Hvala. Skinuo desetak zadnjih 10 apk ali ni na jednoj ne radi tastatura
Probao sam. Sliku ne uspevam da posaljem. Link salje kao fizicki fajl, ne kao link, tipa vidim da salje 1.89MB npr. Uspeo sam link da posaljem kao clipboard, sto je OK. Ali sliku nece da posalje, kao 100% done, ali je nigde nema u ekstenziji u Chromu.
Pa to nije to, zar ne?A i ne mogu sliku da posaljem preko njega.
Kako ne kapiraš? Kako preko pocketa sa telefona da pushujem sliku na računar?
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
Sliku ne uspevam da posaljem. Link salje kao fizicki fajl, ne kao link, tipa vidim da salje 1.89MB npr.
Pa da, sliku sam pokušavao da pošaljem, ali nisam uspevao. Dalje sam objašnjavao šta se dešava kada link šaljem, ali taj deo je nebitan.
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
Firefox ima send tab to device funkciju, samo je problem što to slanje mnogo kasni, pa link poslat sa računara stigne na telefon sa nekoliko minuta zakašnjenja, često i više od petnaestak.
Kad god sam uzimao probni period, nije mi nikada iz banke bilo tako kao tebi storniran glavni iznos cene.Imam jedno pitanje ako je se nekome dešavalo. Sinoć aktiviram probni period neke aplikacije. Google mi skine regularno 70 din i stigne priznanica na mail. Posle 3-4 minuta stigne poruka iz banke da je stornirano 7.000din koju je pokušao Google da skine. Jel to neki bug ili da pazim da na ovu internet karticu ne uplaćujem neke veće pare? Intesa je u pitanju.
Послато са Redmi Note 5 помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari