Šta je novo?

Aplikacije za Windows Phone 8.0/8.1 , must have aplikacije ,diskusija

Ne vidim šta će ti to pored AccuWeather? Meni super radi i precizna je koliko i bilo koja druga. Drugo, nema srpski?!

Sad kad su bili ovi minusi jedino je Vreme u Srbiji pokazivalo tacnu temperaturu,samo da se doda podrska za lockscreen i bombona.

Testirao sam i accuweather i prognozu i temp je vecinom bila netacna.

Poslednja izmena:
Ima srpski nego je Prognoza neprecizna, malo pre pokazuje -6 a Vreme u Srbiji prikazuje -2 kako i jeste... Tako da je za Srbiju najbolja app "Vreme u Srbijii" steta je sto samo veci gradovi imaju preko RHMZ ocitavanje..

MSN Weather i Amazing weather HD su davali tačnu prognozu ovih dana dok Prognoza u zadnje vreme mnogo brlja.

Bilo je nekih problema sa Prognoza app, evo šta kaže autor..

Nije savršeno precizna, ali i dalje meni (BiH) bolja/preciznija od drugih.

Код мене је у старту постојала НТС апликација за време, после сам додао и Време у Србији и AccuWeather али нисам много упоређивао. Малопре сам избацио све три на старт екран па да видим како ће да показују, за сада су сви исти. Прогноза се плаћа а још нисам прешао на комерцијалне програме. ;)

Meni ova koju sam dobio uz telefon je sjajna. Nemam potrebe za drugom.

Nego, planiram da uzmem ovaj drzac
http://nokiashop.rs/cena/nokia-auto-drzac-sa-bezicnim-punjenjem-cr-201/

Interesuje me da li postoji neka aplikacija za snimanje u toku voznje. NKa aplikacija koja moze nekoliko sati da mi spakuje na telefon. I da li bi ta aplikacija mogla da radi u pozadini, jer bih istovremeno koristio i navigaciju

Ja sam koristio Road Tracks i bila je odlicna, ne znam jel ima sada nesto bolje...

Interesuje me da li postoji neka aplikacija za snimanje u toku voznje. NKa aplikacija koja moze nekoliko sati da mi spakuje na telefon. I da li bi ta aplikacija mogla da radi u pozadini, jer bih istovremeno koristio i navigaciju

Da nije taj držač malo skup?!? I meni to treba doduše ali cena je baš muška...

Da nije taj držač malo skup?!? I meni to treba doduše ali cena je baš muška...

Jeste preskup.
Ali častiću sebe ako zavrsim neku kombinaciju.
Značilo bi mi da ima QI punjač i da je kvalitetne izrade

Izvinjavam se zbog duplog posta, TT me zezao, ili forum...
Taj punjač i stalak su sigurno kvalitetno izrađeni, možda i ja uzmem, mada mi i nije neophodno, razmisliću...

ma nije ni meni neophodno.
Samo mi se sviđa izgledom i ideja da bežično punim telefon u autu. Biće mi potreban par puta godišnje kad putujem...
Ali verujem da većinu telefona mogu da uglavim u njega, tako da će mi trajati 100 godina.
Nadam se da že Qi standard da potraje.

Ja sam još planirao da dam 100E za njega na ebay i da moljakam nekog da mi pošalje, da izbegnem carine i gluposti.
Na kraju ispade da ima i kod nas za 85E

923a18ad948d2a0d469735260a0ccbd1.png

TC beta 6

Moram da vam kazem da me odusevila accuweather aplikacija.Sinoc sam je instalirao ponovo nakon nekoliko meseci(koristio sam uglavnom amazing weather HD i weather to go, ali nisam preterano zadovoljan), i iznenadio sam se kad sam video da pokazuje upozorenja za lose vreme i za Srbiju(do sad pokazivala samo za USA).Svaka im cast!
wp_ss_20150102_0001.png wp_ss_20150102_0002.png wp_ss_20150102_0003.png wp_ss_20150102_0004.png

Vreme u Srbiji, dodata lockscreen podrška :)

Taman ono što mi je jedino falilo kod ove app , videćemo samo kako se ponaša, da li redovno apdejtuje i lock screen .

Može da se skine VLC for Windows Phone

Nije još "zvanično" trebali su još da sačekaju pre neko skinu beta , treba tu još dosta da se pegla .

Poslednja izmena:
Meni uopste ne radi ,bilo koji fajl da pustim,muzika video ,aplikacija se ukoci i ne mogu nista da radim ,moram da je gasim preko task menadzera .

Ja pustio 2 filma i rade fino , prevod mi nije očitao(mora se ručno ubaciti) , mada ima dosta laga tokom kretanja u aplikaciji . Mkv pušta , audio je isto dobar , samo povremeno secne. Muziku mi pušta kada odem na top albums na home , kada uđem posebno na music neće. Pušta muziku normalno kada se ide na albums , fino radi , samo ima još tu bagova .

Ovo verovatno nije još trebalo da bude pušteno .

https://twitter.com/Nawzil8/status/551789324304257024

Sve u svemu ovo baš obećava, kadse srede sitni bagovi , biće najbolji player.

Poslednja izmena:
Blokira za medalju... vlc... Fljusnuo sam ga napolje..

Probao, vrti nešto,skinuto s YT ok ali neće da zaustavi, sa kartice vidi fajlove ali neće da odsvira...mogli su ipak,u Storeu da naglase u naslovu da je "early beta" :D
Nela ga zasad, možda ga uskoro pokrpe....

Inace ne pominje niko, stigao update za Vreme u Srbiji.

Ne znam meni vlc fino radi. Odlicno radi muzika preko albuma. Baš lepo izgleda . Filmove koje sam probao mkv čita dobro. One iz galerije klipove koje sam snimao secka. Instalirao sam vlc u memoriju telefona,mozda i to znači za rad.

Vrh Dno