Šta je novo?

Apple TV+

Da,jos je nema. Meni ne nudi pretplatu,samo mogu da dodajem u omiljene i blejim po aplikaciji,ne mogu pustiti nista.

Edit. Kad se probam logovati na Android aplikaciju,kaze da Apple tv nije dostupan za ovaj region. Trebace malo vremena da se slegne.

Poslednja izmena:
@nemanja2306 Šta ti je to? Gugle prodavnica? Pa kada zvanično bude puštena usluga biće dostupna i aplikacija u svim prodavnicama. Logično. U mejlu su rekli da će biti obaveštenje o ponudi za 14 dana, dakle po ovome zvanično usluga startuje od oktobra.

@nemanja2306 Šta ti je to? Gugle prodavnica? Pa kada zvanično bude puštena usluga biće dostupna i aplikacija u svim prodavnicama. Logično. U mejlu su rekli da će biti obaveštenje o ponudi za 14 dana, dakle po ovome zvanično usluga startuje od oktobra.

Da, kod mene radi i na starom iP SE, kao i na Apple Tv-u. Pretpostavio sam da hoce, za sada nema.

Ima li nesto preveden sinopsis i poster? Ja nista ne vidim. Inace ima za rent Diznejevih filmova, ali naravno bez srpskog.

To je hrvatski, dakle za srpski nista jer nemamo preveden UI… prelepo

Upravo mi to ponudio pa sam presao na ovo “novo” i sada radi sve.

Hmm
A za nas sa US acc i vec postojecim iCloud pretplatama? Da li moze da se aktivira na nos jednom srb accountu pa da se iskoristi ova cena?
Sta se desava kad imas na dva acc po 50 GB? Preko sign out na media purch...

Vec imam americki App Store nalog sa kog mi ide i iCloud+ (ranije sam imao i Arcade i TV preko Apple One), pa je moje pitanje sledece - Da li je ovo vezano za naloge koji nikada do sada nisu imali Arcade ili TV iz neke druge zemlje ili za sve naloge koji uslugu koriste pod srpskim App Store? Danas sam na kratko promenio zemlju App Store i nisam dobio mogucnost za novi iCloud.

Meni se u startu nije prikazivalo, ugasio i upalio telefon i prikazuje se sad sve, no medjutim, mogu samo da dodam u watchlist ne i da gledam...
E, i meni je tako bilo danas posle podne pa mi se pre pola sara pojavila notifikacija u Settings da mi je sada uključen Apple TV i Apple Arcade. Kliknuo OK i onda sve proradilo.

Prilozi

• IMG_6295.webp
    IMG_6295.webp
    22.8 KB · Pregleda: 20
Vec imam americki App Store nalog sa kog mi ide i iCloud+ (ranije sam imao i Arcade i TV preko Apple One), pa je moje pitanje sledece - Da li je ovo vezano za naloge koji nikada do sada nisu imali Arcade ili TV iz neke druge zemlje ili za sve naloge koji uslugu koriste pod srpskim App Store? Danas sam na kratko promenio zemlju App Store i nisam dobio mogucnost za novi iCloud.

Nije dostupno za sada u Americi, nalog mora biti na zemlji koja je na spisku od 100 podržanih.

Nije dostupno za sada u Americi, nalog mora biti na zemlji koja je na spisku od 100 podržanih.
Ne “za sada” nego nema šanse da ikad bude dostupno u Americi i Zapadnoj Evropi. Nedavno su im povećali cenu Apple TV-a na 15$/10€. Oni imaju svoj Apple One.

Upravo sam dobio obaveštenje, da mi je u okviru pretplate iCloud + od 200 GB sada uključen i Apple TV i Apple Arcade. Plaćam 2,99 EUR/mesecno.
Ne razumem, ko ima 0,99 EUR/mesecno?

Ne “za sada” nego nema šanse da ikad bude dostupno u Americi i Zapadnoj Evropi. Nedavno su im povećali cenu Apple TV-a na 15$/10€. Oni imaju svoj Apple One.

To ne znamo, ali nije ni bitno - imamo sada AppleTV za sitne pare... Ko ima klince dobro može da mu dođe i Apple Arcade.

Upravo sam dobio obaveštenje, da mi je u okviru pretplate iCloud + od 200 GB sada uključen i Apple TV i Apple Arcade. Plaćam 2,99 EUR/mesecno.
Ne razumem, ko ima 0,99 EUR/mesecno?

50GB je 0.99$.

Instalirao upravo na firesticku. Radi sve normalno. Nikakva dodatna kupovina nije obavljena (supruga već neko vreme koristi paket od 50GB).
ps app skinuta sa firestickhacks stranice

Hteo sam da prebacim region na Srbiju sa Hrvatske. Otkazao sam sve pretplate, i dalje mi stoji da moram da otkažem Apple Music da bih mogao da promenim region prodavnice. Šta mogu da radim? Ne čeka mi se skoro mesec dana da prebacim region, dok ne istekne pretplata na to.

Hteo sam da prebacim region na Srbiju sa Hrvatske. Otkazao sam sve pretplate, i dalje mi stoji da moram da otkažem Apple Music da bih mogao da promenim region prodavnice. Šta mogu da radim? Ne čeka mi se skoro mesec dana da prebacim region, dok ne istekne pretplata na to.
Moras cekati. Da je ostalo samo para pa si mogao traziti da obrisu,ovako nema pomoci.

Uz ovo sam dobio i Apple music free mesec dana. Malo sam testirao, ima dobrih funkcija poput Automix, ali mislim da ću ipak ostati na Spotify, a sa ovom pretplatom od 0,99€ je Apple TV odlična stvar.

Do sada preko Srpskog naloga sam imao pretplate na icloud (200gb), apple arcade i apple music. Upravo mi stigla notfikacija, kliknuo na ok, upakovao sve sam po icloud (osim music koji ostaje kao zasebni servis sve dok kod nas aktiviraju apple one). Sam je deaktivirao apple arcade pretplatu. Posto sam sve delio kroz family plan sa porodicom, odjednom svaki iphone, jedan ipad i macbook air imaju aktivan apple tv. Sve radi besprekorno.

Guardians Of The Galaxy Marvel GIF

Do sada preko Srpskog naloga sam imao pretplate na icloud (200gb), apple arcade i apple music. Upravo mi stigla notfikacija, kliknuo na ok, upakovao sve sam po icloud (osim music koji ostaje kao zasebni servis sve dok kod nas aktiviraju apple one). Sam je deaktivirao apple arcade pretplatu. Posto sam sve delio kroz family plan sa porodicom, odjednom svaki iphone, jedan ipad i macbook air imaju aktivan apple tv. Sve radi besprekorno.

Guardians Of The Galaxy Marvel GIF
Neće kod nas biti Apple One, to su vec potvrdili u zvanicnoj izjavi. Apple One se vise neće širiti na nova tržišta.
Kao iCloud pretplatnik Music dobijas po povlascenoj ceni tako da ti je to u suštini Apple One (moras otkazati pretplatu pa onda odmah ponovo kliknuti subscribe i ponudice ti nizu cenu za Music)

Da li neko koristi apple tv aplikaciju na webos lg tv?
Probao na naš i hr region nema ih u lg app storu.
Vidim da su neki pokušavali na nemački region ds stave tv ali onda neće da radi apple tv aplikacija zbog regiona.
Zna li neko kako da ovo rešim.
Hvala

Da li neko koristi apple tv aplikaciju na webos lg tv?
Probao na naš o hr region nema ih u lg app storu.
Vidim da su neki pokušavali na nemački region ds stave tv ali onda neće da radi apple tv aplikacija zbog regiona.
Zna li neko kako da ovo rešim.
Hvala
Pa ne možeš resiti dok ne dodaju aplikaciju na Samsung, LG i ostale uređaje u našem regionu. Nema ni u HR još. Trebace im par dana da ispeglaju sve. Imajte na umu da ovaj launch istovremeno rade u preko 100 drzava trenutno.

Inače na drugom forumu pise da se radi na prevođenju Apple serija i filmova na hrvatski (forumaš je prevodilac i imao je pouzdane informacije i za Disney+).
Interfejs je preveden. Opisi i posteri nekih filmova za rent/buy takodje.

Na kom sajtu ima ta ponuda za 1 evro Apple TV, da li može iz Srbije i za nas koji nemamo nijedan apple uredjaj?

Nazad
Vrh Dno