Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Ne znam za Samsung telefone, ali Google je objavio da ne postoji podrška za 3rd party launchere na A11+ verzijama, tako da to niti su pametovanja niti neproverene stvari. Znači google nije to rekao za Xiaomi telefone kako ti kažeš, već za sve telefone. Tako sa nisam baš siguran ko ovde pametuje.

Ja sam Novu instalirao samo da bih imao double tap to lock, ali to malo-malo pa ne radi, jer se Nova zaglupljuje i stalno dobijam poruku "Nova's accessibility service is enabled, but not running".

Ja sam Novu instalirao samo da bih imao double tap to lock, ali to malo-malo pa ne radi, jer se Nova zaglupljuje i stalno dobijam poruku "Nova's accessibility service is enabled, but not running".
Da to je i meni bio jedan od velikih razloga što sam bio koristio novu, kao da je to toliko teško da se ugradi u launcher telefona, 1+ telefoni to imaju u matičnom launčeru to je velika prednost.

Da li još uvek može da se prebaci na Indiju i da kupuju app preko Goole Play store a ?

Izvučeš "Lock" na početni ekran, lakše nego dva puta klikati.

Nema direktno do gestures, ali ima do system navigation, to je u system launcher (navigation bar activity)

Pa koja je fora? Neko objasnjenje mozda? Meni je nalog na Argentinu stavljen, ali i dalje su mi cene u $.

Ne znam za Samsung telefone, ali Google je objavio da ne postoji podrška za 3rd party launchere na A11+ verzijama, tako da to niti su pametovanja niti neproverene stvari. Znači google nije to rekao za Xiaomi telefone kako ti kažeš, već za sve telefone. Tako sa nisam baš siguran ko ovde pametuje.
Nemoj menjati sad,rekao si da na Novoj ne rade full gestures,ima tvoja poruka...Posle toga sam ja naveo da nije do Nove vec do Googla,ti sad to ponavljas isto.Ja naveo primer na Xiaomiju,medjutim to pravilo Googla ne vazi na OP,na njemu radi full gestures kroz Novu..Dakle nisu svi telefoni pogodjeni..Kako to mozes objasniti?Zasto full gestures ne radi kroz Novu na Xiaomiju a rade na Samsungu ili OP..Citaj malo bolje sta pises i posle tebe neko,nemoj srljati i pametovati na prvu loptu.😉

Nova koristio godinama, plaćeni verziju i sad na Xiaomiju odustao od nje zbog već navedenih stvari koje ne rade kako treba

Nova verzija najbolje aplikacije za wallpaper-e

What's new
All new Material Design 3 look and feel, featuring our signature blue & yellow accents
- New Collections page!
-More search options and a cleaner look
-Removed native ads
-Fixed notifications!
-Themed launcher icon

Da li moze neko da postavi link za Revanced aplikaciju, zvanicnu, jer na netu ima milion stranica koje nude skidanje.
Bio sam na onom github-u ali se ne snalazim.
Da li ima microg na tom linku uli treba negde drugde traziti?
Hvala!

Pisao sam o tome mozda 2 stranice unazad.Trebao si malo prelistati.Pise u postu lepo gde je zvanicna stranica i odakle se skida..

Ja se vratio 4 stranice nazad i jedino sam naleteo na diskusiju i tvoj post gde se predlaže ReVanced ali ne i odakle da se instalira.
Napisao sam posle toga ali modovi obrisali post,zasto ne znam..
Ides u telegram i tamo u pretragu ukucas revanced,zapamtis stranicu,tu pratis zadnje dodate verzije i skidas.To je zvanicni kanal ReVanceda koji je merodavan.

Zar nema neki Revanced manager iz kojeg se radi update obe aplikacije ?

Postoji ReVanced manager. Njim sam pačuješ aplikaciju pošto ne žele da prave gotov apk da se ne bi desilo kao Vanced-u.
Takoreći siva zona. Redit i Telegram kao polazne tačke.

Nazad
Vrh Dno