Šta je novo?

Aplikacije za Windows Phone 8.0/8.1 , must have aplikacije ,diskusija

Setili se ;) malo je bolje na 1020 sad testirao, brzi start up i brze snima sliku, ali i dalje to nije u rangu Camera360 ili ProShot-a koji ima duplo vise opcija od Lumia Camere.. Te app bukvalno za manje od 2s se dizu.

Poslednja izmena:
Aman kad ce vise Denim za 1520? Malo su ga previse oduzili. Ima li nekog pomaka da li ga pustaju polako

Aman budi strpljiv, bice do leta.

Bice znam. Ali su ga sad najvise ukocili. Cijan je iso bas brzo. Ovo pusten pre 2,meseca za neka trzista a ostalim nista. Do leta cu sigurno probati wp10 pd

Pusten je onima kojima je fakticki zamenjen samo naziv u extras+info... A kome treba nesto da se doradjuje, e pa to malo teze :)

Upravo tako :) malo nas zezaju ali dobro mi smo ipak ovce.

Pa da se vidi da rade nešto :D

Kako ce tek eq da radi :D

14e35b04e64cc92ba6b27ff7bcbd4bd3.jpg

Mislim da je mali tim od gotovo 2 ili max 3 coveka iza ovog projekta (VLC) za WP a ovaj Nigro bukvalno sam pise app od VLC-a ima pristup svemu ali jedan covek sam da radi app (port) je veoma tesko, zato je i tako.

Kako ce tek eq da radi :D

14e35b04e64cc92ba6b27ff7bcbd4bd3.jpg

Mislim da je mali tim od gotovo 2 ili max 3 coveka iza ovog projekta (VLC) za WP a ovaj Nigro bukvalno sam pise app od VLC-a ima pristup svemu ali jedan covek sam da radi app (port) je veoma tesko, zato je i tako.

Razumem ja da on sam pravi aplikaciju, ali ima jos programera koji sami rade, pa pogledajte njihove aplikacije...
Evo sinoc sam ga azurirao, opet ni jedan jedini snimak ne otvara?!Probam muziku, ukljucim shuffle, idem na sledecu numeru, krece jedna pesma, a album art i slika za sasvim desetu, i tako u krug...Ne razumem, jel proba on tu aplikaciju pre nego sto je objavi?To nije problem da ne radi prevod, ili neka dodatna funkcija, vec video plejer ne pusta ni jedan video!Meni to nije jasno, a ovamo se ljuti sto ljudi nisu strpljivi...
Pogledajte mx player.Niko nije ni znao da uopste planiraju wp verziju, plejer je daleko od savrsenog, ali radi ono glavno-pusta video.

Ja cenim sto se trudi da napravi dobar port, sam UI je ok za to je majstor ali njemu treba ekipa (nije to mx pleyer to je nesto bolje) ako si koristio VLC na kompu znas da je to kompletan player u samom vrhu po funkcionalnosti.
Neka radi pa kad bude, nisam dao pare pa da trazim funkcionalnost u startu, za to koristim stock player i Ccplayer koji sam kupio za 80din :D

Da li postoji neki plejer koji vuche muziku iz zadatog foldera? Neshto poput Clean player-a sa droida. Nikad se nisam bavio sredjivanjem ID3 tagova, pa i ne sortiram muziku po izvodjachima. Probao sam Folder Play, ali je uzasno spor, i ako je malo jachi folder, zakuca.

Da li postoji neki plejer koji vuche muziku iz zadatog foldera? Neshto poput Clean player-a sa droida. Nikad se nisam bavio sredjivanjem ID3 tagova, pa i ne sortiram muziku po izvodjachima. Probao sam Folder Play, ali je uzasno spor, i ako je malo jachi folder, zakuca.

Probaj Folders Free i ekstenziju QuickPlay(bitappstudio).Imas free i pro verzije, mislim da je razlika samo to sto besplatne verzije imaju reklame...

Da li nekome uopste radi VLC plejer, tj. da li uspevate da otvorite neki video snimak?Ja od kad sam ga skinuo(cim je postao public beta) nisam uspeo ni jedan video snimak da otvorim.To su mahom snimci kamere i sa youtube, probao sam .mp4, .3gp, velicine od 1mb-250mb, niti jedan jedini nisam uspeo da otvorim.Snimci rade bez problema kada ih otvorim pomocu xbox videos, moli plejer ili pocket file manager.Inace imam Lumiju 520 denim...

Koliko vidim većina sa serijom "20" ima problema, lumia 520,820,920.

Ja sam sada na verziji 1.06 i radi mi i muzika i video . Filmovi su mi ovaj format - 720p.BluRay.x264 i pušta i title, samo mora da se ručno dada , ne očita ga odmah.

Ove male klipove kao što ti imaš nisam probao, nemam takve , možda još nema kodek za njih ubačen.

Poslednja izmena:
Zašto pitaš ? Ja je koristim evo već par meseci , ponekad za reminder neki, da prepozna muziku, quiet hours... da troši bateriju nisam nešto primetio. Mada je meni skoro sve uvek uključeno tako da ne obraćam pažnju, baterija izgura dan lagano.

Sve mora na United States , jezik, tastatura , region ...

Poslednja izmena:
Zašto pitaš ? Ja je koristim evo već par meseci , ponekad za reminder neki, da prepozna muziku, quiet hours... da troši bateriju nisam nešto primetio. Mada je meni skoro sve uvek uključeno tako da ne obraćam pažnju, baterija izgura dan lagano.

Da li ti je sve na united states, da bi radila i jezik i region

Ovo sam cekao, veliko hvala alphablue597.

Nazad
Vrh Dno