Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Baš tako.
Instalirah PovratakotpisanogVanced ,ali mi se više sviđa late Vanced, koji i dalje mrda .

Šta vam fali Vancedu? Taj revanced je još uvek u beta fazi i radi samo sa nekim određenim, starijim verzijama youtube aplikacije.

Može da se pečuje najnovija verzija youtube aplikacije? Pa druže na njihovom sajtu kaže da je beta u pitanju 😁

Ima "gotov" Revanced, idi malo na telegram tu moze sve naci, nista ti ne pecujes.
Ja sa telegrama skidam i nista ne pecuje i nije ni beta ni stare verzije YT.
Ko zna koji je to sajt, skidaj sa Telegrama i neces imati problema.😁

Xioami rn9pro postoji aplikacija 'zdravlje', ali ne može da se koristi? Jel neko uspeo da je aktivira?

Jedno pitanje ili preporuka, koju aplikaciju koristiti za led notifikacije, kada stigne poruka da imam u određenoj boji led notifikaciju.

ima li neka snimac aplikacija koja moze celi dan da snima, ali da se sama pali i gasi kad ima ili nema zvuka?

gde je moguce skinuti relativno bezbedne krekovane pro apk verzije, treba mi iriun, cabo ili neka slicna webcam aplikacija?

jos jedno pitanje, jel ova niska cena 600 dinara zauvek ili za mesec dana, kako to ide? mnogo jeftino to nesto

Poslednja izmena:
Šta ti nedostaje u besplatnoj verziji Iriuna?

Ima li neko problem sa Android Authority aplikacijom? Prestala osvezavati sadrzaj pre 10 dana. Sve moguce sam radio ali ne pomaze. Ne vidim na Play-u da se bilo ko zali sto znaci da je do mene ali nemam vise ideju sta da obrisem.

Uzeo sam novi telefon i htio bih prebaciti sve poruke sa starog vibera na novi, ali da mi ostanu i grupe i poruke i sve da me ne izbaca sa grupe u novi telefon, kako?

Odrediš bekap iz podršavanja na starom telefonu pa restore na novom kad aktiviraš aplikaciju

ima li ajfon bolje aplikacije za webcam od telefona, na androidu ina 2-3 ali su krs u principu? cak i ajfon 6 od 60 evra ima vrhunsku kameru

Verovatno niko to ne koristi, ili vrlo retko, ali aplikacije sigurno postoje, možda platne. Šta će ti to pored bagatelne cene web cam? Možeš aplikaciju za koju ti treba webcam da koristiš na telefonu, a samo na monitor da prebaciš sliku sa telefona?

Saglasan, ali kome šalješ taj signal, na kakvom monitoru gleda? Šta će ti to sve, ako sa druge strane nije zagarantovan uređaj koji će to da reprodukuje, a uzgred, malo brži upload mora postojati sa tvoje strane.

Nazad
Vrh Dno