Šta je novo?

Apple TV+

Ja imam chromcast. Ma nema veze,sacekacu ili cu gledati preko USA.

Na screenshots koje ste kačili sa HR app naslovi su prevedeni, da li možda ima i prevoda za HR naloge?

Sta ti je na daljinu? Ako mislis da kliknem na link koji vodi do play store-a,ne moze kod mene.

Ja na Samsung TV nisam imao applikaciju u storu. Sve sam pokušao, i tek kad sam resetovao smarthub i u onom skrivenm meniju prebacio region na USA, pojavila se aplikacija, ali ne mogu da se ulogujem. Čim se ulogujem, prijavljuje mi da servis nije dostupan za moj region. Apple nalog mi je na Srbiji, na telefonu radi dobro, ali na TVu nikako. Da li ima veze što mi je sad na TV-u region USA, a na nalogu Srbija?
Ni meni na Roku stiku koji je na US VPNu, a na telefonu kad stavim US vpn hoce, da li de nekom na Hisensu Vidaa pojavila aplikacija

Meni na Apple TV uređaju funkcioniše odlično od sinoć.
Srpski nalog, nema prevoda za sada.

Pa na njihovom uredjaju naravno da radi besprekorno. Cekam vec 3g da izbace novi i opet nista ,na predstavljanju.

Meni funkcioniše na telefonu i tabletu, kao i na Webu, ali mi ne radi app za Windows (nije mnogo bitno, pošto radi kroz Chrome) ali da li je neko imao ovakvu situaciju i rešio je?

Loše si razumeo. Uz sve iCloud+ pretplate dolaze uključeno Apple TV i Apple Aracade. Pored toga svako ko plaća iCloud+ imaće jeftiniji Apple Music za 5 evra umesto 5,5 evra.
Mislim da smo se lose razumeli. Na https://www.macrumors.com/2026/09/15/icloud-plus-includes-apple-tv-arcade-100-countries/ pise

As part of the iCloud+ changes, Apple is also including an additional service called Apple Music Select that offers ad-free Apple-curated music stations. The stations are included to entice iCloud+ subscribers to upgrade to full Apple Music at a discounted monthly rate. For example, Apple's Mozambique announcement quotes $2.79/month for Individual and $4.49/month for Family plans.

Prema ovome, moje razumevanje je da ce odredjena trzista (mozda i nase) da ima pricing change da music bude 2.79 umesto trenutnih 5 eur. Ne mogu da nadjem koji regioni imaju "Apple Music Select" kao i smanjenu cenu za apple music.

Dakle koliko vidim trenutno na apple uređajima i pregledačima sve radi android i razni TV osovi su za sada uglavnom krompirići ako se ne koristi vudu magija.

Ljudi mešate babe i žabe, odnosno kompatibilnost operativnog sistema i geo-restrikcije. Instalacija preko APK-a nije nikakva vudu magija. Ako je to problem, sačekajte par dana da se rifrešuje play store i proradiće "dugme".
Dakle, na svim operativnim sistemima radi besprekorno.

Ljudi mešate babe i žabe, odnosno kompatibilnost operativnog sistema i geo-restrikcije. Instalacija preko APK-a nije nikakva vudu magija. Ako je to problem, sačekajte par dana da se rifrešuje play store i proradiće "dugme".
Dakle, na svim operativnim sistemima radi besprekorno.
Ma znam šta pričaš ja samo kažem da ne može normalno preko radnje da se preuzme jer postoji geo blok već radi samo apk (na nekim televizorima je pitanje da li može i to)...ne kažem da je to nešto teško samo da nije pravolinijski kao što je preko radnje toga vudu magija (opako zvuči 🙂 ). Inače u apple radnji aplikacija regularno postoji za Srbiju bar kod mene.

Ma znam šta pričaš ja samo kažem da ne može normalno preko radnje sda se preuzme jer postoji geo blok već samo apk...ne kažem da je to nešto teško samo da nije pravolinijski kao što je preko radnje.
Tek je juče lansirana platforma. Pretpostavljam da će do kraja meseca biti dostupna u lokalnim app/play prodavnicama.

Prema ovome, moje razumevanje je da ce odredjena trzista (mozda i nase) da ima pricing change da music bude 2.79 umesto trenutnih 5 eur. Ne mogu da nadjem koji regioni imaju "Apple Music Select" kao i smanjenu cenu za apple music.
Mi imamo pricing change, ali nije 2,8 nego 5€. Kod nas je regularna cena inače 5,5€. To sam napisao lepo i u prošlom postu. Npr. u BiH je cena sa popustom za Apple Music uz iCloud 4€. Piše sve lepo na promo stranici. https://www.icloud.com/en-rs/info/icloud-plus-tv-arcade

1789637519182.webp
IMG_0044.webp

Hm,Aktivirao onaj najnizi icloud od evritj na ipadu.Preko weba sa plejstor prodavnice poslao aplikaciju na shield i pixel.Ulogovao se i sve radi🤔

@predator016 Naravno da nema jer zvanično nije ni puštena u ostalim prodavnicama. Čitajte malo odgovore, nemojte samo da ponavljate jedno te isto kao papagaji, sve je već objašnjeno najmanje po dva-tri puta.

@Bandzi8 Da li ti je srpski nalog? Ako jeste pojaviće se do kraja meseca.
jeste srpski nalog i region, ali nema jos uvek, drugu koji ima isto iphone13, placa isti paket icloud-a se vec pojavilo 😀

Ja imam indijski nalog već par meseci za Apple Tv
a sad mi na Apple Music daje ovu ponudu:
Screenshot_2026-09-17-13-23-51-722_com.apple.android.music.webpScreenshot_2026-09-17-13-24-09-212_com.android.vending-edit.webp
to je 0,5 USD mesečno.

Instalirao sam aplikaciju i na Google TV Chromecast direktno sa play store, srpski nalog, ulogovao se pomoću QR koda i sve funkcioniše normalno. Inače razlika u odnosu na US aplikaciju je što nema mogućnosti povezivanja drugih streaming servisa a ni kupovine filmova i serija. Bilo bi dobro kada bi postojao i addon za Kodi kako bi mogli da koristimo naše titlove.

Mada ja sam već ranije pomoću VPN instalirao aplikaciju i obrisao, možda se zbog toga pojavila u playstore.

Eeee bedak 🥹

@Trollface apk ili šta? Kako si poslao?
ulogujes se preko browsera na Play Store i nadjes Apple TV,ponudice ti mogucnost instalacije na svim podrzanim uredjajima tj moci ces da biras gde da instalira apk,izaberes npr kao ja Shield ili Pixel i kliknes install.

Instalirao sam aplikaciju i na Google TV Chromecast direktno sa play store, srpski nalog, ulogovao se pomoću QR koda i sve funkcioniše normalno. Inače razlika u odnosu na US aplikaciju je što nema mogućnosti povezivanja drugih streaming servisa a ni kupovine filmova i serija. Bilo bi dobro kada bi postojao i addon za Kodi kako bi mogli da koristimo naše titlove.

Mada ja sam već ranije pomoću VPN instalirao aplikaciju i obrisao, možda se zbog toga pojavila u playstore.
Ja na ajfonu imam mogućnost kupovine filmova i serija isto srpski nalog

Nema aplikacije ni kad se tako ulogujem.

Nazad
Vrh Dno