ja mislim da je apple malo naduvao iPhone (malo - lol ), mislim WOW touchscreen, izmislili su toplu vodu. touchscreen je nekom vise mana nego prednost, recimo meni. Uzeo sam bio p900 i bio sam isfrustriran posle 2 meseca i prodao ga. Sta jos nudi iPhone ? Pustanje muzike ? wow...pa to postoji vec 2 god na mobilnim...ja najredovnije koristim 6630 kao mp3 plejer... onaj revolucionarni touchscreen nacin upravljanja ce vas iziritirati posle 20 minuta mogu da se kladim. Znate li vi koliko je to neprakticno u automobilu, autobusu, u hodu itd ? Nema sanse da na brzinu iznabadate sta vam treba, ni prstima ni stylusom, ni cim. Skrolovanje bilo kog sadrzaja (SE taj sistem ima odavno) u hodu je muka svoje vrste...o kucanju sms-a na virtual keybordu da ne pricam...ja sam cak stavio fullscren qwerty na se p900 i malo je bolje ali i dalje neuporedivo mucnije nego na tastaturi koja je dobro odradjena (6680/6630). Sta jos iPhone nudi ? Zapravo sta to iPhone ima sto recimo SE p990 nema ?! cak mu i fali dosta stvari...
nije ovo nista revolucionarno sem sto su efekti lepi na njemu i sto koristi OS X za to... Barem je to moje misljenje, takodje bi uvek pre kupio p990 nego iPhone, pogotovo sto p990 ima odlicno uradjene rezime rada sa closed flip se ponasa kao najobicniji non-touch screen fon, a kad ga otvoris onda obrnuto...