To je za BiH. Kod nas će Apple Music biti 4.99 i 8.49 za family.Dobicemo i Apple Music po povlascenoj ceni, 3.99 ili 6.49 family
iCloud+ Now with Apple TV & Apple Arcade Included - iCloud
Now when you subscribe to iCloud+, you get Apple TV & Apple Arcade included at no extra cost. iCloud+ gets you so much more than storage. Learn more.www.icloud.com
Dole u fusnoti pise

Pitao informacije radi ostajem IdijacZašto bi se sa Indije prebacivao na Srbiju kada tamo imaš Apple One (TV, Music, Arcade i 50 GB iCloud) za cca 1,5 € mesečno solo ili cca 3,5 € mesečno porodično?
Koliko sam skontao ovo oko promene da iCloud+ sada obuhvata TV i Arcade, to važi za nove pretplate, dok postojeće pretplate, kao što je taj Apple One neće za sada dirati, tako da je ovo pravo vreme za indijski Apple One 🙂
Sa druge strane, imam iCloud+ pretplatu od 2 TB preko turskog Apple ID-a kojoj su na mala vrata promenili cenu, pa sada izađe solidnih 10 € mesečno, što mi je previše, pa ću gledati da je smanjim na 200 GB (prihvatljivih 3 €), pošto je preko indijskog naloga za 10 € moguće uzeti 2 TB iCloud+ i gore pomenuti solo Apple One.
Evo Srbija
To stoji od jutros još.Evo Srbija
Pa nije puštena usluga još, o tome i pričamo…Kako se koristi ovaj servis? Ja imam Apple TV app na telefonu ali pise samo No Videos kad udjem?
Pa da l’ je moguće, ne daj Bože da smo nekad slučajno prvi… nadam se da će biti Disney filmova sa srpskim sinhronizacijama, uopšteno, da će biti lokalizovanog sadržaja…Pa nije puštena usluga još, o tome i pričamo…
Verovatno sutra. Samo smo mi još ostali sto se tiče zemalja regiona.
Prema onome što se može videti u HR i BiH, nema Disney filmova uopšte.Pa da l’ je moguće, ne daj Bože da smo nekad slučajno prvi… nadam se da će biti Disney filmova sa srpskim sinhronizacijama, uopšteno, da će biti lokalizovanog sadržaja…
Misli na Apple TV Store za rent/buy.Pa na Apple TV ni nema Disney sadržaja, samo Apple TV originali...
Prema najavama, očekuje se da korisnici u Srbiji, koji imaju osnovnu pretplatu na iCloud+ (od 0,99 evra) dobiju besplatan pristup za Apple TV do kraja meseca.
Klikneš na Sign up to Watch i ponudice ti iCloud bundle. Ne moras ništa otkazivati.Meni sad daje da se pretplatim. Ne znam da li to znači da treba da otkažem standardni icloud pa da uzmem ovaj, ili još puštaju pa će se to stabilizovati sutra.
Dobices automatski refundJa sam probao (da vi ne biste morali 😂) pa mi skinulo 0.99 eur, ali u Subscriptions mi se postojeća pretplata promenila sa payment date 20. u mesecu (što mi je do sad bilo) na današnji dan i sad vidim ATV i Arcade kao deo pretplate i mogu da pristupim normalno servisima. Kontam da će mi automatski dati refund za 16-20 u nekom sitnom iznosu.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari