Stiven
Čuven
- Učlanjen(a)
- 13.05.2005
- Poena
- 715
Uzmi 16gb i min 512gb hdd. Bar obezbedi sebe za narednih 5-7 godina.Bok svima! Prelistao sam dosta stranica na ovoj temi ali sam se ipak odlucio i za vlastiti post jer je od nekih proslih komentara proslo i nesto vremena, pa ako postoji netko tko bi mi mogao dati neki dobar komentar ili savjet, bio bih zahvalan.
Razmisljam o kupnji macbook air m3 modela, i naravno, lomljenje traje izmedju 8 i 16gb. Laptop bi mi sluzio za generalno surfanje i nesto posla, i nekakav "najgori scenarij" bi izgledao ovako (naravno spojen na monitor): otvoreni docs, sheet, 10-15 tabova u pregledniku, stream neke utakmice preko arena sporta ili dazn-a, whatsap/slack, figmu i photoshop. Neko najcesce koristenje je pak da imam upaljeno 10-15 tabova i nesto istrazujem uz figmu, a sa strane mi je upaljen youtube video, ili nekakva utakmica na streamu ili glazba na spotifyu. Igre nikakve ne igram, svake prijestupne upalim eventualno football manager, ali niti to nisam vec jako dugo. Nekakva obrada videa ili slika za sada nije bila u planu, ako bi i bila to bi bilo nesto zbilja pocetnicko.
Cijene su i u Hrvatskoj nazalost jako bijesne, i razlika izmedju 8 i 16 u gotovo 300-400 eura mi je nevjerojatna.
Vidi razliku u ceni izmedju Air m3 16gb / 512 i Pro m3 16 / 512.