Sgt. Major
Čuven
- Učlanjen(a)
- 31.08.2013
- Poena
- 575
kako trčati sa 920 u džepu? 
Ja sam kotistio onaj "arm band" kad sam isao na trcanje sa l920. I sasvim je ok![]()
Ok.Da li ima mozda kod nas negde da se kupi?Koliko kosta postarina ako se narucuje?
Za Runtastic Me ti treba ona narukvica, to je slicno kao fitbit ili Microsoft band...
Nego...
Ne znam da li je neko vec prijavio jednu jako dobru ToDo aplikaciju, pa cu je ja sad spomenuti: OneDo
Koristim je skoro godinu dana, ima sve sto treba. Po meni joj jedino fali da universal app pa da moze i na desktopu da se radi sa njom.
Hvala za ovo, odlicna aplikacija!Jos kad mi treba ovako nesto da mi prkazuje na live tile...
Pa i ima live tile i to odlicno uredjeno. Ako "pin"ujes direktno app na startscreen onda je lista svih todo lista, a mozes i iz aplikacije direktno da "pin"ujes odredjeni todo. ;-)
Da li postoji neki music player kod koga mogu napraviti playlistu i reci mu da u nju ubaci pesme iz odredjenog foldera? Posto ni modern music ni default player to nemaju.
Ja prvi imam gomilu nekakve muzike na telefonu sa pojma nemam kakvim ID3 tagovima, nemam vremena da se bavim tim stvarima, a kamoli jos neke playliste da slazem. Prvi ko napravi player da mogu otvoriti folder i pustiti sve mp3ice iz njega kupujem taman i 10 USD trazili. Ovako je samo patnja za nas "neorganizovane".
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari