Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Ja od kada se pojavio Google Photos koristim kao primarnu galeriju, pa bio telefon od 32Gb ili 128. Vremenom je postala sve bolja i funkcionalnija. Moje mišljenje.

Sent from my ELE-L29 using Tapatalk
Probaj gallery go od Google. Vodi te direktno u Google slike a služi kao obična galerija kad nisi pri netu.

Sent from my Redmi Note 5 Pro using Tapatalk

@Jericho
Pa ne nudi mi opciju da dozvolim, samo napiše problem. Nema ni u opcijama.

Poslato sa POT-LX1 pomoću Tapatoka

Udji u settings-apss, nadjes gphotos - permissions - i tu dozvolis pristup SD kartici. U samoj aplikaciji nema opcije.

U samoj aplikaciji ima opcija upravljanja SD karticom. Kad se dozvoli pristup, ta opcija nestane. U opcijama memorije, stoji da ima pristup kartici..
U principu je neki bug. Sve sam pokušao, samo je u jednom momentu bilo moguće prebacivati sa SD na internu a onda je i to stalo. Čitam na netu da od poslednjeg ažuriranja imaju ljudi sličnih problema.

Poslato sa POT-LX1 pomoću Tapatoka

Pokušao sam da pronađem adekvatniju temu, pokušaću ovde.. Koristim kupljenu verziju NovaLauncher. Po default-u bi trebalo da bude samo jedna strana, međutim, pojavile su se 4. Pretraži sam sve u podešavanjima, uzalud.
Kako da vratim da bude samo.jedna stranica?
a4c06e625ee69ff1c9319a4f7e077e0e.jpg

Možda neko zna rešenje ili bar da probam..
Koristim na Redmi 5 plus Rom Nitrogen OS Android 10 i slobodno mogu da kažem da sam zadovoljan,sve stabilno radi bar ono što meni treba....
Problem imam na Instagramu,tj neće da mi radi kad hoću ja da radim Live Stream...sve vreme samo piše da Proverava Konekciju...ostalo na Instagramu radi...mogu ja da gledam tuđi Stream,da postavljam statuse i slično...
Probao sam i brisanje,probao i Beta verziju...uvek isti problem..
Kolko znam,sva prava sam dozvolio programu
Ako je bitno Telefon je Rootovan

Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk

Poslednja izmena:
A da uradis hide u magisk-u? Sakrij Instagram pa probaj, mozda ne voli root.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kad smo vec kod instagrama,prilikom pokretanja video poziva vidim sagovornika dok on mene ne vidi (kod mene precrtana kamera) sve dozvole ima ,zadnja verzija apk ,neko resenje? Probao i deinstalaciju i ponovo instaliranje ali i dalje isti problem

Послато са Redmi Note 7 помоћу Тапатока

A da uradis hide u magisk-u? Sakrij Instagram pa probaj, mozda ne voli root.

Sent from my iPhone using Tapatalk

isto je bllo i pre root-a,jer sam root uradio pre par dana...
ovaj problem sto kolega iznad pise,ja nemam,radi mi Video poziv

Poslednja izmena:
imam problem pri kucanju poruka ,ne radi mi search for emoji gledao podesavanja ukljuceno je da prepoznaje u gboard keyboard ,na proslom telefonu radilo

Je l' uveo Outlook zvanična app da ispod notifikacije imaju opcije: mark as read, delete itd..? Ili da se spusti pa da se to pojavi, da ne moram da otvaram mail

Ima, spusti se.

Pokušao sam da pronađem adekvatniju temu, pokušaću ovde.. Koristim kupljenu verziju NovaLauncher. Po default-u bi trebalo da bude samo jedna strana, međutim, pojavile su se 4. Pretraži sam sve u podešavanjima, uzalud.
Kako da vratim da bude samo.jedna stranica?
a4c06e625ee69ff1c9319a4f7e077e0e.jpg

Zadrzis dugo prst na praznom ekranu, pojavice se "remove".

Zadrzis dugo prst na praznom ekranu, pojavice se "remove".
Hvala. Nije mi prvi put da koristim razne Launcher-e, ali znam definitivno da nigde u podešavanjima nisam kreirao više stana, jer tu opciju nisam ni tražio, niti je ima. Postoji samo podešavanje za izgled i boju tog indikatora stranice. Verovatno se sam kreira kada, nakon instalacije, neke aplikacije, sistem baci ikonicu na desktop, ali bi trebao, isto tako, da je ukloni kada ukloniš i ikonicu, tj. remove. Lično koristim Lawnchair, to je fon mog oca.

Jel ima neka druga aplikacija preko koje može da se prati Benchmark forum a da nije Tapatalk, jer mi dotična aplikacija sve više ide na živce?

Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka

Redmi 5 plus Rom Nitrogen OS Android 10
Nije da mi baš treba ,al da pitam...u Romu nema običan FM Radio,a Telefon je pod MIUI podržavao...
Ima li neka opcija da instaliram kao običnu Aplikaciju FM Radio(ne online)

Ja upravo skinuo PRO verziju i odmah mi stigla obavestenja iako nista nisam ni podesavao, dok mi na Vip varijanti zadnja 3 dana nisu stizala obavestenja iako je sve uredno podeseno bilo.
Za sada, zadovoljan sa zadnjom PRO verzijom.

Ne može ni da se Instalira...
Hvala svakako

Ponovo radi everybody aplikacija, ali sada traži sms dozvolu da bi radila, i onda kada krene da otkriva nečiji broj pošalje sms da obavesti tog i tog da je app pokušala identifikaciju..
Pokušao sam da dozvolim pa da vratim dozvolu za sms i ne radi, jel postoji način da daš aplikaciji lažnu dozvolu za sms? Čisto da bi radila a da ne šalje SMS kao što šalje?

Sent from my OnePlus 7T Pro using Tapatalk

Pitanje za ljude koji koriste Nova Launcher. Vratio sam se na njega posle duzeg vremena i ne mogu da nadjem jednu opciju.
Kada otključam ekran udjem na home stranicu na kojoj sam bio kada sam zakljucao ekran. Gde mogu da podesim da posle otljucavanja ekrana otključam na glavnoj home stranici (na onoj gde mi stoji ona mala kućica kada se drzi long tap)?

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

Pitanje za ljude koji koriste Nova Launcher. Vratio sam se na njega posle duzeg vremena i ne mogu da nadjem jednu opciju.
Kada otključam ekran udjem na home stranicu na kojoj sam bio kada sam zakljucao ekran. Gde mogu da podesim da posle otljucavanja ekrana otključam na glavnoj home stranici (na onoj gde mi stoji ona mala kućica kada se drzi long tap)?

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk
Koristio sam sada pretragu opcija u Novi i tražio "home".
Opcija koju tražiš se nalazi pod App Drawer > Advanced > Remember Position.

Ja našao sinoć isto i probao pre nego što mu napišem, međutim kod mene ne radi, odnosno pamti poziciju i kad je isključeno.

Nazad
Vrh Dno