MagicMaster
Čuven
- Učlanjen(a)
- 12.05.2007
- Poena
- 510
Ovo je takva nameštaljka, da samo mogu još više da pljujem Apple, i njihov system ....
D604,305 claims the grid-style icon layout in iOS
Ovo je samo dokaz mizernosti Apple.
iOS vs Android? pa nesto kao Edison i Tesla
Pa da Samsung moze u miru lepo da kopira, a ne ovako da ga tuze za svaku kopiju koju uradiKada li će više srušiti taj patentni sistem, da mi je znati...
Vidim ja da ce kinezi da krenu da osvajaju trzista, pogotovo kad cene odu u nebesa, a oni ne plate ni jedan patent.
:zgran:use of a design that cradles products to make them immediately visible upon opening the box
Najbolje bi bilo da sada Trayal patentira crnu gumu :d
Citao sam sada malo tuzbu (ne presudu). Citam i ne verujem sta citam, koje su ovo GLUPOSTI. Ljudi se bave zaobljenim ikonama, sirinom crnog bordera i izgledom kutije?
Guy: “Wait, so what they’re saying is, Samsung is the same as Apple?”
Friend: “I know, right? Makes me think twice about how much I paid for my Mac Book"
Guy: “Seriously”
Kada li će više srušiti taj patentni sistem, da mi je znati...
Why not Motorola? Why not HTC? Why not every Android smartphone maker since 2007? The brutal truth is that Samsung was simply made an example of because it's the only phone maker in the world that's actually pulling in meaningful profits besides Apple.
Crapple nisam nikada voleo, ni pre gayphone, gaypad, i ostalih gluposti. Verovatno sam takav, zadrt. ali ih ne volem! Najviše zbog njihovog glupog marketinga, osornnosti, bezobrazluka i korisnika koji su gora sekta nego na primer vozači Alfe i Honde zajedno, pa još na kvadrat, i naravno, zbog nedostatka normalnog softvera (koliko se sećam pre 10ak godina nije postojao Auto Cad za njiove operativne sisteme). I naravno zbog cene, hajde da se prisetimo koliko je koštao neki Mac pre 10 ak godina, a koliko dobar PC, i naravno, na Mac-u su igre bila misaona imenica.
Mislim sve su to gluposti, svako neka bira prema svojim potrebama, ja još furam winXp i uspešno obavljam svoje poslove. Komp mi je overklokovan više od 5 godina sa 1900MHz na 3000MHz i to radi kao Doksa. Inače me mrzi da otvorim kućište pa bocnem neki jači procesor i još memorije.
I pre ću da koristim neku raspalu nokiu nego gayphone.
Ahahahaha. To ako si im rekao. Bas ces da im naudis. Hahaha kakvi smo ljudi
.
Brand... meh. Ali da ovde najvise dobijaju samo advokati je sigurno"Longer-term, this whole war is to come to nothing... The only outcome is in huge legal fees and in hurting each other's brand."
Shvatite vec jednom da je ovo sudjenje obicna farsa i da se radi samo o zastiti nacionalne kompanije.
Sa velikom razlikom sto MS vide kao samo jos jednu US komapniju, dok Apple vide kao "mamino zlato"zastita nacionalne kompanije je bila i kada su doneli presudu 90tih da je njihov Microsoft kriv za zloupotrebu monopolskog polozaja a umesto predlozene kazne da se kompanija podeli na dva dela (OS i aplikativni) dobili su kaznu da isporuce software u vrednosti od milijardu dolara: drzavnim ustanovama, FAKULTETIMA i SKOLAMA![]()
To je tema sledeceg zasedanjasamsungu nije zabranjeno da prodaje Galaxy (i ostale) telefone, right?
Ma da, sve je Crapple prvi izmislio....
MS ima monopol na jednom vrlo prostom trzistu - ako Apple dobije jos neki monopol (Ima monopol tableta, ima dominantni polozaj kod zarade subvencionisanih telefona, ima monopol na SVE app-ove koji se legalno prodaju na iOS uredjajima, ima efektivno monopol na iTunes-alike....), Microsoft cemo od blata praviti![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari