Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

@budjoni imaš na Aliju tih aparata za skeniranje i snimanje novih rfid koji u osnovnoj verziji koštaju par evrića.

Imaš na Aliju i neke tanke Rfid stikere,pa možeš nalepiti na masku/telefon, ako ti nešto znači.

Vodi računa da kupiš one koji mogu da rade kada se nalaze na metalnoj površini. Anti metal im piše u nazivu. Ja takva dva (za dve brave) imam između maske i telefona

I kako se kod upiše u takav tag?

Ako je tag blanko, odes sa tagom koji radi i sa tim blanko kod bilo kog kljucara, on ti iskopira tag za 10 sekundi i to kosta 200 dinara. Ukoliko je tag sa kodom, treba da znas master kod na kontroli pristupa kako bi pristupio registraciji novih tagova, nakon sto otkljucas kontrolu pristupa samo prislonis novi tag da ocita i to je to

Ista stvar vadio telefon ili tag da otključaš.

OK, ako je tako, mislim da manji broj ljudi ima tri taga, obično je to jedan tag za ulazna vrata od zgrade i ključ za vrata od stana.

OK, ako je tako, mislim da manji broj ljudi ima tri taga, obično je to jedan tag za ulazna vrata od zgrade i ključ za vrata od stana.
Da, ali kada imaš više stanova, logično da imaš i više tagova ;)

Isto je logično da onaj ko plati telefon 500-1000€ možda ne nosi maskicu za telefon (koja bi drzala te tagove).

Znam nepar ljudi koji ne nose maskice, ljudi "alergični" na njih, a imaš sada i folije.

Da li neko koristi aplikaciju Moj račun?
Da li neko od nedavno ima problem sa očitavanjem kodova?

Praktična je za evidenciju troškova i čuvanje računa, ali od pre nekoliko dana neće da mi skenira račune, u deliću sekunde izbaci da kod nije čitljiv. I onda dan kasnije bez problema skeniram nekoliko kodova i od tada nema šanse nijedan da uhvati. A nisu neki drnč kodovi, čitljivi su bez problema.

I dokle god je kod u fokusu, aplikacija bipće na svaki sekund i izbacuje grešku da je kod nečitljiv. Ranije, ako ne očita, bipne jednom i ćuti.

Desava se isto na iOS-u, tako da mislim da je kod njih nesto, samo ne znam sta.

Zbunilo me je što je jednog trenutka proradilo bez greške. I onda skeniram račune od prethodnih dana, isto bez greške. Od sutradan opet neće.

Koju aplikaciju da skinem umjesto googlove za youtube? Telefon je s23 ultra.
Nekada sam na Huawei koristio vanced, da li je to jos uvijek aktuelno? Ako da, koja verzija, i odakle da skinem?

Može li se promeniti veličina i izgled fonta na Gboard tastaturi. Probao sam druge tastature i promenim na Bold a Gboard neće.
Ako ima tema "Gboard" prebacite me ...

Dobro pitanje, i mene zanima neka sa UPPERCASE always prikazom.

Izbacuje mi na playstore-u da Paypal nije dostupna u Srbiji, ima li načina da je legalno instaliram?

Izbacuje mi na playstore-u da Paypal nije dostupna u Srbiji, ima li načina da je legalno instaliram?
Ja sam instalirao tako sto sam skinuo apk sa apk mirror-a. Isto ti dodje, tamo su provereni apk fajlovi tako da slobodno.

Да ли постоји неки календар, где може да се чекирају ствари? Типа за данас ако сам имао нешто да одрадим и одрадио сам, да га чекирам и да имам увид у то рецимо на неком виџету... Као стари зидни календари где можеш иксеве да стављаш на разне датуме.

I meni bi trebalo tako nešto. Za dnevne zadatke sada koristim Keep Notes (ima dobar widget sa tim čekiranjem), a za mesečni pregled Google Calendar i widget.

ima li aplikacija da okidam slike i video sa jednog telefona na drugi, jedan telefon da korsitim kao kontroler za aplikaciju kamere?

Nazad
Vrh Dno