pošto dosta radim u rukavicama, da li obaveštenja i poruke sami izlaze na satu kada stignu ili dobiem samo obaveštenje da je nešto stiglo pa onda moram da otključam, idem u menije i slično? Da li je navigacija upotrebljiva? Da kad hodam negde ili vozim da ne držim fon u ruci nego bacim pogled na sat povremeno?
Pitam za apple watch 7.
Da li neko ima iskustva sa apple pay, kako to radi preko sata?

Pošto dosta radim u rukavicama, da li obaveštenja i poruke sami izlaze na satu kada stignu ili dobiem samo obaveštenje da je nešto stiglo pa onda moram da otključam, idem u menije i slično? Da li je navigacija upotrebljiva? Da kad hodam negde ili vozim da ne držim fon u ruci nego bacim pogled na sat povremeno?
Pitam za apple watch 7.
Da li neko ima iskustva sa apple pay, kako to radi preko sata?
obaveštenja izlaze, apple pay radi savršeno (jednako dobro kao i preko telefona)
Navigaciju nisam koristio

Hvala druže. A kakva je situacija sa pojedinim aplikacijama? Viber, facebook mesenger, instaram, whatsup. Sad gledam na yt i kao za sve to mora da se instaliraju neke leve aplikacije da bi radilo. Valjda za svaku aplikaciju koja pokazuje poruku na zakljucanom ekranu mogu da vidim i odgovorim na istu preko sata... Ili nije tako?

Hvala druže. A kakva je situacija sa pojedinim aplikacijama? Viber, facebook mesenger, instaram, whatsup. Sad gledam na yt i kao za sve to mora da se instaliraju neke leve aplikacije da bi radilo. Valjda za svaku aplikaciju koja pokazuje poruku na zakljucanom ekranu mogu da vidim i odgovorim na istu preko sata... Ili nije tako?
Koristim sve te aplikacije i za svaku može da se odgvori na poruku kada stigne. Ako hoćeš preko sata da uđeš u aplikaciju i da nekom pošalješ poruku prvi (a ne da odgvoriš na obaveštenje), mislim da ne može za sve aplikacije, znam da FB mesindzer ima aplikacuju.
I kad staviš sat na ruku, otključaš ga jednom i on ostaje otključan dok ga ne skineš (to radi savršeno dobro). Za obaveštenja samo podgineš ruku i okreneš zglob ka sebi i jednom pokretom prsta (slide down from top) vidiš obaveštenja u slučaju da hoćeš da vidiš posle pola sata npr..

Aha, u tome je caka. Može da se odgovori na sve, ali ne može dok ne stigne poruka. Sad sklapam film u glavi. A kakva je situacija ako ta poruka sadrži gif ili sliku?

Na whats up ne primam slike nikad (za posao koristim), ne znam. Na viber nekad pokaže sliku, nekad ne, ne znam koja je fora tu. Instagram ne pokazuje, za mesindzer nisam siguran

Msn pokazuje, ako jedna slika dodje. Tj. sinoc mi drug poslao sliku i vidio sam preko sata.

Zdravo svima. Od skoro imam Apple Watch serie 6 40mm. Kupio sam polovnog u odlicnom stanju, 90% battery health. E sad, moje pitanje je vezano za bateriju. Svaki drugi dan/veče ga punim. Punim oko sat vremena dok dodje do 100% i gasim. Medjutim, da li je realno da mi svuče tokom noci kad stoji na polici,diskonektovan sa telefona nekih 10,15%. Bukvalno ne koristi se a svlaci toliko. Bio je 100% u utorak u 22h i nije koriscen sve do srede,, koriscen u sredu od 7-16h. Evo sad je na 58% i vcrs punjenje.

Moj SE, prva generacija, uzet nov pre nekih godinu i po, isto toliko trosi nocu, doduse povezan non stop sa telefonom.
Mislim da sam na pocetku cackao i pola stvari onemogucio, ali razlika je bila skoro pa nevidljiva.

Toliko trosi sa svim ukljucenim,moguce i vise.

Nisan nasao da se puno pisalo o Apple watch SE 44 (poslednja gen) gde se on nalazi u poredjenju sa 8icom?
Treba mi sat najvise da mi broji korake, za navigaciju i za whats/viber obavestenja najvise.
Jel vredi uzimati 8icu za skoro duplo vise para u tom slucaju?

Vrh Dno