Šta je novo?

Aplikacije za Windows Phone 8.0/8.1 , must have aplikacije ,diskusija

Ja sam se ponovo vratio na accuweather. Probaj isto i weather channel, kao i weather od Microsoft -a, koja je sada tacna jer koristi Foreca podatke. Imas i weather network, kao i rusku Gismeteo.

MS popravio svoju app za Vreme tj kod nas je sad ok? Sto ne kazes :D

Popravio je, nego se meni ne svidja. Ova accuweather dobra, ali mnogo trosi. Od juce do danas otislo 10mb!?

Moram da pohvalim Deezer app. Lepo izgleda i odlicno radi, znatno bolje nego Android verzija.

Deezer jeste odlična,ali mi na WP pušta samo MIX,dok na Androidu pušta normalno pesmu koju izabereš

Sad sam otvorio neki album nasumicno i pustio numeru koju sam hteo... Nisam primetio nikakav problem.
Na Android verziji cesto je znala da zabaguje u smislu da prestane da pusta muziku na 10tak minuta, sama od sebe, iako je dobar signal (H ili 4G).

Pa ima ih :) Obicno izgledaju malo ruznije, a sa Deezer-om cak ni to nike slucaj.
Kvalitetom voip razgovora sam rakodje zadovoljniji na WP, samo ae nadam da u W10 srede da bude uvek dostupan (mislim na SIP).

Mene je WA odusevio, a bice tu jos dodatnih mogucnosti uskoro.
Viber je junk, skrol kroz stikere tako laguje da je sramota ziva!
Skype ima najbolji kvalitet razgovora ali sama app treba da se kompletna poboljsa.
Za sada WA vodi bitku, em brza em lepo odradjena a bice jos bolja!
WhatsApp Beta for Windows Phone updated with Alert Control, Message Preview and more

http://www.nokiapoweruser.com/whats...-with-alert-control-message-preview-and-more/

Ne koristim te stikere na Viberu, ali kvalitet razgovora je dobar. U prethodna dva dana imao sam nekoliko razgovora sa ljudima iz Australije, Makedonije i Austrije; u svim slucajevima razgovor je bio jako dobar.
Nisam imao do sada ni jedan razgovor preko WA (na WP)...

Koju mi app za prognozu preporucujete , trenutno koristim Weather ali vidim da ne apdejtuje live tile dok ne otvorim aplikaciju.
Ja sam isto iz RS i koristim Weather aplikaciju i odlična mi je, relativno tačna, nisam primjetio da li mi redovno apdejtuje live tile, ali koristim je kao lock screen i kao glance i vidim da mi se redovno tu apdejtuje. Prednost mi je što može da se isključi da ne koristi mobile data, ali i bez obzira na to apdejtuje mi lock/glance i preko mobile data, ali je tu potrošnja mizerna tako da mi ne smeta. A kad uđeš u Weather dok si na mobile data, izbaci (Offline). Dok sam koristio Viether, vrlo lijepo dizajnirana aplikacija u kojoj takođe može da se isključi da se apdejtuje samo preko wi-fi, ali bez obzira na to vuče podatke u pozadini kad nisam na wi-fi, tako da mi je za 5 dana pojelo 50-ak MB, pa je bilo samo uninstall :)

Juce sam probao nekoliko aplikacija za prognozu i sve rade u sustini veoma slicno , nego nesto me zanima. Nisam prije nesto cesto koristio prognozu pa nisam obracao toliko paznju ali da li je normalno da se plocica azurira samo prilikom otvaranja aplikacije , znaci dok je telefon zakljucan ili dok radim nesto drugo, plocica se sigurno nece azurirati , wi fi je bio ukljucen , lokacije takodje i dozvoljen je rad u pozadini. Da li je to normalan nacin rada ili sam zaboravio jos nesto da podesim ?

Moraju da se azuriraju bez otvaranja aplikacije, e sad koliko cesto to xavisi od same aplikacije. Probaj weather channel, ona se azurira cim se otkljuca telefon

Pa ima logike da pauzira azuriranje dok je zakljucan telefon tako stedi bateriju, sve opet zavisi od developera kako zeli da implementira opciju povodom azuriranja podataka preko interneta. Po meni dok je telefon zakljucan npr prognoza nema potrebe da se azurira sve dok ne odkljucam telefon sem ako je ista podesena na Lock screen ili Glance kao u slucaju Wrather app od MS-a :)

Moraju da se azuriraju bez otvaranja aplikacije, e sad koliko cesto to xavisi od same aplikacije. Probaj weather channel, ona se azurira cim se otkljuca telefon

Kao sto si rekao weather channel izgleda ok i stvarno se refresuje svaki put kad otkljucam :) , dobra je i "prognoza" samo se ona placa :)

Fb messenger poludeo otkako su ubacili up to date i connectiong obavestenja... Ne osvezava, izbaci da je up to date, a nije...

Fb messenger poludeo otkako su ubacili up to date i connectiong obavestenja... Ne osvezava, izbaci da je up to date, a nije...

Cek malo, to je ono gore mrtvo obojeno ... Ko ih je terao daa unakaze app sa time?
I sta tacno radi sync contacts? Ubaci na Messenger celu listu kontakta iz telefona?

Poslednja izmena:
Da, to je to. Aplikacija svaki četvrti put ne ažurira. Čini mi se da da, sinhronizuje sa onim ko je već sinhronizovao telefon sa fb. I onda ako ga nemaš među prijateljima, imaš ga na messengeru, a mislim da i zahtev šalje.

Ma ima dosta tih aplikacija što mere korake ali ovaj h&f mi je bio odličan , imao je mnogo opcija , takođe I merač kalorija , razne vežbe I uz to imao I win 10 pc aplikaciju .

Probaj Microsoft health , fitbit, Steps ...

Sta rade to ludaci bozeeee daj im pameti! Gase popularne servise!

Nazad
Vrh Dno