Šta je novo?

Aplikacije za Windows Phone 8.0/8.1 , must have aplikacije ,diskusija

Microsoft health mi je pre trazio band. Jel ima fitbit live tile za korake kao health&fitness?

Microsoft health mi je pre trazio band. Jel ima fitbit live tile za korake kao health&fitness?

Može sada bez narukvice ali je očajna po meni . Fitbit sam instalirao I odlično deluje, ima I za pc . Ima I live tile sa brojkama a inače mi povukao I podatke sa health I fitness app.

Poslednja izmena:
f970f8cfa58a4ada06ca2c6cdd89d278.png

Check out "Tiny Troopers 2: S..." for Windows Phone

http://www.windowsphone.com/s?appid=ed4655c0-4f73-4126-8599-778f80c12f58

Ovi slepci pogasili grdne aplikacije , koliko god deluje da ne dižu ruke , sve mi se čini da će max I sledeće godine proizvoditi telephone I toliko.

Microsoft is shutting down several apps: Photosynth, Food & Drink, Health & Fitness and Travel
Svi kukaju kako je jedna od mana WPa nedostatak aplikacija, a pazi ovo :p .
Gasiš svoje aplikacije, ne razvijaš svoje aplikacije, a uzimaš tuđe, zar nije to priznavanje poraza?
Ili će te neke MS aplikacije biti implementirane u 10ku?

Svi kukaju kako je jedna od mana WPa nedostatak aplikacija, a pazi ovo :p .
Gasiš svoje aplikacije, ne razvijaš svoje aplikacije, a uzimaš tuđe, zar nije to priznavanje poraza?
Ili će te neke MS aplikacije biti implementirane u 10ku?

Ma verovatno će gurati ovaj Microsoft health mada mi trenutno deluje očajno, Health & Fitness je imalo odlične stvari . Odmah mi je bilo čudno kada su na win 10 pc uradili redizajn samo za weather,news,sport, money app . Ruku na srce izgledaju odlično .

Ovaj Travel je ubačen u Cortanu koliko vidim .

Koji program da instalira da mogu da gledam RTS1 na WP?
Nasao sam neke, ali mogu samo RTS Sat...

Koji smart dialer preporučujete?

Ima li neki app koji prati rutu kada voziš bike?

Ja sam koristio runtastic, postoji još par njih. Mislim da može i micoach, nemam sad WP pri ruci. :)

Poslednja izmena:
Koji program da instalira da mogu da gledam RTS1 na WP?
Nasao sam neke, ali mogu samo RTS Sat...

Da odgovorim, nasao sam Live Stream Universal. Ima dosta kanala i uglavnom je dobar kvalitet slike.
Juce sam gledao Wimbledon finale; potrosio je nesto manje od 2GB.

Probaću tu i Runtastic, samo mi se ne sviđa kod njega što ima free i druga verzija koja je 5usd -.-

Runtastic je besplatan s vremena na vreme, instaliraj MyAppFree pa prati.

Uključio danas tune in radio i izvalim da nema radio s i još dosta nekih stanica i mislio sam da je to tako. Medjutim pokrenem ga i na Android tabletu i tu su sve stanice. Jel i vama fale neke stanice u tune in za wp u odnosu na Android? I ako ima neka bolja App za striming od tune in za wp?

Tune in je beskoristan za wp, nije azuriran 2 godine. Probaj recimo mytuner radio.

Možda je već bilo ali jel ste primetili redizajn storea na PC-u?

Untitled.png

Ima jako malo stanica, tesko da moze da se uporedi sa tune in, ali sta da se radi, barem te koje ima rade...

Prosle nedelje sam presao sa androida na wp.
Tražio sam app Moj Telenor za wp, ali ne uspevam da je pronađem.
Link na telenorovom sajtu pogresno preusmerava...

@SOUTH
isti si kao njihova email podrška...

Link je stari i neispravan - upucuje na Windows prodavnicu.

Nazad
Vrh Dno