Ne čačkati ništa sa regionima i sačekati da se pojavi. Evo od jutros dostupna na titan i fire OS-u, verujem da će ubrzo i na tizen/web/vidaa.
Ima na Firesticku?
Ne čačkati ništa sa regionima i sačekati da se pojavi. Evo od jutros dostupna na titan i fire OS-u, verujem da će ubrzo i na tizen/web/vidaa.
Oni se fokusiraju samo na svoje originale koje snimaju, zato je takva ponuda. Ali ovo što imaju je dosta kvalitetno.Jedna opservacija ponuda serija i filmova je fosta mršava ali ahde skoro da je besplatno pa da ne gundjam mnogo
Jedna opservacija ponuda serija i filmova je fosta mršava ali ahde skoro da je besplatno pa da ne gundjam mnogo
Većina je probala. Interfejs dobar, bitrate odličan, katalog solidan, lokalizacija loša, cena idealna (uz basic paket icloud-a).Valja probati 3 meseca free
Pogledajte prilog 553857
Imaš besplatan apple tv i arcade uz bilo koji paket icloud-a.Ja gruvam 2TB paket ako to ista menja mada nesto se neckam da pokrenem uopste....
otvori Google prodavnicu na UK ili bilo koju drugu u Evropi i naći ćešDa li Apple TV radi nekome na Xiaomi 4k Sticku?
Kaze mi Google Play da app nije podrzana na mom uredjaju - nema je u prodavnici. Probao za test APK sa neta - neke greske mi izlazile.
Lokalizacija loša to se zna... konkretno - ima li išta na srb/hrv ili baš ništa 🙄Većina je probala. Interfejs dobar, bitrate odličan, katalog solidan, lokalizacija loša, cena idealna (uz basic paket icloud-a).
Ništa, naravno.Lokalizacija loša to se zna... konkretno - ima li išta na srb/hrv ili baš ništa 🙄
Google streamer koristim za gledanje. Sad pustio preko telefona cast i radi, ugasio, pistio iz app na Streameru i radi…Ja sta god da hocu da oustim ekran mi pozeleni i samo zvuk imam.. probao restart, ne oimaze. Legalno kupljen u sa srpskig naloga
da radi na 4K sticku.Da li Apple TV radi nekome na Xiaomi 4k Sticku?
Kaze mi Google Play da app nije podrzana na mom uredjaju - nema je u prodavnici. Probao za test APK sa neta - neke greske mi izlazile.
pitao ali odgovor tipski iz Hisense Srbija , hvala na pitanju, uz dodatak, biće kad ga Apple stavi, a za Yettel "u razvoju"Ako je neko slao mejl Hisensu da pita kada ce ubaciti aplikaciju na VIDA sistem, neka javi sta su odgovorili
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari