Šta je novo?

Apple TV+

Lepa vest. Čini mi se da je Apple TV poprilično "kvalitetan" što se tiče sadržaja.

Šta je sa Formula 1, da li će i to moći kod nas da se gleda?

jel sam dobro razumeo da ce sa ovom promenom apple music biti 2,49 eur kod nas?

Loše si razumeo. Uz sve iCloud+ pretplate dolaze uključeno Apple TV i Apple Aracade. Pored toga svako ko plaća iCloud+ imaće jeftiniji Apple Music za 5 evra umesto 5,5 evra.

Kod mene radi na telefonu. Samo jedno pitanje ako skinem aplikaciju za druge uređaje da li su kredencijali oni koje koristim za iphone?

A da li je stigao program u LG shop ili moraju da se rade za sada akrobacije?

Poslednja izmena:
Da,taj nalog mora biti i na drugim uredjajima.

Ja na Samsung TV nisam imao applikaciju u storu. Sve sam pokušao, i tek kad sam resetovao smarthub i u onom skrivenm meniju prebacio region na USA, pojavila se aplikacija, ali ne mogu da se ulogujem. Čim se ulogujem, prijavljuje mi da servis nije dostupan za moj region. Apple nalog mi je na Srbiji, na telefonu radi dobro, ali na TVu nikako. Da li ima veze što mi je sad na TV-u region USA, a na nalogu Srbija?

Upravo se ulogovao na tv.apple.com/rs odmah mi ponudilo pretplatu za 0,99, pretplatio se i na apple tv 4k mi se pojavila aplikacija, pustio seriju neku i radi.

Kome ne radi, obrisite app pa reinstalirajte i sljaka kao sat. Naravno ako placate icloud+

@predator016 Naravno da nema jer zvanično nije ni puštena u ostalim prodavnicama. Čitajte malo odgovore, nemojte samo da ponavljate jedno te isto kao papagaji, sve je već objašnjeno najmanje po dva-tri puta.

@Bandzi8 Da li ti je srpski nalog? Ako jeste pojaviće se do kraja meseca.

Da, da, izvinjavam se, vratio sam se par strana unazad, i sad je jasno. 👍

Vraćam danas srpski region na TV-u u čekam da se pojavi. Nestrpljv sam, zato malo ishitreno pišem. Hoću sve i hoću odmah...😀😀😀

Hvala...

Da li to što će se pojaviti na srpskom app store-u, automatski povlači da će i sr titlovi biti dostupni ?

Ako je suditi da nemamo ni meni telefona na srpskom,ne bih rekao.

Siguran si da radi sa nasim nalogom? Zato sto imam tu verziju u i mnei izbacuje gresku da nije za ovaj region,sa US nalogom radi normalno.

Nazad
Vrh Dno