Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Textra ima RCS podršku?
WOW, zapravo si totalno u pravu. Ja vec neko vreme ne koristim textru. Probavao sam messages u nekom trenutku da vidim da li rcs radi i na kraju se zadrzao na tome, a textra otilsa u zaborav, a ja sve vreme mislim da furam to. Realno, saljem 2 sms mesecno.
Sve u svemu, moj prethodni post treba zanemariti.
Textra je sjajna app, ali ne podrzava rcs

Jel izvodljivo na Google message aplikaciji da izaberes sa kog sim-a da šalje poruku?
Posle azuriranja od pre nekoliko meseci mora se ici u DETAILS kontakta s kojim se razmenjuju poruke, pa onda menjati - sto je blago receno apsurdno, pa sam promenio aplikaciju, a oni neka i dalje prilagodjavaju aplikacije samim sebi, a ne korisnicima.

Textra, nemam velike potrebe za SMS, ali svakako je bolja od stock.

I ja koristim samsungovu, bitno mi je zbog parkinga (službeni broj). Probacu i teatru.

Nema nijedne
Verovatno im istekli sertifikati
I dalje se mogu skinuti sa njihovog sajta one NIS, a ne i Gazprom

Osim ako ih čika Gugl USA nije namerno izbacio :)

Ne mogu da verujem. Na pojedinim telefonima sam ga koristio i mnogo mi je olakšavao korišćenje.

Isto, 10god je koristim sigurno. Ali stavio sam sad pixel launcher malo, da probam 'klot' kako izgleda.
So far so good.

Jedna od dve,kod mene.

Ja vala bez Nove ne koristim telefon, dok ne prsne skroz ne brisem je.
I ja isto.. Ne znam koja bi apk zamenila Novu da se moze ispodesavati sve kao u njoj..
Da li su toliko izgubili razum da ugase ovakav projekat od kojeg milionima zavisi korisničko iskustvo kroz upotrebu telefona.. 😡😡😡

Pa ja mislim da će moći da se koristi i posle kada ugase?

takodje i kod mene je nova bila jedna od prvih aplikacija koje sam kupio, i na ranijim telefonima mi je bila aplikacija koju prvu instaliram i podesim kako mi odgovara, mada, kao i vecina, vec godinama je ne koristim. verovatno im je drasticno opao broj korisnika pa je zato i gase.

Pa šta onda ostali launcheri da kažu. Kapiram da je Nova jedan od najpoznatijih, ako ne i najpoznatiji.

Vrh Dno