Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Koji je sad najbolji dns za adblock?

Ja koristim nextdns.io sad, napravis free nalog i dobijes custom dns.
adguard je poceo da zeza precesto, pa sam presao na ovaj. Propusta malo vise stvari od adguarda, ali nista strasno. A stabilniji je dosta.

Iskreno najbitnije mi je da blokira mnogo dosadnu reklamu u messenger aplikaciji.

Takođe prešao sam sa LastPass na Bitwarden. Lako sam prebacio sve iz LastPass-a i za sada mi se više sviđa aplikacija i ekstenzija.

Aha, stoji i meni sad ipak. Mislis na onu reklamu u listi chatova? Kod mene je wolt sad tu npr.
Ali ona vodi na play store direktno, pitanje je da li moze da se blokira uopste.. Probaj sa adguard da li on blokira.

Aha, stoji i meni sad ipak. Mislis na onu reklamu u listi chatova? Kod mene je wolt sad tu npr.
Ali ona vodi na play store direktno, pitanje je da li moze da se blokira uopste.. Probaj sa adguard da li on blokira.
Da da ta između chat-ova..
Do pre dva dana sam mogao da je hide i ona nestane na duže vreme, sad se brzo vrati..

@Corvus Corax
@optical

Hvala Vam, to je to što sam tražio.

Da li bi neko moga da mi preporuči (ukoliko se seća ili pak nekim čudom korisiti i dalje S3) koji custom rom za Samsung i9300 ili koji LineageOS da je izbalansiran?

Saletov Neat rom ako uspes da ga nadjes mada i Sale navraca ovde pa ga probaj kontaktirati.

Kako vas konkretno "zeza" adguard dns, ja nemam nikakvih problema?

Sporo radi internet sa njim, zna da se desi da ne radi ni wifi ni mobile network. Ja sam presao na nextdns.io sto je neko postavio i za sada je ok

Коју апликацију препоручујете за манипулацију са .pdf фајловима?

Dobro vece.
Trebal bi mi neka jednostavna apk magnifier a da lepo radi. Ubiise me bar kodovi na poslu, sitniji od mrava.
Hvalaa

Da li je moguće namestiti shake za flash kao što imaju motorole?

Kako se zvase aplikacija koja net sa chat koristi za surf?

Da li ima neka aplikacija da zakljuca displey a sadrzaj u pozadini da ide, recimo klincu pustim crtani na tablet i ako pokusa da drnda displey da ne moze da prekine to u pozadini.

Ja sam na Samsungu prilikom snorklinga koristio opciju gde zaključa ceo ekran da ne možeš ništa da klikneš, ali da me ubiješ ne mogu da se setim kako se aktivira :) Sad ću da probam da izguglam, a možda se neko javi u međuvremenu :)

Znate li kako da vratim history na Google search baru, slučajno se izbrisalo.

A jel ima neka kad pustim na YT neki crtani da zakljucam ekran.

Ima li neke alternative za adguard dns?

Vrh Dno