A za shizuku treba root?Konačno sam našao način za snimanje razgovora, odnosno za obe strane u razgovoru, bez roota i bez fešovanja nekih drugih ROM-ova. Od ranije sam imao Call Recorder by skvalex, ali je snimanje obe strane u razgovoru prestalo da radi, čini mi se od Androida 9. Pre neki dan se apdejtovala aplikacija na novu verziju i izašlo je obaveštenje da je kompletno snimanje moguće ako instaliram Shizuku. Nakon instalacije je sve proradilo na Xiaomi 14T Pro. Treba da se koristi Call Recorder sa skvalexovog sajta.
Ne treba, za neke app da, ali generalno ne.A za shizuku treba root?
Probao, ne ide. Ako neko vlada materijom i voljan je da pomogne to bi trebalo da se može obaviti prilično brzo.@Poolmaker
Možda neki od šablona u AppSheet-u može da posluži ili napraviš kako ti odgovara
Šta bi bilo najzgodnije rešenje za vođenje evidencije putnika (ko je kojim danom/danima putovao sa mnom, i ko je zaključno sa kojim danom platio).
Napraviš krštenu tabelu u Excelu (desktop) pa posle samo ažuriraš stanje na telefonu.@registry1 super, hvala unapred.
Samo evidencija kad je ko putovao i datum do kojeg je platio. Ako se sračunava automatski od tog dana koliko putnik ima neplaćenih dana utoliko bolje.
Arc Player?Ima neki player za Tablet (android) preko koga mogu da gledam filmove sa SSD-a, i da se mogu ucitati i prevodi?
Poslato na pp.^ Bih da znam, a ne da mi se tražiti tutorijale za Excel za ovo.
Ranije sam se pomalo zanimao Appsheetom pa sam već i zaboravio, ali ovako nešto bi ti možda poslužilo, treba ga malo doraditi.Probao, ne ide. Ako neko vlada materijom i voljan je da pomogne to bi trebalo da se može obaviti prilično brzo.

Ne.Moze li da se koristi MyInsta bez account t.e. logovanje, samo pregled na reels i prelistuvanje na public profiles?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari