Šta je novo?

Aplikacije za Windows Phone 8.0/8.1 , must have aplikacije ,diskusija

Ja lumijicu 525 drzim u ruci kad trcim ali da, dobro pitanje, kako to odraditi sa 920 :D

Купите већи џеп. ;) Колико видим, 920 је по димензијама као овај мој 8х мада јесте скоро 50% тежи а ја 8х носим у џепу кошуље, таман се уклапа и не смета. Иначе одавно не носим панталоне без џепова са стране а ту може да стане и таблет.

Ja sam kotistio onaj "arm band" kad sam isao na trcanje sa l920. I sasvim je ok :)

Ima na aliexpress-u, ebay-u..Ne secam se cene, oko 10-ak dolara, tako nesto.

Ok.Da li ima mozda kod nas negde da se kupi?Koliko kosta postarina ako se narucuje?

Ok.Da li ima mozda kod nas negde da se kupi?Koliko kosta postarina ako se narucuje?

Izvini, ipak sam ovo narucivao preko dealextreme-a. Postarina ti je free, uvek gledas gde dostavljaju i da li je free shipping. Vecina stvari se za Srbiju dostavljaju free, znaci placas samo cenu proizvoda.
Mislim da je ovo bilo ipak negde oko 6 dolara..mada vidjao sam i jeftinije. Jedino sto sam imao mali problem sa dealextreme jer sam cekao dostavu poprilicno dugo i par puta reklamirao. Moj savet je da ides preko Alija ili ebay-a.
Ako ti se zuri mozes i ovde da kupis za maltene duplo vecu cenu. Ako ne, cekaj 20-30 dana i stici ce ti na adresu ;)

Aliexpres ili ebay malo sacekas dostavu i ok zasto da te sisaju nasi prodavci koji isto kupuju sa istih. Za moju 735 uzeo sam Nillkin i foliju za ekran za 8$ a kod nas je samo futrola 1590 din. Stiglo mi je sve za 15dana. Ako ti se zuri onda uzmi kod nas!

Koja je razlika izmedju Runtastic Pro i Me ??

Za Runtastic Me ti treba ona narukvica, to je slicno kao fitbit ili Microsoft band...

Ova accuweather aplikacija jeste dobra i tacna i sve, ali brate mnogo trosi mb...Evo od 6.-og do danas 56mb!?I to sam pre 3-4 dana iskljucio da mi bude lockscreen(mislio sam da skida mnogo zbog toga sto skida slike), medjutim isto...

Koja je sad po vama najbolja aplikacija za trcanje?Imam u vlasnistvu Caledos(pro), running mate, track runner, endomondo, Runtastic PRO, adidas micoach, active fitness, pedometer master.Od svih ovih nekako mi se najvise svidjaju runtastic i micoach, pa ih imam obe instalirane.Malo sam se razocarao u Runtastic PRO sto nema mnogo opcija koje ima android verzija, npr. one grafikone i jos mnogo toga...

Runtastic i Caledos do koske. Caledos zbog toga sto je spojen sa Runkeeper-om, kojeg sam koristio na S4..

Nego...

Ne znam da li je neko vec prijavio jednu jako dobru ToDo aplikaciju, pa cu je ja sad spomenuti: OneDo

Koristim je skoro godinu dana, ima sve sto treba. Po meni joj jedino fali da universal app pa da moze i na desktopu da se radi sa njom.

Nego...

Ne znam da li je neko vec prijavio jednu jako dobru ToDo aplikaciju, pa cu je ja sad spomenuti: OneDo

Koristim je skoro godinu dana, ima sve sto treba. Po meni joj jedino fali da universal app pa da moze i na desktopu da se radi sa njom.

Hvala za ovo, odlicna aplikacija!Jos kad mi treba ovako nesto da mi prkazuje na live tile...

Hvala za ovo, odlicna aplikacija!Jos kad mi treba ovako nesto da mi prkazuje na live tile...

Pa i ima live tile i to odlicno uredjeno. Ako "pin"ujes direktno app na startscreen onda je lista svih todo lista, a mozes i iz aplikacije direktno da "pin"ujes odredjeni todo. ;-)

Kako je dobra ova neka aplikacija koja mi je išla uz OS :).
Zove se Zdravlje i Fitnes.

Radim kao IT u nekoj firmi, i baš sam se oduvek pitao koliko dnevno prelazim km, jer sam mislio da nije malo.
Otvorim ovu aplikaciju i vidim da mi broji korake i meri kilometražu :)

Pa i ima live tile i to odlicno uredjeno. Ako "pin"ujes direktno app na startscreen onda je lista svih todo lista, a mozes i iz aplikacije direktno da "pin"ujes odredjeni todo. ;-)

Lose sam se izrazio, hteo sam da kazem "Jos kad trazim ovakvu aplikaciju koja ima live tile"

Da li postoji neki music player kod koga mogu napraviti playlistu i reci mu da u nju ubaci pesme iz odredjenog foldera? Posto ni modern music ni default player to nemaju.

Da li postoji neki music player kod koga mogu napraviti playlistu i reci mu da u nju ubaci pesme iz odredjenog foldera? Posto ni modern music ni default player to nemaju.

Nema to, nije to Android, mozda to odrade u W10 , moze se bez toga..mislim da je preca flac podrska u X boxu, a kada VLC bude final ocekuj i to, malo MS pre toga da otvori pristup ka file sistemu, na 8.1 su napravili pomak, medjutim za usera je to nedovoljno.

Poslednja izmena:
U one player-u je moguće praviti liste a muziku svu izlista bez obzira u kom folderu se nalazi

Ja prvi imam gomilu nekakve muzike na telefonu sa pojma nemam kakvim ID3 tagovima, nemam vremena da se bavim tim stvarima, a kamoli jos neke playliste da slazem. Prvi ko napravi player da mogu otvoriti folder i pustiti sve mp3ice iz njega kupujem taman i 10 USD trazili. Ovako je samo patnja za nas "neorganizovane".

To možeš samo preko računara da uradiš

Poslednja izmena:
Ja prvi imam gomilu nekakve muzike na telefonu sa pojma nemam kakvim ID3 tagovima, nemam vremena da se bavim tim stvarima, a kamoli jos neke playliste da slazem. Prvi ko napravi player da mogu otvoriti folder i pustiti sve mp3ice iz njega kupujem taman i 10 USD trazili. Ovako je samo patnja za nas "neorganizovane".

Oni su u fazonu da mi kupujemo muziku sa xbox music ili takvih servisa , tako da muzika ima već sređene tagove . Vlc pušta iz foldera , samo neće to skoro da bude za svakodnevnu upotrebu .

A ovaj ? Bio je skoro dzabe koliko se sećam QuickPlay Pro Vidim ima i free verzija http://www.windowsphone.com/en-in/store/app/quickplay/30344f10-3fe4-4b07-85aa-f3061c98215e

Dobar je tag editor, brzo sam sredio neke albume, pregledan i lak za rukovanje .

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno