Stoji mi reklama i dalje...Ne vidim nikakve reklame u messenger aplikaciji, probaj svakako pa vidi![]()
Da da ta između chat-ova..Aha, stoji i meni sad ipak. Mislis na onu reklamu u listi chatova? Kod mene je wolt sad tu npr.
Ali ona vodi na play store direktno, pitanje je da li moze da se blokira uopste.. Probaj sa adguard da li on blokira.
Nikako vremena, znam za taj rom, mislio sam ili neki noviji?Saletov Neat rom ako uspes da ga nadjes mada i Sale navraca ovde pa ga probaj kontaktirati.
Tamo negde početkom ove godine je usporio, stranice prilikom surfovanja su se otvarale osetno sporije.Kako vas konkretno "zeza" adguard dns, ja nemam nikakvih problema?
Neko??Kako se zvase aplikacija koja net sa chat koristi za surf?
VLC plejer ima opciju Lock ekrana dok ide videoDa li ima neka aplikacija da zakljuca displey a sadrzaj u pozadini da ide, recimo klincu pustim crtani na tablet i ako pokusa da drnda displey da ne moze da prekine to u pozadini.
Ma imao sam je ranije na starom telefonu,al ubij me ako se setim imena.Pa neće da može baš
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari