ivan90BG
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 07.01.2010
- Poena
- 199
Е, а Иване, за позадину... Edit->Preferences->Grid view->Dark.
'fala, ne mogu da verujem da ranije to nisam tražio. :wall:
Е, а Иване, за позадину... Edit->Preferences->Grid view->Dark.
Ne razumem. U stvari ne razumem čemu uopšte tvoj odgovor? Na koju rečenicu misliš, pošto sam odgovorio trojici ljudi u jednoj poruci, a ti si tu celu poruku citirao. Ja sam skratio citat na moje obraćanje tebi, ali opet ne znam na šta si mislio.Ovom recenicom si pokazao, kao i mnogim komentarima pre, da imas stav da si iznad nekoga i da si ti taj koji treba da nesto da objasni. Moras malo vise da uvazavas sagovornika. Narocito na nekom forumu, posto veoma malo znas o ljudima sa kojima tu komuniciras, i nemoj ih automatski stavljati na neki nizi nivo.
Ne znam da li znaš, ali Apple zapošljava, između ostalih stručnih elektro i IT profesionalaca i pesnike, slikare, vajare, muzičare, ukratko umetnike. Nadam se da ti je sada sve jasno, tako da ne bih dalje pisao.Razumem sve sta si napisao, ali opet se u tom smislu knjizevnost ne moze uporediti sa apple-om. Apple se bavi tehnologijama, pre svega.
Ne razumem. U stvari ne razumem čemu uopšte tvoj odgovor? Na koju rečenicu misliš, pošto sam odgovorio trojici ljudi u jednoj poruci, a ti si tu celu poruku citirao. Ja sam skratio citat na moje obraćanje tebi, ali opet ne znam na šta si mislio.
Da li sam ja tebe nekada stavio na "niži nivo"? Da nemam status moderatora, da li bi se osećao "ugroženim"?
Ne znam da li znaš, ali Apple zapošljava, između ostalih stručnih elektro i IT profesionalaca i pesnike, slikare, vajare, muzičare, ukratko umetnike. Nadam se da ti je sada sve jasno, tako da ne bih dalje pisao.
Meni uopšte nije bilo jasno šta si pitao.'fala, ne mogu da verujem da ranije to nisam tražio. :wall:
Ne znam da li znaš, ali Apple zapošljava, između ostalih stručnih elektro i IT profesionalaca i pesnike, slikare, vajare, muzičare, ukratko umetnike. Nadam se da ti je sada sve jasno, tako da ne bih dalje pisao.
I posle ja zao tip. :zgran:Nebitna rasprava.![]()
A jel neko provalio kako da se uvek vide svi Album Art-ovi bez obzira koliko ima pesama u albumu ili je nemoguće?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari