Šta je novo?

Apple TV+

Ja npr mogu samo da rentam/kupim filmove. Nemam pristup apple original serijama/filmovima. Kada probam preko gugla direktno neku apple seriju, baci me na apple tv app i izađe ovo:

Prilozi

• IMG_4209.webp
    IMG_4209.webp
    17 KB · Pregleda: 90
Kakva 💩-njiva papazjanija. Meni je Apple Music 5.49, Apple TV 0.99, iCloud+ 2 TB 9.99.
Arcade jest' u ponudi al' > renews for 6.99.
Web-prijavljen u Apple TV > katalog je prikazan, ali > An Error Occurred | Please try again. Refresh s vremena na vreme preusmerava te na ruski, te na turski katalog.
Za sada samo [Subscription] radi bez greške, sync sa racunom je munjevit.

Zašto bi se sa Indije prebacivao na Srbiju kada tamo imaš Apple One (TV, Music, Arcade i 50 GB iCloud) za cca 1,5 € mesečno solo ili cca 3,5 € mesečno porodično?

Koliko sam skontao ovo oko promene da iCloud+ sada obuhvata TV i Arcade, to važi za nove pretplate, dok postojeće pretplate, kao što je taj Apple One neće za sada dirati, tako da je ovo pravo vreme za indijski Apple One 🙂

Sa druge strane, imam iCloud+ pretplatu od 2 TB preko turskog Apple ID-a kojoj su na mala vrata promenili cenu, pa sada izađe solidnih 10 € mesečno, što mi je previše, pa ću gledati da je smanjim na 200 GB (prihvatljivih 3 €), pošto je preko indijskog naloga za 10 € moguće uzeti 2 TB iCloud+ i gore pomenuti solo Apple One.
Pitao informacije radi ostajem Idijac

Kako se koristi ovaj servis? Ja imam Apple TV app na telefonu ali pise samo No Videos kad udjem?

Pa nije puštena usluga još, o tome i pričamo…
Verovatno sutra. Samo smo mi još ostali sto se tiče zemalja regiona.
Pa da l’ je moguće, ne daj Bože da smo nekad slučajno prvi… nadam se da će biti Disney filmova sa srpskim sinhronizacijama, uopšteno, da će biti lokalizovanog sadržaja…

Pa da l’ je moguće, ne daj Bože da smo nekad slučajno prvi… nadam se da će biti Disney filmova sa srpskim sinhronizacijama, uopšteno, da će biti lokalizovanog sadržaja…
Prema onome što se može videti u HR i BiH, nema Disney filmova uopšte.
Titlova nema ni na čemu, ali su posteri i opisi filmova lokalizovani, tako da verovatno planiraju da dodaju titlove.

U BiH radi sada probao, medjutim nema titlova tako da ide na uninstall dok ne dodju titlovi.

Upravo proradilo kod mene. Srpski app store.
1789565767736.webp

I kod mene isto. Imam 50gb icloud+ tako da definitivno je uključeno.

Edit: mogu sve da vidim ali ne mogu da pustim. Tapnem epizodu ali ne krene nego kao uđe u opis epizode.

Poslednja izmena:
Juce u BiH nije se mogao pustiti sadrzaj, samo se moglo dodati na neku listu za gledanje. Danas radi pustanje sadrzaja.

Konačno 🙏

Prilozi

• IMG_5609.webp
    IMG_5609.webp
    28.2 KB · Pregleda: 89
Meni sad daje da se pretplatim. Ne znam da li to znači da treba da otkažem standardni icloud pa da uzmem ovaj, ili još puštaju pa će se to stabilizovati sutra.

Mislim da ne treba ništa otkazivati trenutno, jer očigledno još uvek je u fazi puštanja. Trebalo bi sutra da proradi sve

Ja sam probao (da vi ne biste morali 😂) pa mi skinulo 0.99 eur, ali u Subscriptions mi se postojeća pretplata promenila sa payment date 20. u mesecu (što mi je do sad bilo) na današnji dan i sad vidim ATV i Arcade kao deo pretplate i mogu da pristupim normalno servisima. Kontam da će mi automatski dati refund za 16-20 u nekom sitnom iznosu.

Ja sam probao (da vi ne biste morali 😂) pa mi skinulo 0.99 eur, ali u Subscriptions mi se postojeća pretplata promenila sa payment date 20. u mesecu (što mi je do sad bilo) na današnji dan i sad vidim ATV i Arcade kao deo pretplate i mogu da pristupim normalno servisima. Kontam da će mi automatski dati refund za 16-20 u nekom sitnom iznosu.
Dobices automatski refund

IMG_0236.webp

Meni se u startu nije prikazivalo, ugasio i upalio telefon i prikazuje se sad sve, no medjutim, mogu samo da dodam u watchlist ne i da gledam...

Nazad
Vrh Dno