Da.Jel izvodljivo na Google message aplikaciji da izaberes sa kog sim-a da šalje poruku?
Da.Jel izvodljivo na Google message aplikaciji da izaberes sa kog sim-a da šalje poruku?
WOW, zapravo si totalno u pravu. Ja vec neko vreme ne koristim textru. Probavao sam messages u nekom trenutku da vidim da li rcs radi i na kraju se zadrzao na tome, a textra otilsa u zaborav, a ja sve vreme mislim da furam to. Realno, saljem 2 sms mesecno.Textra ima RCS podršku?
Posle azuriranja od pre nekoliko meseci mora se ici u DETAILS kontakta s kojim se razmenjuju poruke, pa onda menjati - sto je blago receno apsurdno, pa sam promenio aplikaciju, a oni neka i dalje prilagodjavaju aplikacije samim sebi, a ne korisnicima.Jel izvodljivo na Google message aplikaciji da izaberes sa kog sim-a da šalje poruku?
Ne koristim je vec neko vreme, ali sam godinama koristio nova prime, bas steta za ovakav projekat posle toliko godina..![]()
Nova Launcher is shutting down, and Android fans are heartbroken
Nova Launcher, one of Android's most loved customization tools, is now going away for good and Android fans are not taking it well.www.androidauthority.com
Posle 13+ godina ode...
Isto sam i ja uradio pre fazon 2 godine i ostao na stocku, ali eto, steta da se cujeIsto, 10god je koristim sigurno. Ali stavio sam sad pixel launcher malo, da probam 'klot' kako izgleda.
So far so good.
I ja isto.. Ne znam koja bi apk zamenila Novu da se moze ispodesavati sve kao u njoj..Ja vala bez Nove ne koristim telefon, dok ne prsne skroz ne brisem je.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari