Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Treba da se zapitaš zašto ti zaboravlja podešavanja ekvilajzera, a ne da tražiš app

Treba da se zapitaš zašto ti zaboravlja podešavanja ekvilajzera, a ne da tražiš app
ne zaboravlja ništa, nego pojačalo (isto kao i risiver) ode u sleep, a na prvom audio startu ne učitava ekvilajzer user preset (stim što risiver poštuje ekvilajzer preset non stop).
pa onda moram da u (već aktivnom) ekvilajzeru promenim preset (user 2 > user 1), a to opasno smara.
samim tim što ta opcija postoji u Kodi, znači da je problem nerešiv (bez nekog dodatnog app ili identične opcije u samom androidu)
znači molim te, nemoj mi davati "savete" kako da "rešim" problem, nego ako znaš neki app...

Poslednja izmena:
Napravi takav zvuk u bilo čemu za obradu zvuka, kao što je Audacity. Posle uzmi bilo koji plejer da reprodukuje taj zvuk.

ne zaboravlja ništa, nego pojačalo (isto kao i risiver) ode u sleep, a na prvom audio startu ne učitava ekvilajzer user preset (stim što risiver poštuje ekvilajzer preset non stop).
...
znači molim te, nemoj mi davati "savete" kako da "rešim" problem, nego ako znaš neki app...
Nema takovog app
Opet - ako ne shvataš kako funkcioniše Android, onda i ne znaš u čemu je problem. Da ne idem u sitna crevca:
- treba da podesiš sleep režim tj rad aplikacija (množina) u pozadini, uštedu energije i sve prateće
Uostalom, instaliraj Kodi pa pokreći njega ako te mrzi da se bakćeš

Treba mi pomoć. Uzeo sam drugi mob (Honor) ali nisam odma krenuo da ga koristim. Ulogovao sam se na njega, preko Gugla se sync. sa Samsunga i sada kada sam počeo da ga koristim mislio sam da ću imati svežu verziju svega. Pa vidim da se sms nisu novi prebacili, pozivi, slike koje su dodate itd. Kako ovo uraditi?

Takodjer sam primetio da se neke aplikacije nisu instalirale, mislio zabrljavila guglova sync. Kada sam ih potražio na play-u vidim da ne postoje. Da li mogu nekako preko neke aplikacije da ih preko pitam sa Samsunga na Honor?

Izgleda da ne može ovako. Na Honoru mi daje samo da pošaljem a ne i da primim podatke na njemu. Dok na Samsungu imam obe opcije da izaberem

Koji browser bi bio alternativa po fluidnosti i mogucnostima kao opera a da ima mogucnost bekapa oflajn?

Ne znam da li je to isto, duplo je manja velicina.
Kod MS ne vidim ni koja je ver.

Sta se desava sa newpipe, vec par dana ne moze da prebci preko 360p, mislim jedina rez.koju nudi je 360p?

Kod mene ide do 1080p, ver. 0.27.6

Prilozi

• 1080p.png
    1080p.png
    1.2 MB · Pregleda: 10
Sta se desava sa newpipe, vec par dana ne moze da prebci preko 360p, mislim jedina rez.koju nudi je 360p?
YT je nesto menjao. Osetilo se i na Freetube na desktopu.
Newpipe Sponsorblock je zapostavljen projekt.
Ako hoces copy/paste istog baci pogled na Tubular.
Ja trosim Grayjay za YT na telefonu, nije me omanuo ni jednom u poslednjih npr. 6 meseci.
Isto kao i newpipe/tubular mozes da se prepisujes na kanale bez naloga.

Poslednja izmena:
Hvala na savetima.
Newpipe je lagan i dobar. Svremena na vreme jave se odredjene anomalije koje traju par dana i odma se pojavi nova verzija kroz update i radi tako do sledece situacije.

Probaj i Seal ako želiš download.

Nisam skidao do sada nista sa Grayjay-om.
Evoi sada sam probao prvi put.
Znaci ispod klipa options->download->odaberes rezoluciju->gornji desni ugao popup prozora "Download".
Posle toga tri tacke na dnu->Downloads->odaberes klip->export i turis ga u folder koji hoces.
MP4 format.
Zakukuljeno je, ali radi.

Na telefonu dobijam poruku da nemam memorije pa nemože da otvori aplikacije, a ne može ni da instalira. Ima li neka aplikacija da počisti smeće.

Ja koristim SD Maid Se. Plaćenu.

Nazad
Vrh Dno