Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Ja sam hteo da mu preporučim LanguageTool, ali mislim da nema za Android native app.

Jel moze preporuka za neku Pushbullet alternativu? Treba mi samo da saljem linkove i slike na desktop i to je to, nista vise. Pushbullet je odlicno to radio, ali svaki put kada promenim telefon ili rom, ne mogu vise da se logujem i to traje danima dok ne iznudim neko resenje. Vidim da je problem akutan, jer se masa ljudi zali, i jednostavno nema razloga da to trpim vise. Nadam se da postoji alternativa.

Probao sam. Sliku ne uspevam da posaljem. Link salje kao fizicki fajl, ne kao link, tipa vidim da salje 1.89MB npr. Uspeo sam link da posaljem kao clipboard, sto je OK. Ali sliku nece da posalje, kao 100% done, ali je nigde nema u ekstenziji u Chromu.

Postoji li app kojom bih mogao da utvrdimo koji mi je najbolji wifi kanal za ruter?

Diskusija o pirateriji je zabranjena, pogotovu deljenje takvih linkova. Postovi obrisani. Za sada samo upozorenje, ali sledeći put će biti negativnih poena.

Ok...izvinjavam se...

Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk

Trazio sam link i sliku. :) Koristim inace pocket, ali kao read later varijantu. Elem, nasao sam konacno kako da se ulogujem na Pushbullet. Za one koje zanima, instalira se aplikacija, ali se ne otvori posle instalacije, vec se ode u podesavanja iste i dozvole se sve permisions. Onda se startuje app i login radi.

Ne kapiram i dalje sta ne moze, ali nebitno, vazno da si resio svoj problem.

Kako ne kapiraš? Kako preko pocketa sa telefona da pushujem sliku na računar?

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

Što ne staviš da ti se taj folder sa slikama uploaduje na Google Photos, pa ćeš sliku svakako videti i preko desktopa?

Sent from my ELE-L29 using Tapatalk

Pa da, sliku sam pokušavao da pošaljem, ali nisam uspevao. Dalje sam objašnjavao šta se dešava kada link šaljem, ali taj deo je nebitan.

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

Ja za to koristim viber. Sad od kad ima ovaj podsetnik jos je bolje.

Sent from my Mi A3 using Tapatalk

Firefox ima send tab to device funkciju, samo je problem što to slanje mnogo kasni, pa link poslat sa računara stigne na telefon sa nekoliko minuta zakašnjenja, često i više od petnaestak.

Imam jedno pitanje ako je se nekome dešavalo. Sinoć aktiviram probni period neke aplikacije. Google mi skine regularno 70 din i stigne priznanica na mail. Posle 3-4 minuta stigne poruka iz banke da je stornirano 7.000din koju je pokušao Google da skine. Jel to neki bug ili da pazim da na ovu internet karticu ne uplaćujem neke veće pare? Intesa je u pitanju.

Послато са Redmi Note 5 помоћу Тапатока

Imam jedno pitanje ako je se nekome dešavalo. Sinoć aktiviram probni period neke aplikacije. Google mi skine regularno 70 din i stigne priznanica na mail. Posle 3-4 minuta stigne poruka iz banke da je stornirano 7.000din koju je pokušao Google da skine. Jel to neki bug ili da pazim da na ovu internet karticu ne uplaćujem neke veće pare? Intesa je u pitanju.

Kad god sam uzimao probni period, nije mi nikada iz banke bilo tako kao tebi storniran glavni iznos cene.
Šta više, bezbroj put sam uzimao trial period na kartici na kojoj imam recimo 300 din.

Sent from my LDN-L21 using Tapatalk

Google ti je samo proverio karticu, da bi kasnije,u slučaju da se odlučiš da uzmeš pretplatu kroz tu app, mogao da ti skida pretplatu.

Sami oni odmah storniraju transakciju.
Jedino proveri da nisi prevideo cifru, jer bi trebalo da se poklapaju. Ili su obe 70 ili 7 din (ovo drugo je manje verovatno). 7000, teško.

Mnogo je ovo u svakom slučaju. 1099din je pretplata na 6 meseci a lifetime 2499din s tim što automatski ide ova pretplata od 1099din posle probnog perioda.
59cefeabfe219aa11f0d4c9a78d2b58b.jpg

Meni ponekad, prilikom online kupovine, stigne sms da Google uzme evro. Ono što je čudno je to što se takva stvar desi i kada Google nema nikakve veze sa kupovinom, tipa naručim knjigu iz domaće knjižare!?
Uglavnom, nikada mi taj iznos nije stvarno skinut.

Jel ima neko problema sa Twitter app? Uopšte mi ne učitava slike. Clear Cache>Force Stop ne pomaže.
Probao i Clear Data, ni to ne pomaže.
Ceo dan imam problema.

Sent from my Nokia 7 plus using Tapatalk

Poslednja izmena:
Vrh Dno