Ja sam koristio ovu pre tipa 2 godine. Vise nemam potrebu za istom ali ova mi je radila posao:Zamolio bih za pomoć, ukoliko neko može da mi preporuči aplikaciju sa kojom bih mogao da startujem preko neta skroz ugašen PC, Wake on lan varijanta. Vidim da ima više aplikacija sa tom namenom ali možda neko može da mi preporuči neku sa kojom ima pozitivnih iskustva?
Meni radi i dalje.Izgleda da je vanced ispustio dušu....
Moraš posebno da podesiš, ali iskreno ja sam samo iz mreže koristio..@The PunisheR
Ako mogu da te zamolim za jedno pojašnjenje, instalirao sam aplikaciju koju si mi predložio, međutim radi mi samo kada su mobilni i PC na istoj mreži, što mi realno ništa ne znači. Da li sam ja nešto pogrešno shvatio i to inače tako radi ili trebam da eventualno nešto posebno podesim kako bih mogao da telefonom sa bilo kog mesta pokrenem PC?
Meni malopre crkao i tjt. Srećom revanced skoro pa isti.Meni radi i dalje.
Baci pogled ovde https://www.howtogeek.com/192642/how-to-remotely-turn-on-your-pc-over-the-internet/@The PunisheR
Ako mogu da te zamolim za jedno pojašnjenje, instalirao sam aplikaciju koju si mi predložio, međutim radi mi samo kada su mobilni i PC na istoj mreži, što mi realno ništa ne znači. Da li sam ja nešto pogrešno shvatio i to inače tako radi ili trebam da eventualno nešto posebno podesim kako bih mogao da telefonom sa bilo kog mesta pokrenem PC?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari