Šta je novo?

Aplikacije za Windows Phone 8.0/8.1 , must have aplikacije ,diskusija

Jedno pitanje, skoro mi je izdata nova Master kartica, stara je registrovana na Store-u. Ističe 12.14. Još uvek je imam, u međuvremenu izdata nova a Store je ne prihvata jer je stara valjda još u sistemu, isti su brojevi, kako to rešiti, preko Live naloga, ali na PC-ju možda?

Hteo da kupim Metro file manager...:mrgreen:
Koooji su to d*bili na billingu, samo me redirektuje i na kraju prc
97d7669ed1d9badc5728b7a7163fb00e.png

Poslednja izmena:
Polako, biće bolji, pa ćemo ga vratiti... Do tada možda izađe iha verzija...

Muka mi je više od multimedijalnih programa na WP.....moj stock plejer na Galaxy tab S-u vari flac u 24 bita i 192 kHz .....i zašta mi služi 1520....? Da telefoniram i slikam....

Ja ovo sa billingom nikako da rešim?!?
Edit:
Uspeo, jedva...

Poslednja izmena:
Muka mi je više od multimedijalnih programa na WP.....moj stock plejer na Galaxy tab S-u vari flac u 24 bita i 192 kHz .....i zašta mi služi 1520....? Da telefoniram i slikam....
I da kupiš torbicu, futrolu, foliju... svašta za njega... Ma hebo je ti... zamotaj L1520 u 20€ i baci ispred (poslaću ti adresu)... Možda je neko i uzme... Mislim zbog 20€...

:d

Ja sam se ložio da gledam filmove još na W960, a sad samo na TV-u... Ni na kompu mi ne odgovara više... :(

Off... znam...!

Ja drzim i dalje Nokia Tune :D offf znam ali odvikao sam se dosta od funkcija iako podrzava ;) Da imam IP verovatno bi zamerio sto BT i menjanje zvona (custom je gotovo nemoguce) koristiti.

Poslednja izmena:
I ja sam razocaran s ovim VLC plejerom.Jutros sam ga azurirao, on i dalje ne pusta video?!Nebitno da li video traje 30s, 5min, 1sat, on ne otvara, samo se ukoci i moram da ga zatvorim.Katastrofa!Razumem da je beta i sve, ali on je izasao pre mesec dana, a ne pusta video?Koja je svrha video plejera koji ne pusta video?Razumeo bih da laguje, da se zatvori sam od sebe ponekad, da ne pusta odredjeni format, ali ovo...

Ja sam vec kupio CcPlayer odlican je za filmove ;)

VLC za mozda par meseci bude no1 ali treba vremena, koliko vidim finu animaciju je ubacio u zadnjem update-u, muzika radi ali ne cita album art, video kad pustim samo crashuje app.

Poslednja izmena:
Ne bih nikada KUPIO app koji vrti samo jedan format...

Vidi se da rade dosta oko vlc-a . Npr izašao je prvo update 1.02 sinoć i muzika je radila fenomenalno, brzo kretanja kroz meni , čitanje sa kartice, animacije. Popravili su i očitavanje vremena prilikom puštanja pesme . Sa druge strane nisam mogao da pustim nijedan video.

Danas posle 1.03 update muzika radi ali je problem sa kontrolama , ne može se pauzirati i ne radi u pozadini muzika , filmove sada normalno pušta. Vizuelno je super, animacija glatka . Biće to super-

Evo danas nisam imao nijedan crash u vlc, ranije je stalno izbacivao. Ko koristi bilo bi lepo da pošalje na mail ako mu se desi neki crash report i neki problem . Dosta stvari su ipravili ali treba baš dosta peglanja .

Koristim vlc na pc-u baš dugo i jedva čekam završnu verziju za wp. Ko neće da bude tester , jednostavno izbriše i koristi šta mu radi .

CCplayer treba malo vizuelno da poprave, jeste da čita dosta formata ali mi je baš gadan za oko :D , bitno je da on pušta formate ali mora i da liči na nešto.

Edit , evo najavljen još jedan update za vlc večeras ... nightly :D

Private beta will not be updated anymore.

Drugim rečima ovo je isto ta beta samo public, problem je što je onaj nawzil dao link većina skapirala da je finalna verzija i počeli da pljuju , ocena 2.9 na marketu. Posle kad je ispeglaju ostane loša ocena .

Poslednja izmena:
Vidi se da rade dosta oko vlc-a . Npr izašao je prvo update 1.02 sinoć i muzika je radila fenomenalno, brzo kretanja kroz meni , čitanje sa kartice, animacije. Popravili su i očitavanje vremena prilikom puštanja pesme . Sa druge strane nisam mogao da pustim nijedan video.

Danas posle 1.03 update muzika radi ali je problem sa kontrolama , ne može se pauzirati i ne radi u pozadini muzika , filmove sada normalno pušta. Vizuelno je super, animacija glatka . Biće to super-

Evo danas nisam imao nijedan crash u vlc, ranije je stalno izbacivao. Ko koristi bilo bi lepo da pošalje na mail ako mu se desi neki crash report i neki problem . Dosta stvari su ipravili ali treba baš dosta peglanja .

Koristim vlc na pc-u baš dugo i jedva čekam završnu verziju za wp. Ko neće da bude tester , jednostavno izbriše i koristi šta mu radi .

CCplayer treba malo vizuelno da poprave, jeste da čita dosta formata ali mi je baš gadan za oko :D , bitno je da on pušta formate ali mora i da liči na nešto.

Edit , evo najavljen još jedan update za vlc večeras ... nightly :D

Drugim rečima ovo je isto ta beta samo public, problem je što je onaj nawzil dao link većina skapirala da je finalna verzija i počeli da pljuju , ocena 2.9 na marketu. Posle kad je ispeglaju ostane loša ocena .

Meni isto krivo tako kad daju lose ocene za dzabe.Ako ti se ne svidja, obrisi i to je to, ili javi autoru.Pogledajte npr. opera mini beta.Zasto ima tako lose ocene?Naravno da nece da otvori stranu isto kao internet explorer ili uc browser, zato sto nije za to ni namenjena, vec da je smanji koliko je to moguce da sacuvas MB, ona isto radi i na androidu i na win-u, ali uporedite ocene...

Ja nisam dao losu ocenu ,mada za ovo sto su izbacili -1 :D .Nego kazi te vi jel ovaj apdejt popravio stvari il ne :)

Ja nisam dao losu ocenu ,mada za ovo sto su izbacili -1 :D .Nego kazi te vi jel ovaj apdejt popravio stvari il ne :)

Problem je što oni uopšte nisu izbacili aplikaciju javno .

Bila su dva apdejta , popravljene su neke stvari , vizuelno , ubrzana je aplikacija , muzika i mkv mi rade . Sledi još jedan apdejt večeras sa popravkom za background audio i pause dugme koji je u verziji 1.03 pukao .

VLC 1.0.3 added a last minute typo that disabled the background audio. We're sending an update today with some bug fixes including this one

Aplikacija se više ne ruši , bar kod mene .

Neće ovo biti gotovo još par meseci , tako da ko očekuje da mu u beta verziji vlc čita sve audio i video formate , pokazuje albume , last fm ... može odmah da izbriše aplikaciju. Ko hoće da testira može da ostavi instalirano i pošalje ako ima neki bug.

Ko hoće da bude u toku , evo developer pa neka pita https://twitter.com/ThomasNigro

Poslednja izmena:
Kako god, ne znam kako tebi radi lepo, meni kao da nije apdejtovan uopšte. Ovako lošu nisu smeli uopšte da je puštaju. Javno je, kako nije?

Potraži je u store ? Javno je zato što je onaj insajder dao link na tw i jedino se preko tog linka može pristupiti, raširilo se po sajtovima i tako ljudi instalirali.

Ovo je open source tako da nemam nikakve zamerke. Da je u pitanju aplikacija neke firme koja naplaćuje softver , onda bi i najmanja greška bila problem.

Poenta je da je ovo beta i nije trenutno za korišćenje, mada meni lično fino radi. Posle još popravki biće za početak bolji audio player od većine postojećih u marketu.

@mcdado

Moli i ccplayer

Poslednja izmena:
Pa, postoji li neki player koji pusta normalno mkv? Jos nisam naleteo na player koji cita 480 i 720, sa prevodom, kako treba... Kako na androidu, na slabijem telefonu, sve radi kako treba...?

Lumia camera... Sa 5sec na 3sec... Sad izašla...

Instalirao sam ali kod mene traži Denim da bi uopšte radila, 1520, ima i novi update za Lumia Camera Classic, ali radi.

Poslednja izmena:
Otvara kao munja na 930 sa denimom. Izmenili su animaciju za focus u novom updateu. Kada fokucira trepce samo kvadratic onaj mali, a kad namesti fokus onda se pojavi i krug kao i ranije.

Izašao update za mx player. Ovo je beta tako da nije još za svakodnevno korišćenje , čisto da upozorim :D

Vrh Dno