kopmania90
Poznat
- Učlanjen(a)
- 14.01.2023
- Poena
- 25
Ja nisam mislio za punjac, vec za adaptere koji se stavi u type c port da mogu imati USB, preko kine kostaju do 1000 dinara , ovde 12000... ?
Laptop ide sa punjačem ili ne?
😃 Ja nisam mislio za punjac, vec za adaptere koji se stavi u type c port da mogu imati USB, preko kine kostaju do 1000 dinara , ovde 12000... ?
Šta fali Macovom bluetooth-u?Bukvalno mi treba kao bluetooth adapter za mis i tastaturu.
Ne znam koliko se greje Air jer je pasivno hlađen, a video obrada ume da bude prilično zahtevna.Ja sam hteo Mini sa M4 ali cu izgleda Air sa M4 jer je koliko razumem ista konfiguracija a laptop mogu da nosim i lakše koristim jer ne trebam dodatni monitor. Bio sam za varijantu Mini i neki portable monitor ali sad kad su izbacili Air koji ima M4 procesor, definitivno najbolja kupovina.
Traba mi za video obradu.
CapCut i mozda Power Director.
Nego, mora se plati. Nema muftakis kao na Android?
uredno sam kupio kabl usb b to usb c pošto mi je stariji monitor.Taj Dell je usbc hub ili si usba-usbc kabl kortistio?
Imam monitor, usbc je hub, dp alt mode, pd ... Trebalo bi da radi i kao hub sa macom, ali trebalo bi.USB-C je sa obe strane kabla osim ako on nema neki stariji monitor.
Kod mene na ProArt PA278CGV ima jedan USB-C sa 90W PD, DP i hub za ostale USB portove. Samo ti treba da priključiš još kabl za napajanje. Jedino bolje od toga je neki monitor sa Thunderbolt ali nema potrebe bacati novac.
Ja sam na MBP M4 Pro od novembra, još ni jednom nisam čuo hlađenje, totalno je nečujan, bar za dev taskove.A MBP M4 nisam koristio, ali na testovima je najglasniji od M serije, sada ne znam koji je nivo i ucestalost buke, za to ga treba koristiti pa videti, ali vraca se polako ka intel danima, kako se i9 cuo, ono je bio uzas, prelazak na M1 2020e je bio vredan samo zbog tisine, M1 se nikada ne cuje.
Pro je za mene skup. Ne žurim, to mi je u perspektiviNe znam koliko se greje Air jer je pasivno hlađen, a video obrada ume da bude prilično zahtevna.
Razmišljao sam o M4/M5 Pro 14" ali kad sam čuo turbinu "mlaznog aviona" na 7000 rpm koja pokušava da održi temperaturu na nekih 104°C odlučih se za 16". Na Air može samo još više i brže da se greje pa ga previše uspore da obuzdaju temperaturu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari