Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

SmartScan
Služi za offline pretragu slika i videa preko AI, može da bude koristimo ako imate puno slika na telefonu a nisu npr sačuvane na Google photos.

Msm da skidanje ne, ali se dobije picture in picture i minimized play, nema reklama, skip sponsorski deo, uvod itd, forsiranje određenog kvaliteta videa uvek i tako. Ima milion opcija ali ja samo te koristim, download svakako ne koristim a ako mi treba ima alata za to dosta.
Nego imaš li dosta bagova u ovako modovanoj Instagram app?
Kad skrolujem kroz nečiji profil koči ubija, svako paljenje smara me ono za location i contacts, download all media isto ne radi.
Ovo je sve radilo na MyInsta bez greške

Nego imaš li dosta bagova u ovako modovanoj Instagram app?
Kad skrolujem kroz nečiji profil koči ubija, svako paljenje smara me ono za location i contacts, download all media isto ne radi.
Ovo je sve radilo na MyInsta bez greške
Samo to za kočenje (ali ne listam profile pa mi i ne smeta), ovo za contacts i location nekad iskoči al nije strašno. Download mi radi bez greške.

Samo to za kočenje (ali ne listam profile pa mi i ne smeta), ovo za contacts i location nekad iskoči al nije strašno. Download mi radi bez greške.
Jel to njima ljudi prijave pa ima nade da srede u sledećim verzijama?
Ova nova Instagram app mi sad konfuzna dodali su 100 nekih gluposti, verovatno se deca igraju sa tim. Tačno da nema ovih modova da moram gledati reklame ugasio bi nalog, što bi verovatno bilo i bolje 😂

Jel to njima ljudi prijave pa ima nade da srede u sledećim verzijama?
Ova nova Instagram app mi sad konfuzna dodali su 100 nekih gluposti, verovatno se deca igraju sa tim. Tačno da nema ovih modova da moram gledati reklame ugasio bi nalog, što bi verovatno bilo i bolje 😂
Pa da, tamo na piko stranici na git-u.

Koristim zvanični IG, nemam razloga da koristim modovane, ali možda možete probati vanced patch IG - ako su YT ušili po propisu, nema razloga da to nisu uradili s daleko manje agresivnim IG.

Pa kapiram, ali ne znam da li su zakrpe iste ili ne, zato kažem da ne košta eksperimentisati i sa RV.

Užasno radi skrolovanje slika po profilu sa Morphe modom.
Moraću da vratim MyInsta ili ima nekog drugo rešenje bez reklama?
Preko browser sam probao neupotrebljivo skoro

Koristim zvanični IG, nemam razloga da koristim modovane, ali možda možete probati vanced patch IG - ako su YT ušili po propisu, nema razloga da to nisu uradili s daleko manje agresivnim IG.
Žale se na Reddit da reVanced ekipa nešto mulja, dal oko koda app ili šta ne znam, moguće da je ubačen neki spyware

Meni je i na myinsta kad uđeš kod nekoga na profil i kreneš da listaš seckalo opasno

Ako je Android, trebalo bi da ima At a Glance widget, i tu je odlična vremenska prognoza.
Za našu zemlju podaci su od RHMZ.

Meni je već godinama primarna aplikacija za vreme, Today Weather. Ima dobru grafiku, mnogo dostupnih vidžeta i što je najvažnije mnogo izvora podataka.

Nema pravila, ali on jeste jedan od boljih izvora koliko sam ispratio...
Weawow aplikacija je dobra:

I Breezy Weather je odlična, jer je opensource, besplatna i najbolje izgleda od svih jer koristi Material Design 3 od Google!

Poslednja izmena:
Nisu, meni pokazuje trenutno 14c, Rhmz kaže 18c
Izgleda da jeste tako. Nešto su onda promenili.

Svakako, Google Weather se kod mene razlikuje najviše za stepen od termometra napolju koji imam.
A i prognoza je uglavnom tačna, tj bude kako prognoziraju.

Plus.. ne traži 3rd party apps.

Ako tražite realnu tj. aktuelnu temperaturu to kod bilo koje aplikacije uzalud gledate. Za trenutnu temperaturu idite na AMS RHMZ i tu gledajte. https://www.hidmet.gov.rs/ciril/osmotreni/automatske.php
Za prognozu isto aplikacije nisu pouzdane jer kasne sa ažuriranjima u odnosu na modele sa kojih uzimaju podatke. Ovde imate te modele.
Evo prognoze za Beograd ec modela.

Nazad
Vrh Dno