***...
na isto mu dodje i kada idem preko telefona, ie, na telenor strane, skidanje aplikacije... opet me preusmeri na pogresnu stranu.
da li je do mog telefona ili mene, ne znam. ali znam da nece.
a nije mi jasno ni zasto pomenute aplikacije nema na windowsphone sajtu, probajte direktno da je nadjete... nema je.
inace, kada instalirate neke aplikacije na telefon, zar vam nije lakse da je na kompu nadjete i "date nalog" da se instalira na vas telefon?
We are sorry, the page you requested cannot be found.
The URL may be misspelled or the page you're looking for is no longer available.
Prvi nacin nije hteo, nije bilo pogresno preusmeravanje vec "The page you requested..." - nije dobar link.Ne znam sada da li moze posto su promenili store.
Uzmi otvori ie i pogledaj da ti ne stoji mozda da prikazuje sajtove u desktop rezimu? Obrisi history, pa pokusaj ponovo da otvoris link preko ie. Ako nece, kopiraj link na racunaru, nadji neki sajt za kreiranje qr code, tu paste ovaj link, onda kad se prikaze qr pritisni lupu na telefonu(desno od ms tastera) i skeniraj taj kod, mora da te odvede do aplikacije...
I mene isto
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari