Šta je novo?

Apple iPhone 4 & 8 GB - unleashed

• Začetnik teme delimir
  • Datum pokretanja
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
ili da prodas bubreg i kupis n95 :D

btw, oko njihovog Bozitja... dakle pre 2008. ako nekom treba za opkladu :D

No date for EU yet :(

Apple has announced that it will start selling its iPhone in the US on June 29. The iPhone will cost $500 or $600, depending on the amount of memory included and will be sold through the online and physical stores of Apple and AT&T.

Apple plans to sell the iPhone in Europe and Japan eventually, but has not announced specific dates. Apple is depending on its iPod fans to push sales of the phone which is expensive by comparison to other hardware on the very competitive market.

Apple shares have been going up in value as analysts have been getting more pessimistic about Apple's chance of success.

Pretece me za sekundu :D

lepo izgleda u svakom slucaju...

Poslednja izmena:
Meni je potpuno neverovatno ono sto je napisano u onom reviewu, nemoguce, nema MMS, ne moze da snima video, ne moze da kopira text, garant.
A ovi drugi nisu imali pametnija posla nego da uniste jedan.

Pa i ne razlikuje se mnogo od bilo kog drugog telefona :D

LazaNS je napisao(la):
Meni je potpuno neverovatno ono sto je napisano u onom reviewu, nemoguce, nema MMS, ne moze da snima video, ne moze da kopira text, garant.
A ovi drugi nisu imali pametnija posla nego da uniste jedan.

Pa cekaj, treba izbaciti iPhone gen 2,3,4,5... a i ko da je vazno da li telefon od 500$ ima sve te opcije ? :)

Poslednja izmena:
Da li je tacno da ne moze ni mp3 da se postavi za ringtone?

cekaj da proverim... izgleda da ne moze, ne vidim nigde tu opciju :(

iPhone je ustvari iPod sa multi-touch ekranom. Ne znam zasto su ovaj uredjaj nazvali iPhone umesto da samo nastave kontinuitet dodavanja reci iza "iPod" (photo, video i sad npr. communicator).

iPhone sucks.

http://www.youtube.com/watch?v=eGZQvfEBYT4

Poslednja izmena:
Sacekajmo neki normalan review koji ce uraditi normalni ljudi pa cemo znati vredi li cemu ili ne :)

@MAD_MUzzY nemam ali upravo ono sto je kUdtiHaEX rekao: "Sacekajmo neki normalan review" ...

svi ovi dosadasnji "review" - ko da ih pise i kurta i murta - pa reko mogao bih i ja da se ubacim u pricu... :d evo imam nekih pet-shes iPhone telefona - i nisu nesto, malo su mi previse crni... :d

You can't make videos on the phone, you can't copy/paste, there's no IM client, you can't replace the battery on your own, you can't add applications to it, there's no Flash/Java support, it's heavy and the list goes on. But here's the catch: there isn't a phone out today (smart or not) that doesn't have at least as long of a list of issues.

Pa sta ima? Fensi interfejs? :D :D :d

Bah, nije mi jasno kako su ispustili da ubace tako bitn stvari. Al' kao sto neko rece, cekaju nas iPhone gen. 2, 3, 4, 5, 5.5, 5.75... :D

I kako neko drugi rece: "visak opcija samo smeta korisnicima" :)

M$? :d

Svejedno, nedostatak JAVA/Flash podrske kao i nemogucnost instaliranja dodatnih aplikacija je prva stvar koja bi mene odbila od kupovine.

Mozemo mi da se cudimo propustima i nedostacima, ali je Apple prodao 525k(!) ovih telefona od petka. Informacija sa fudzille. Voleo bih da vidim Balmerovo lice dok cita ovu vest uz jutarnju kaficu.

ja od java aplikacija koristim Google Maps :D

koliko vidim, meni jedino nedostaje Gtalk na iPhoneu ali opet i to moze da se koristi preko Safarija... ;) i nedostatak snimanja video klipova... :( btw zar safari ne dolazi sa flashom??? jel to znaci da ne mogu da se gledaju falsh sajtovi ?!?

ono sto je mene kupilo je brzina rada telefona.

pola miliona :O ! sjajno! da li iPhone moze da se dekodira ili sta vec i da se koristi kod nas?? da li ima smisla cimati nekog da dovlaci to cudo iz amerike?

Poslednja izmena:
to je ono bez ekrana? :d

Pa apple kad bi i ***** napravio, bio bi najprodavaniji (medju konkurenciom :D)
http://www.pcworld.com/video/id,543-page,1-bid,0/video.html (ako vec nije bio link u ovoj temi).

u zemlji gde se knjige tipa: "kako uspeti u zivotu" i "put do uspesnog orgazma" prodaju u milionskim tirazima ;) naravno da ce da se prodaje,usa je to :p

inace browsing mi se uopste ne svidja.pogotovo kada ga okrene horizontalno.lepo je sto on renda celu stranu kao na kompu ali da bi nesto procitao/video trebas da ga "pipkas" non-stop :d ...njesra
zato je ekran,dizajn i zoom fotografija prva liga tako da se ne brinem ja za njih,ispitace trziste pa ce polako 2nd 3rd itd... gen dobijati sve ono sto se ocekuje.ionako ce se prodavati kao blesav

nisam nesto pratio iphone pricu, ali moguce da je to samo verzija za US trziste(AT&T(cingular) i T-Mobile mreze), mozda za evropu izadje neke naprednija verzija, posto su ipak GSM mreze u evropi ispred onih u USA
ili je to ipak verzija za sve? :)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno