ali eto, nije se jadan proslavio

Ovo postaje smesno...pkok, pkok, kljucaj samo sinko i pljuj gde stignes, ti si najbolji, otkricete valjda neko za koju godinu da ne moras i dalje jadan da montiras amaterske 25fps hd materijale i konvertujes ih u 24fps mpege za emitovanje na jeftinim BG televizjama...bitnoje da ti imas Mac i da se to drugacije ne bi moglo odraditi
Moj prijatelj je odustao od prepirke sa tobom jos od onog tvog iznenadjenja sta je to saut, rekao je da si najpametniji i da mu ne pada napamet da se raspravlja sa tobom (necu reci sta je stvarno rekao) tako da znaj da pricas samnom jos od proslog posta.
"ali eto, nije se jadan proslavio

" Otkud sad pa ti znas da li se on proslavio? Na poslednjem festivalu je dobio vise para nego shto si ti imao prilike da VIDIS u svom zivotu.
Sto se amaterizma tiche, pojeo bi svaki bajt svog posta kad bi video bar jedan njegov film/reklamu.
Izjavom "25fps hd materijale i konvertujes ih u 24fps mpege za emitovanje na jeftinim BG televizjama" si samo dokazao da nemas pojma o cemu pricas, osim ako radis na Metropolisu, ali i tada bi samo bio delimicno u pravu.
Poenta svega je da ti kao prodavac znas vise o filmu/tv-u od tvoje klijentele. Usput prodajes samo opremu a nigde nema reci o kompjuterima. Povrh svega ovde je rasprava o softveru. Uz sve to na tom sajtu koji si ti dao kao referencu svog znanja i iskustva stoje samo firme koje se bave televizijom. Nigde na sajtu nisam video one lopove sa kojima se hvalis da poslujete (ko je rekao Emotion).
PS. Jedino sto sam skapirao iz ove rasprave je da cak i JA znam vise od tebe o ovoj temi (ne pricam o iphone-u). Do ove teme si kod mene imao veliki respect zbog vise od 7k postova. Sad sam skapirao da je vecina otisla na onomatopejice tipa "cesh cesh", "pkok pkok". Ne znam zasto se trudis da imas "najveci", kad stvarno imas "najveci"...broj postova.
***. ne mogu da verujem da se raspravljam sa starijom osobom o tome ciji je veci.
PSS. Da li posle svakog posta dozivljavas nerdgasm?
@kovacm
Naravno da MAC ima dosta dobrih stvari, da nema ne bi postojao uopste na trzistu. Isto tako i Win ima jos vise dobrih stvari, ali i losih.
Zasto MAC mora da bude najbolji na svetu? Zasto gledas stvari tako jednostrano (sa tom odlikom licis na gx-x)?
Da je Win toliko los, (kao sto prica vecina MAC usera) ne bi bio toliko zastupljen. ~90% trzista nije malo.
Kako ne kapirate da je to ista bagra, raspitajte se koliko cika Bili ima ucesca u eplu, a da ne pricamo ko je na pocetku pisao softver za epl.
Nadam se da ce u skorije vreme na trzistu biti odnos Win/Mac/Lin jednak, pa ce nam i svi sistemi biti bolje.
PS. Jeb.. komp koji ne moz' da se klokuje.

© by Diabolique