Bilo je pre par strana reči o ovoj.Treba mi preporuka za neku aplikaciju koja ce mi zamenuti led diodu koju nemam vise na novom mobu? Znaci neka notifikacija u promenu boja, blinkanju i tome slicno.
neki audio plejer sa podrškom za .ape?(fon ima kodek,mogu da ih pustim iz file managera)
Na kompu mozes da probas: dBpowerAMP Music Converter ili Switch Free Audio Converter and MP3 Converterdruga opcija bi bila neki konvertor koji bi sve formate preveslao u 320mb/s ili VBR mp3,i bar donekle sredio ili zadržao tagove...
Radi. Neki dan je zabola na kratko ali je proradila. Force stop i clear cache pa ce proraditi.Radi li kome Blic aplikacija, novine, zadnja sa Gplaya. Nece ni jednu vijest da otvori )samo naslovnu stranu, pise doslo je do greske, provjerite konekciju...
Sent from my MI 8 using Tapatalk
Bilo je pre par strana reči o ovoj.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.xander.android.notifybuddy
Prvi put mi se pojavljuje ovakva poruka. Videoder koristim godinama i ovu Play zaštitu ali do sada mi nikada ništa nije prijavljeno. Ima razloga panici ili Google samo hoće da uništi ono što mu nije po volji?Pogledajte prilog 275271
Morpheus tv ,cyberflix.....Jel može preporuka za aplikaciju za gledanje filmova/serija sa našim prevodom, ali da može da se skine sadržaj i posle gleda offline?
Ranije sam koristio Popcorn, ali ne znam šta sada radi. Treba za osobu srednjih godina koja ne zna engleski (ne toliko da gleda bez prevoda)...
Koristim Cyberflix već duže vreme. Ono što primećujem je da na sbb internetu ne učitava 1080p i fast server koga najčešće biram jer mi učitava film/seriju bez zastajkivanja. Na vip kućnom netu učitava sve. Nekad stvarno zna da iritira jer nema šanse da odgledam film dok sam na sbb-ovom netu.Jel može preporuka za aplikaciju za gledanje filmova/serija sa našim prevodom, ali da može da se skine sadržaj i posle gleda offline?
Ranije sam koristio Popcorn, ali ne znam šta sada radi. Treba za osobu srednjih godina koja ne zna engleski (ne toliko da gleda bez prevoda)...
Са гугл календаром нема грешкеDajte neki dobar kalendar. Važno mi je da kod remindera i eventova ima što više opcija. Nije važno da li je free ili se plaća, bitno mi je samo da bude dobar.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari