Odlično, to bi već bilo neko rešenje, hvalaImaš na Aliju i neke tanke Rfid stikere,pa možeš nalepiti na masku/telefon, ako ti nešto znači.
Jeste. Ali ja na ključevima nosim tri taga, mislim da bi ipak bilo lakše otključati telefonomIsta stvar vadio telefon ili tag da otključaš.
Da, ali kada imaš više stanova, logično da imaš i više tagovaOK, ako je tako, mislim da manji broj ljudi ima tri taga, obično je to jedan tag za ulazna vrata od zgrade i ključ za vrata od stana.
Prelistaj temu https://forum.benchmark.rs/threads/android-youtube-alternative-audio-i-video-plejeri.415732/page-14Koju aplikaciju da skinem umjesto googlove za youtube? Telefon je s23 ultra.
Nekada sam na Huawei koristio vanced, da li je to jos uvijek aktuelno? Ako da, koja verzija, i odakle da skinem?
Ja sam instalirao tako sto sam skinuo apk sa apk mirror-a. Isto ti dodje, tamo su provereni apk fajlovi tako da slobodno.Izbacuje mi na playstore-u da Paypal nije dostupna u Srbiji, ima li načina da je legalno instaliram?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari