Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Imao sam muke da prepozna kada sam promenio telefon, ali sam nekako uspeo. Koristio sam Call Recorder Unlock aplikaciju. Takođe me prepoznaje kada se ulogujem na njegov sajt.
P.S. Aplikacija je kupljena 2014. godine.

Konačno sam našao način za snimanje razgovora, odnosno za obe strane u razgovoru, bez roota i bez fešovanja nekih drugih ROM-ova. Od ranije sam imao Call Recorder by skvalex, ali je snimanje obe strane u razgovoru prestalo da radi, čini mi se od Androida 9. Pre neki dan se apdejtovala aplikacija na novu verziju i izašlo je obaveštenje da je kompletno snimanje moguće ako instaliram Shizuku. Nakon instalacije je sve proradilo na Xiaomi 14T Pro. Treba da se koristi Call Recorder sa skvalexovog sajta.
A za shizuku treba root?

Samo sam uključio i posle upario Shizuku. Nije bilo problema.
Edit: Sada sam otvorio podešavanja i vidim da je isključeno, a ja ga nisam isključio. Međutim, snimanje radi i dalje.
Edit 2: Možda je zbog toga što sam sada povezan na drugu WiFi mrežu. Proveriću kad dođem kući.

Šta bi bilo najzgodnije rešenje za vođenje evidencije putnika (ko je kojim danom/danima putovao sa mnom, i ko je zaključno sa kojim danom platio).
Imam par potencijalnih rešenja ali da ne isprobavam ako postoji isprobano. Može free, može i paid (subscription based ne).
Znam da može u google keep i na druge načine, ali jednostavnije je da ukucam ime putnika i softver izbaci listing datuma kad je sve putovao i sam zbroji koliko dana ima za platiti od poslednjeg puta kad je platio.
To jest ako postoji tako nešto.

Probaj kintojoin.io mozda ti odgovara u bivsoj firmi su koristili, znam da su nam oni iz kinoto joina sve namestali da niko nie radio oko toga u kuci sto se kaze. Vidim da imaju da trazis demo i za konto join i kinto raid pa probaj da li ti je ok.

@Poolmaker
Možda neki od šablona u AppSheet-u može da posluži ili napraviš kako ti odgovara
Probao, ne ide. Ako neko vlada materijom i voljan je da pomogne to bi trebalo da se može obaviti prilično brzo.
Šta bi bilo najzgodnije rešenje za vođenje evidencije putnika (ko je kojim danom/danima putovao sa mnom, i ko je zaključno sa kojim danom platio).

Ako ne nađeš app, možemo napraviti neki google ili ms sheet i probaš da li ti odgovara. Pošto tebi treba samo broj neplaćenih dana po putniku, koliko sam shvatio.

Ima neki player za Tablet (android) preko koga mogu da gledam filmove sa SSD-a, i da se mogu ucitati i prevodi?

Probao, ne ide. Ako neko vlada materijom i voljan je da pomogne to bi trebalo da se može obaviti prilično brzo.
Ranije sam se pomalo zanimao Appsheetom pa sam već i zaboravio, ali ovako nešto bi ti možda poslužilo, treba ga malo doraditi.
Tipa dva taba, jedan sa putnicima i klikom na njih vidiš dugovanja, i drugi sa kalendarom da se vidi kojim danima je ko platio ko nije.
104517.jpg
104518.jpg
104519.jpg
104520.jpg

Koje aplikacije koristite za instagram, da imaju adblock/download i eventualno mogucnost za vise naloga?
Do sada mi je instander radio posao ali vise ne funkcionise.

Sve ima trenutna verzija, nema ni potrebe update da se radi često.

Moze li da se koristi MyInsta bez account t.e. logovanje, samo pregled na reels i prelistuvanje na public profiles?

Danas je makar lako otvoriti neki mail koji nije pivezan sa tobom pa napraviti profil za pracenje i koriscenje myinsta app koja je savrsena evo vec 2 god je koristim.

Skinuh i ja ovaj myinsta, jer mi zvanična drlja u pozadini baš bezobrazno iako sam joj sve zabranio, valjda je ova bolja

Sta koristite kao servisnu knjižicu za auto, da je pregledna aplikacija sa kategorijama..
2 godine koristim aplikaciju "Servisna Knjižica", od naseg programera Nemanje Milenković. Zadnja 2 dana mi ne dozvoljava pristup pri unosu Email i lozinke, ostane zamrznuto.. A nema Nove verzije ni na zvaničnom sajtu niti bilo gde. Slao sam email Nemanji ne odgovara, verovatno digao ruke od projekta.
Neka zamenska aplikacija bi dobro došla.

Nazad
Vrh Dno