D
Deleted member 200002
Guest
Baš tako.
Instalirah PovratakotpisanogVanced ,ali mi se više sviđa late Vanced, koji i dalje mrda .
Instalirah PovratakotpisanogVanced ,ali mi se više sviđa late Vanced, koji i dalje mrda .
Netacno. Nit je u beta fazi, nit radi na starijim verzijama, naprotiv.Šta vam fali Vancedu? Taj revanced je još uvek u beta fazi i radi samo sa nekim određenim, starijim verzijama youtube aplikacije.
Instalirao odatle apk i MicroG . Meni radi Ok, ali je Vanced neprevaziđen . YT by Google je đubre u odnosu na Vanced. ReVanced nema opcije ć koje koristim iz Vanced.Šta fali sajtu sa prethodne stranice?
link
Ako mislis na ocene na google play, aplikacija je open source, neko je ukrao source code, ubacio reklame i stavio tamo. Aplikaciju skini sa fdroida, zvanicnog sajta ili githuba.jako lose ocene ima
Ako mislis na ocene na google play, aplikacija je open source, neko je ukrao source code, ubacio reklame i stavio tamo. Aplikaciju skini sa fdroida, zvanicnog sajta ili githuba.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari