Ne čačkati ništa sa regionima i sačekati da se pojavi. Evo od jutros dostupna na titan i fire OS-u, verujem da će ubrzo i na tizen/web/vidaa.
Ima na Firesticku?
Ne čačkati ništa sa regionima i sačekati da se pojavi. Evo od jutros dostupna na titan i fire OS-u, verujem da će ubrzo i na tizen/web/vidaa.
Evo i mi indijci dobili obavestenje o promeni servisa, a na to jos dobijemo i snizenje.
Ne pamtim kad sam video da neko ovako redukuje cene, pogotovo u periodu kad svi zivi poskupljuju. Ne znam dal neko iz Apple-a hoce da okaje grehe ili sta vec 😄
Pogledajte prilog 553787
Oni se fokusiraju samo na svoje originale koje snimaju, zato je takva ponuda. Ali ovo što imaju je dosta kvalitetno.Jedna opservacija ponuda serija i filmova je fosta mršava ali ahde skoro da je besplatno pa da ne gundjam mnogo
Jedna opservacija ponuda serija i filmova je fosta mršava ali ahde skoro da je besplatno pa da ne gundjam mnogo
Ma slepci. Uzeo family youtube pre ~2 meseca. Posle nedelju dana mi stize poruka "nas sistem je otkrio tj sumnja da nisi iz Srbije, tako da smo ukinuli nastavak pretplate", tj kad istekne tekuci mesec to je to. Ako mislis da je greska, uloguj se ponovo. Ja se ulogovao, pisao im dva puta (reko mozda je do poslovnog VPNa), ali evo i dalje nemam opciju da kupim premium na mom nalogu 😂Najmanje se očekivalo od Apple-a, dok Google i dalje juri ljude koji su se snašli i kupili Youtube Premium servis preko Turske ili Indije i rastura "familije" čak i za regularno kupljene naloge 🙂
Napokon je neko provalio da nismo ekonomski tigar 😃Šta bi?
Google do juče bio Robin Hood, a Apple šerif iz Nothingame-a.
Čim se desila relaksacija po novčaniku, preko noći svi okrenuše priču za 180 stepeni. 😆
Većina je probala. Interfejs dobar, bitrate odličan, katalog solidan, lokalizacija loša, cena idealna (uz basic paket icloud-a).Valja probati 3 meseca free
Pogledajte prilog 553857
Imaš besplatan apple tv i arcade uz bilo koji paket icloud-a.Ja gruvam 2TB paket ako to ista menja mada nesto se neckam da pokrenem uopste....
otvori Google prodavnicu na UK ili bilo koju drugu u Evropi i naći ćešDa li Apple TV radi nekome na Xiaomi 4k Sticku?
Kaze mi Google Play da app nije podrzana na mom uredjaju - nema je u prodavnici. Probao za test APK sa neta - neke greske mi izlazile.
Lokalizacija loša to se zna... konkretno - ima li išta na srb/hrv ili baš ništa 🙄Većina je probala. Interfejs dobar, bitrate odličan, katalog solidan, lokalizacija loša, cena idealna (uz basic paket icloud-a).
Ništa, naravno.Lokalizacija loša to se zna... konkretno - ima li išta na srb/hrv ili baš ništa 🙄
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari