Šta je novo?

Apple Media Event Uživo!

Ovom recenicom si pokazao, kao i mnogim komentarima pre, da imas stav da si iznad nekoga i da si ti taj koji treba da nesto da objasni. Moras malo vise da uvazavas sagovornika. Narocito na nekom forumu, posto veoma malo znas o ljudima sa kojima tu komuniciras, i nemoj ih automatski stavljati na neki nizi nivo.
Ne razumem. U stvari ne razumem čemu uopšte tvoj odgovor? Na koju rečenicu misliš, pošto sam odgovorio trojici ljudi u jednoj poruci, a ti si tu celu poruku citirao. Ja sam skratio citat na moje obraćanje tebi, ali opet ne znam na šta si mislio.

Da li sam ja tebe nekada stavio na "niži nivo"? Da nemam status moderatora, da li bi se osećao "ugroženim"?

Razumem sve sta si napisao, ali opet se u tom smislu knjizevnost ne moze uporediti sa apple-om. Apple se bavi tehnologijama, pre svega.
Ne znam da li znaš, ali Apple zapošljava, između ostalih stručnih elektro i IT profesionalaca i pesnike, slikare, vajare, muzičare, ukratko umetnike. Nadam se da ti je sada sve jasno, tako da ne bih dalje pisao.

Ne razumem. U stvari ne razumem čemu uopšte tvoj odgovor? Na koju rečenicu misliš, pošto sam odgovorio trojici ljudi u jednoj poruci, a ti si tu celu poruku citirao. Ja sam skratio citat na moje obraćanje tebi, ali opet ne znam na šta si mislio.

Da li sam ja tebe nekada stavio na "niži nivo"? Da nemam status moderatora, da li bi se osećao "ugroženim"?

Ne znam da li znaš, ali Apple zapošljava, između ostalih stručnih elektro i IT profesionalaca i pesnike, slikare, vajare, muzičare, ukratko umetnike. Nadam se da ti je sada sve jasno, tako da ne bih dalje pisao.

'fala, ne mogu da verujem da ranije to nisam tražio. :wall:
Meni uopšte nije bilo jasno šta si pitao.

Stvarno nisam znao, niti sam mogao i da pretpostavim, da apple zaposljava vajare. Ako je istina, svaka cast na podatku.
A mislio sam na celokupni komentar, nije bilo potrebe da mi toliko objasnjavas i da na kraju napises "nadam se da si razumeo". Nebitna rasprava. :D

Za velicinu albuma, zaboravite na tu koja se vidi kod mene. Imate onaj koji je skroz dole levo, ja sam ga iskljucio, njemu se moze menjati velicina do ogromne.

Раније је могла да буде огромна слика, не знам што су то склањали. А сад постоји само "small/medium/large" подешавање.

A jel neko provalio kako da se uvek vide svi Album Art-ovi bez obzira koliko ima pesama u albumu ili je nemoguće?

U sunce ti. Totalno sam sišo s uma. Moraću od sada da pregledam svaki meni i svako podešavanje pre nego što pitam na forumu.

Vrh Dno