Šta je novo?

Aplikacije za Windows Phone 8.0/8.1 , must have aplikacije ,diskusija

izvini, pogrešio sam.
još gori si od njihove podrške.

u prvom postu sam pomenuo da zvanični link na telenorovom sajtu ne radi.
ti si me uputio na isti link.
da li si mozda probao da skines trazenu aplikaciju sa datog linka?

Mozda hoce da mu skinemo xap file?

svaka ti cast na smirenosti i izvini ako sam bio malo arogantan...
ovi iz telenora mi odgovorili u fazonu, "koliko smo mi informisani...".
a ti si odmah poslao link koji, barem meni, ne radi.
pomislio sam da se niko od vas nije potrudio da sagleda problem vec je isao na prvu loptu.

elem, taj cuveni link mene preusmerava na windows prodavnicu koja ima i chat podršku.
http://www.microsoftstore.com/store/msmea/sr_RS/home/ThemeID.27659900/Currency.RSD/mktp.RS
pitao sam odmah tu tetu gde je aplikacija a ona mi kaze da sam malo pogresio... da je to prodavnica softera (office, windows).

i dalje ne mogu da pronadjem aplikaciju...
zašto nema pomenute aplikacije na zvanicnom windowsphone.com sajtu?
https://www.windowsphone.com/sr-latn-cs/store

Poslednja izmena:
Cekaj ti imas windows telefon ,i sad kad udjes na ovaj link sto sam postavio sta ti izbacuje ,trebalo bi da ti otvori prodavnicu i pokaze aplikaciju i dole imas opciju install .

Link je ispravan i vodi direkto do aplikacije. Otvori link u telefonu, preko IE...

Ma samo da tapne na link preko telefona i odma je u prodavnici .

***...

na isto mu dodje i kada idem preko telefona, ie, na telenor strane, skidanje aplikacije... opet me preusmeri na pogresnu stranu.
da li je do mog telefona ili mene, ne znam. ali znam da nece.

a nije mi jasno ni zasto pomenute aplikacije nema na windowsphone sajtu, probajte direktno da je nadjete... nema je.

inace, kada instalirate neke aplikacije na telefon, zar vam nije lakse da je na kompu nadjete i "date nalog" da se instalira na vas telefon?

***...

na isto mu dodje i kada idem preko telefona, ie, na telenor strane, skidanje aplikacije... opet me preusmeri na pogresnu stranu.
da li je do mog telefona ili mene, ne znam. ali znam da nece.

a nije mi jasno ni zasto pomenute aplikacije nema na windowsphone sajtu, probajte direktno da je nadjete... nema je.

inace, kada instalirate neke aplikacije na telefon, zar vam nije lakse da je na kompu nadjete i "date nalog" da se instalira na vas telefon?

Telenorova aplikacija se zove "123 Meni" i ima je u prodavnici.

1b0bf6be1dac4846d56e3b070bc1e70a.png
Ma

Check out "111 Meni" for Windows Phone

http://www.windowsphone.com/s?appid=232d8bbf-2cc7-4223-819a-a28a43ead962

I ova:

Check out "Moj Telenor" for Windows Phone

http://www.windowsphone.com/s?appid=5bf6d53a-120b-4b29-a621-55d53167e787

To su zvanicne dve app za Srbiju.

Moj Telenor je novija i bolja. Link vodi ka storeu ako si na telefonu onda vodi direktno do Store-a i nudi ti opciju da instaliras...

@LjuboKV to sto kazes radi ako si podesio opcijuFind my phone i naravno postavio US region, kliknes na app i ona se instalira na telefonu, malo Crnogorski aj ajde...

Poslednja izmena:
We are sorry, the page you requested cannot be found.

The URL may be misspelled or the page you're looking for is no longer available.

odustajem...

Telenorova aplikacija se, makar kod androida, zove Moj Telenor. Na njihovom sajtu se isto zove Moj Telenor sa linkovima za skidanje za razlicite os (samo sto meni ne radi za wp).
Moj Telenor aplikacije nema na WindowsPhone prodavnici.

Tacno je da tamo postoji 123 Meni aplikacija, i dalje ide pogresno preusmeravanje kada se ide preko desktop racunara, dok se ipak lepo instalira kada se ide preko telefona.
Problem je meni sto ta aplikacija ne radi na mom telefonu, tj. aplikacija javlja da prijavljeni broj telefona nije u telenor mrezi.

Da nije 123 Meni aplikacija za crnogorske korisnike?

Nesto se jeste zapetljalo samo tako....

Ovaj link otvara wp store i direktno vodi ka aplikaciji,ne znam u cemu je problem.

We are sorry, the page you requested cannot be found.

The URL may be misspelled or the page you're looking for is no longer available.

Ajde da se cudimo i cudimo... A sta je cudno kada portuju Store u novi Unifikovani Store... Cudno je kad nesto ne radi? Preko telefona Store radi lepo, retko kad sam imao problema.

hvala na screenshotu, vidi se da je kod tebe instalirano.
nekim cudom, tvoji kao i svi ostali linkovi ka mojtelenor aplikaciji za moj telefon ne rade (lumia 535).
a vidis, mogla je crnogorska 123 meni aplikacija.

neka je zavrzlama u pitanju cim je nema na oficijelnoj windowsphone prodavnici...
ko je pre instalirao, ima je i dalje, novi korisnici do daljnjeg sipak.

neko je cini mi se pomenuo na prethodnoj strani da bi mogao da okaci instalacioni fajl MojTelenor aplikacije ovde negde?

ako nije problem, bio bih zahvalan.

Ne znam sada da li moze posto su promenili store.
Uzmi otvori ie i pogledaj da ti ne stoji mozda da prikazuje sajtove u desktop rezimu? Obrisi history, pa pokusaj ponovo da otvoris link preko ie. Ako nece, kopiraj link na racunaru, nadji neki sajt za kreiranje qr code, tu paste ovaj link, onda kad se prikaze qr pritisni lupu na telefonu(desno od ms tastera) i skeniraj taj kod, mora da te odvede do aplikacije...

I mene isto

Prilozi

• wp_ss_20150720_0002.png
    wp_ss_20150720_0002.png
    114.8 KB · Pregleda: 124
Ne znam sada da li moze posto su promenili store.
Uzmi otvori ie i pogledaj da ti ne stoji mozda da prikazuje sajtove u desktop rezimu? Obrisi history, pa pokusaj ponovo da otvoris link preko ie. Ako nece, kopiraj link na racunaru, nadji neki sajt za kreiranje qr code, tu paste ovaj link, onda kad se prikaze qr pritisni lupu na telefonu(desno od ms tastera) i skeniraj taj kod, mora da te odvede do aplikacije...
Prvi nacin nije hteo, nije bilo pogresno preusmeravanje vec "The page you requested..." - nije dobar link.
Ali je zato drugi nacin savrseno odradio posao !!!
:D
Hvala majstore!

Ili danas neshto rade sa Storom, ili je jednostavno problem u postavljenim regijama. Meni je sve na US, i nisam uspeo da nadjem aplikaciju ni na telefonu, ni na rachunaru.

Problem neki postoji i nije samo danas, ja sam pokusavao zadnjih nedelju dana bezuspešno...

Samo polako;) Ja imam lumiju 520 vise od godinu i po dana, a tek sam danas otkrio jednu caku.
Kada udjete u Lumia camera aplikaciju, okrenete telefon horizontalno, i onda onaj taster za kameru na ekranu povucete malo u levo, otvore vam se dodatna podesavanja...Video sam to mnogo puta na slikama ali sam tek danas ukapirao...

Nazad
Vrh Dno