Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Menjam telefon, na xiaomi imam preko 1000 notesa, ali nece da se prebaci sem na cloud na pc, hoce li notesi ostati kad fabricki resetujem tel i kad ga prodam pa uvek mogu doci do njih na cloud jer nema opcija da se sacuva na pc?

neka budu, ali kad vratim telefon na fabricka i prodam plasim se da se ne sklone sa klauda.
Ako ostaju na klaudu top, nek stoje tu, imam sifru od naloga i ulazicu kad treba da gledam notese.

Ako ti je backup i sync ukljucen za xiaomi notes za xiaomi account koji koristis, onda ti sigurno ostaju na cloudu i kad fabricki obrises tel. Posle samo trebas na novom telefonu da se ulogujes na isti account i povuci ce notes na novi xiaomi telefon (mada to tebi ne treba sada), ali cisto da kazem.

to znam, ali se radi o tome da nije sledeci telefon xiaomi nego xfinity i onda cu moci samo sa pca da to koristim.
Sto je ok, samo da mi se ne izbrisu sa klauda kada fabricki izbrisem tel.

Ima li kakvog nacina da bekapujem viber a da ne idem preko google accounta?

Da ne bih lutao mnogo. Koja je sad oficijelna metoda transfera whatsapp chatova sa androida na ajfon?
Znam da su pričali da je sada to nativno podržano

Znači mora reset ajfona da se uradi. Mislio sam da ne mora.
Nameštamo drugu pa sad gledam kako šta, nisam pratio kad su izbacili to

Ne mogu da ispravim svoj post od juce. Revanced - kao kuca. Juce je sve super radilo, danas katastrofa. Nemam opcije da podesim rezoluciju, mogu da izaberem samo bolji kvalitet. Koji kvalitet? hocu da znam svaki detalj kvaliteta, rezolucije. cim krene snimak, za par sekundi blokira. Wifi, 4gej nema veze koja je mreza

Пробај newpipe, естетски не на нивоу vanced, али ради посао без грешке.

jel moze iphone optimalno da se puni bilo kojim 5V punjacem od androida ili mora original?

Zamolio bih za pomoć, ukoliko neko može da mi preporuči aplikaciju sa kojom bih mogao da startujem preko neta skroz ugašen PC, Wake on lan varijanta. Vidim da ima više aplikacija sa tom namenom ali možda neko može da mi preporuči neku sa kojom ima pozitivnih iskustva?

Zamolio bih za pomoć, ukoliko neko može da mi preporuči aplikaciju sa kojom bih mogao da startujem preko neta skroz ugašen PC, Wake on lan varijanta. Vidim da ima više aplikacija sa tom namenom ali možda neko može da mi preporuči neku sa kojom ima pozitivnih iskustva?
Ja sam koristio ovu pre tipa 2 godine. Vise nemam potrebu za istom ali ova mi je radila posao:

Isto tako, koristio neki kraci period, radila je posao bas ta "Wake on Lan".

Pozdrav, ne znam da li je ovo tema za ono sto mene zanima, valjda jeste. Pre par dana pojavio mi se ovaj problem na EON-u na mobilnom (Xiaomi Redmi note 8 Pro) i ovo se desava samo kada je kvalitet streama najvisi. Kada prebacim na srednji kvalitet radi normalno. Testirao sam brzinu wifi-a, sve je kako treba, menjao sam wifi i opet isto.

Ovo se desava na EON-u i Areni Cloud kada pustim neki kanal u full screenu. Na ostalim aplikacijama (yt i ostale) sve radi normalno.

Da li mozda neko ima neki predlog ili mu se nesto slicno desavalo?

Izgleda da je vanced ispustio dušu....

Мени је пуко још пре неки дан... За сад користим newpipe. Негде видех неке негативне коментаре за revanced, ал нисам стигао да истражим шта и како.

Ja sam sad upravo instalirao revanced, pa ćemo da vidimo. Za sada je okej.

@The PunisheR

Ako mogu da te zamolim za jedno pojašnjenje, instalirao sam aplikaciju koju si mi predložio, međutim radi mi samo kada su mobilni i PC na istoj mreži, što mi realno ništa ne znači. Da li sam ja nešto pogrešno shvatio i to inače tako radi ili trebam da eventualno nešto posebno podesim kako bih mogao da telefonom sa bilo kog mesta pokrenem PC?

@The PunisheR

Ako mogu da te zamolim za jedno pojašnjenje, instalirao sam aplikaciju koju si mi predložio, međutim radi mi samo kada su mobilni i PC na istoj mreži, što mi realno ništa ne znači. Da li sam ja nešto pogrešno shvatio i to inače tako radi ili trebam da eventualno nešto posebno podesim kako bih mogao da telefonom sa bilo kog mesta pokrenem PC?
Moraš posebno da podesiš, ali iskreno ja sam samo iz mreže koristio..
Najbolje je da potražiš na netu neki tutorijal kako da koristiš wol van lokalne mreže...
Meni radi i dalje.
Meni malopre crkao i tjt. Srećom revanced skoro pa isti.

Мени и даље ради Vanced, као и од првог дана, никада проблем са њим. Нисам био у току да се гаси? Чуо сам само да се неће ажурирати..

@The PunisheR

Baci pogled ovde https://www.howtogeek.com/192642/how-to-remotely-turn-on-your-pc-over-the-internet/
Treba da znaš IP adresu kompa koji pališ, da nisi iza NAT-a, da forvarduješ port 7 ili 9, podesiš WOL na kompu ( pretpostavljam da jesi).
Meni nekad radi, nekad ne. Uglavnom ne.

I kod mene još uvek radi vanced, samo sam primetio da se pre izvesnog vremena pojavile reklame na vrhu liste videa (i dalje ih nema tokom videa)

Vrh Dno