Šta je novo?

Apple TV+

Neko napisao ranije da je tu prvo stiglo.

Evo i mi indijci dobili obavestenje o promeni servisa, a na to jos dobijemo i snizenje.
Ne pamtim kad sam video da neko ovako redukuje cene, pogotovo u periodu kad svi zivi poskupljuju. Ne znam dal neko iz Apple-a hoce da okaje grehe ili sta vec 😄

1789719064116.webp

Meni nije skinuo nista na Apple tv. Jel 1€ skida za 50gb samo? Ja sam na onom od 200gb.

Pa ne skida ništa samo ga ubacuju u bundle kao.

Isto imaju svi, ko koliko plaća zavisi od prostora samo.

Pa to i pitam.😁

Evo i mi indijci dobili obavestenje o promeni servisa, a na to jos dobijemo i snizenje.
Ne pamtim kad sam video da neko ovako redukuje cene, pogotovo u periodu kad svi zivi poskupljuju. Ne znam dal neko iz Apple-a hoce da okaje grehe ili sta vec 😄

Pogledajte prilog 553787

Najmanje se očekivalo od Apple-a, dok Google i dalje juri ljude koji su se snašli i kupili Youtube Premium servis preko Turske ili Indije i rastura "familije" čak i za regularno kupljene naloge 🙂

Što se pilićara guglovih tiče, njima ni žute banke više liše snalaženja za YT Premium. U firmi greškom uzeo 10 workspace licenci, godišnja umjesto mjesečna pretplata, mislim da sam isti ili sjutradan vidio da sam napravio grešku (licence nam trebale samo na mjesec dana dok ne pređemo na 365), naplatili su mi pretplatu za punu godinu, za 10 korisnika, 5 ticketa sam otvorio, molio ih, patetisao, šanse nije bilo, evo dok ovo pišem mi pritisak skače... 🙂

Mrtvi su za mene i na Edge sam prešao čak... 🤣

Jedna opservacija ponuda serija i filmova je fosta mršava ali ahde skoro da je besplatno pa da ne gundjam mnogo

Najmanje se očekivalo od Apple-a, dok Google i dalje juri ljude koji su se snašli i kupili Youtube Premium servis preko Turske ili Indije i rastura "familije" čak i za regularno kupljene naloge 🙂
Ma slepci. Uzeo family youtube pre ~2 meseca. Posle nedelju dana mi stize poruka "nas sistem je otkrio tj sumnja da nisi iz Srbije, tako da smo ukinuli nastavak pretplate", tj kad istekne tekuci mesec to je to. Ako mislis da je greska, uloguj se ponovo. Ja se ulogovao, pisao im dva puta (reko mozda je do poslovnog VPNa), ali evo i dalje nemam opciju da kupim premium na mom nalogu 😂

Šta bi?
Google do juče bio Robin Hood, a Apple šerif iz Nothingame-a.
Čim se desila relaksacija po novčaniku, preko noći svi okrenuše priču za 180 stepeni. 😆

Šta bi?
Google do juče bio Robin Hood, a Apple šerif iz Nothingame-a.
Čim se desila relaksacija po novčaniku, preko noći svi okrenuše priču za 180 stepeni. 😆
Napokon je neko provalio da nismo ekonomski tigar 😃
Šalu na stranu.. kakav presedan ejpla, donekle su pribrali simpatije kod mene.

Ako nekom znaci, sad sam uleteo u kucu posle duzeg vremena i probao da nadjem Apple TV na mom TVu. Sta reci sem istog momenta je Apple TV nadjen i instaliran. Ulogovao sam se preko iPhoneta, tj. skenirao code koji se pojavio na TVu i odma pustio Dark matter seriju. Radi perfektnoooooo.
TV je TCL C935, dakle Google TV.

Da li Apple TV radi nekome na Xiaomi 4k Sticku?
Kaze mi Google Play da app nije podrzana na mom uredjaju - nema je u prodavnici. Probao za test APK sa neta - neke greske mi izlazile.

Izvrti stranu,dve pa ces videti da je covek kacio apk. Probaj nju.

Valja probati 3 meseca free
1789755581997.webp

Ja gruvam 2TB paket ako to ista menja mada nesto se neckam da pokrenem uopste....

Samo još jedno pitanjce...pored serija i filmova iz njihove produkcije da li je u ovom paketu od 0,99 eur i MLS na raspolaganju za pogledati. Pitam kao fudbalski fanatik 😉

1789765956338.webp1789765990750.webp

Evo ti odgovora

Da li mogu da uplatim icloud i da gledam apple tv ako nemam icloud?

Ja sta god da hocu da oustim ekran mi pozeleni i samo zvuk imam.. probao restart, ne oimaze. Legalno kupljen u sa srpskig naloga

Ima i kodi addon ali je neupotrebljiv. 480p max.

Nazad
Vrh Dno