Šta je novo?

Aplikacije za Windows Phone 8.0/8.1 , must have aplikacije ,diskusija

SofaScore izašla ispravka i serđen je problem sa logovanjem.

PS

Ova aplikacija je najbolji primer kako notifikacije treba da rade u WP. Ujedno i primer šta je do WP, a šta do same aplikacije i razvijača istih.

Slazem se, ovo je po meni, najbolje odradjena aplikacija, jos ima i srpski...Isto podrska im je sjajna, uvek odgovore kad ih nesto pitas...

Da li postoji aplikacija koja belezi moje kretanje non stop, sa odgovarajucom statistikom i mapom kretanja?
Googlao sam i nasao slicne kao:
Track My Life, ali ona belezi polozaj svakih 30 minuta
Track runner, super je, ali mora da ukljuci i iskljuci, ne radi non stop.

Da li postoji aplikacija koja belezi moje kretanje non stop, sa odgovarajucom statistikom i mapom kretanja?
Googlao sam i nasao slicne kao:
Track My Life, ali ona belezi polozaj svakih 30 minuta
Track runner, super je, ali mora da ukljuci i iskljuci, ne radi non stop.

Ako imas sensor core ( telefon sa sd 400 i sd 800) možeš preko aplikacije Sensie

Može i ms aplikacija msn health & fitness ali mnoraš posebno da uključiš gps tracker u okviru aplikacije , onda će prikazivati dateljne mape.

Inače ako ti prikazuje mapu onda je gps stalno u funkciji, iscediće ti bateriju mnogo brzo.

Senzor core je dobar sa beleženje kretanja bez mape , uopšte ne troši bateriju, ima jedan od procesora koji je zadužen za to .

Sensie bi trebala da radi dobro ako imaš sensor core , baterija će valjda biti ok. Nisam je mnogo koristio, koristim msn h&f

Pisao sam već o ovim aplikacijama , potraži na početku ove teme, tamo od

Ako trčiš ili ideš na neko pešačenje onda uključiš gps tracker i on ti sve to lepo pribeleži. Ovako se ne isplati da ti to beleži ceo dan.

Poslednja izmena:
SofaScore izašla ispravka i serđen je problem sa logovanjem.

PS
Ova aplikacija je najbolji primer kako notifikacije treba da rade u WP. Ujedno i primer šta je do WP, a šta do same aplikacije i razvijača istih.

Steta sto nije vise moguce da se vide golovi kao ranije.

Dok VLC ne postane ok ovaj CCPlayer Pro vredi svih 80din, odlican je!

Postoji li aplikacija za skrivanje video fajlova. Znam da je to vio problem i da su mogle samo slike da se sakriju.

Moze folders free ili folders pro(bitappstudio),problem je sto ih on stavlja na memoriju telefona.
Mozes da probas da folder koji hoces da sakrijes prebacis na pc,pa onda ga namesti na hidden,pa vrati u tel.Onda skini pocket file manager, i u settings nadji show hidden folders(mada nisam siguran,nisam pokusao)...

1b282defcb4a7cb42acc5d4c2ee0385b.png

High Contrast ;) dobar update

Koji je ovo dialer? i da li ima smart dial?

Jeste skype, to je moj SS ;)

Imaš onaj RapDialer ali mislim da ima dosta restrikcija zbog sistema.

Kad smo već kod dialera ranije sam na androidu kucao preko smartdial da nađe kontakt a sada vidim da mi je to totalno nepotrebno.

Kad kliknem dialer on mi otvori history automatski i tu imam sve brojeve koje zovem . U retkim slučajevima pritisnem dole ikonu imenik i nađem broj . Tako da je sve stvar navike .

Imaš onaj RapDialer ali mislim da ima dosta restrikcija zbog sistema.

Kad smo već kod dialera ranije sam na androidu kucao preko smartdial da nađe kontakt a sada vidim da mi je to totalno nepotrebno.

Kad kliknem dialer on mi otvori history automatski i tu imam sve brojeve koje zovem . U retkim slučajevima pritisnem dole ikonu imenik i nađem broj . Tako da je sve stvar navike .

Takodje,ne patmtim kada sam usao u Dialer. Gotovo uvek history,i retko imenik.

U dialer udjem polovinom meseca, da vidim na cemu sam sa minutima :D Jer uvek odu pre kraja :d

Smara sto avi dialeri ttaze potvrdu za zvanje tako da nekad imam i 2 klika vise..

Nešto novo

SkyType BETA

Have you ever wanted to use your computer or any other device with a nice keyboard to type on your Windows Phone really fast ? Well now you can thanks to the SkyType ! Use any other device in the same Wi-Fi network to type SMS, E-Mail, to exchange complex internet links or copy text between devices and much more all without the internet connectivity and additional software.
SkyType sleek responsive web interface is based on latest frameworks like jQuerry and Twitter Bootstrap that offers fast and beautiful user experience. All you need to do is use the other device web browser to access the SkyType web interface and type on your Windows Phone - easy as that !

Features:
•Type SMS, Chat messages (Viber, WhatsApp support) and E-mails.
•Send and open complex internet links on your phone.
•Copy text from your computer to your phone clipboard !
•Copy text from your Phone to your computer or OneDrive with one tap.
•3rd Party apps support - Search in-app, send links, coordinates and more.
•Supports UC Browser, Surfy, Facebook, Twitter, Spotify, MixRadio,
•TubeCast, MetroTube, Maps, Windows Phone Store.
•Dial numbers, Access your contacts, Share complex texts and much more.
•Full support for all languages and character sets.
•Compatibility mode
•Free app in active development and support.

Ali se ipak ne može trenutno instalirati zbog greške neke , kaže developer , za dan dva .

Poslednja izmena:
Po meni neopevano tu*pavo, al' ' ajde, to sam ja...:D
A Opera Mini Beta je katastrofa, moraju to da opeglaju malo, i fontovi u pretrazi su užas i sitni....

Poslednja izmena:
Meni je ok da piše beta , bolje nego da se izda aplikacija prepuna bagova .

Viber je trebao da bude beta do pre par meseci na androidu kao i do poslednjeg apdejta na wp . Ima bagovitih aplikacija , zato bolje neka stave to beta , kao upozorenje.

Da li je one note tupav ili sam ja tupav :)
Da li je moguce napraviti "folder" recepti i u njemu da stavljam sve recepte ili je moguce samo nabacivati zabeleske i sve da budu zbrkane na jednom delu bez grupacije.

Ako je tako kao ovo drugo onda je bas tupavo. Ima li koji drugi besplatni program za zabeleske (da mogu i slike da se povezu uz text) i koji automatski sinhronizuje sa nekim cloud serverom (bilo bi lepo onedrive)

Poslednja izmena:
Pa evernote je jedan od najpopularnijih servisa za beleške, možeš da probaš njega. Radi kao cloud, ima klijente za sve sisteme, računarske i mobilne. U beleškama možeš da praviš podfoldere i da grupišeš beleške, možeš da ubacuješ slike, video i audio zapise, pretražuješ i sve ono što je osnovno + gomila dodatnih, meni nebitnih, ali verovatno korisnih stvari.

Pozdrav,

Pomislio sam na evernote, ali mi se cini da on u free veziji ima nekih ogranicenja.

PS. nasao sam Note plus
Ima sve sto treba, ukljucujuci kategorije, sinhronoizaciju sa onedrive, skinove, ubacivanje slika (mada ne tako elegantno kao one note)

Poslednja izmena:
kako da instaliram neku app. koju sam skinuo sa neta ali ne iz prodavnice wp 8.1

Nazad
Vrh Dno